אני רק שאלה

nimrodtoav

New member
למה יפוטר? הוא עלה לי מיליון וחצי?

יש לי רופא אחד לא צריך לעשות דבר ? תודה!

s h a h a r 8

New member
תקשיב..

בגיל 60 לא נרפאים.. זאת אומרת גם עוד שבועיים שהוא אמור להחלים יהיה לו +1 ככה כל השנים הקרובות.. עד שתפטר אותו ותעבור למאמן אחר... הכישורים של המאמן באימון לא נפגעים רק לשחק הוא יפגע

זונע

New member
לא יהיה לו +1

להיפך, זה יחמיר כל שבוע עד שיגיע ל+9 ושם זה ייעצר. אבל שוב-זה לא משנה, הכישורים שלו כמאמן ישארו כרגיל.

shaymcbi

New member
שאלה בקשר לקשר

אם יש קשר עם מסירה גרוע-והוא מוציא 5 כוכבים כאשר הוא מתופקד כקשר התקפי, האם כשאני אשים אותו כקשר רגיל אז הוא יוציא מס כוכבים גדול יותר? מכיוון שבעצם אין לו יכולת מסירה ולכן עדיף שיתופקד כשחקן רגיל ולא התקפי?

זונע

New member
הכוכבים לא משחקים פה תפקיד

בוא נניח שתשים אותו כקשר רגיל והוא יוצא 5.5 כוכבים...אז? אתה לא צריך להתייחס לכוכבים אלא לתרומה שלו. ברור שעם מסירה גרוע הוא לא יתרום הרבה להתקפה, אבל הוא יתרום(על חשבון התרומה שלו להגנה כמובן). אל תתיחס לכוכבים אלא לתרומה שאתה צריך מהשחקן. אין פה "עדיף" ו"לא עדיף"

shaymcbi

New member
עוד שאלה

במשחק גביע האחרון שלי - 140395014 נפצע לי קשר של 6 וחצי כוכבים ובמקומו נכנס קשר של 3 כוכבים הציון קישור שלי היה מצויין(גבוה מאוד).האם הציון מראה כאילו כל הזמן שיחקתי עם הקשר החלש מבין השניים או כאילו שיחקתי עם החזק או שילוב של שניהם?

shaymcbi

New member
הוא נפצע 3 דקות לסוף

יש הערכה כמה קישור אני אוציא עם ההרכב שסיים את המשחק?

shaymcbi

New member
לא הבנתי

אתה אומר שכשאני אעלה משחק הבא עם ההרכב שסיים את המשחק-כלומר, עם הקשר של ה3 כוכבים שנכנס 3 דקות לסיום במקום הקשר עם ה6 וחצי כוכבים יהיה לי קישור מצויין (גבוה מאוד) כמו שהיה כתוב בסוף המשחק? כי אם זה כך ,זה אומר שהציון מושפע רק מההרכב שסיים ולא משילוב של שני הקשרים

זונע

New member
אבל זה לא כך

פשוט 3 דקות זה אחוז מאד קטן מאורך המשחק ולכן זה אפילו לא משפיע בתת רמה אחת. בוא נגיד ככה, אם הקשר שלך היה נפצע ב-3 דקות הראשונות(סתם לדוגמה), הציון היה נראה אחרת.

shaymcbi

New member
הבנתי

זה אומר שעם השחקן המחליף הקישור שלי יקבל ציון הרבה יותר נמוך דרך אגב, יש לך הערכה איזה ציון?

Suli

New member
תוספת לתשובות

קשר תורם בכל מקרה 100% מיכולת הקישור שלו לקישור מסירה והגנה הם רק בונוסים.

AMITMUNK

New member
אקדמיה

איך אני סוגר את האקדמית נוער שלי? או שאי אפשר?

למעלה