אני רק שאלה

זונע

New member
משחקים שהם מאבק על עלייה/נגד ירידה

הם מתרחשים שבוע לאחר סיום העונה, כלומר "המחזור ה-15". למשל, מקום 1 בליגה 2 מתמודד על עלייה לליגת העל מול מקום 5 או 6 מליגת העל. אם הוא מנצח, הוא עולה לליגת העל והמפסיד יורד לליגה 2. יש לציין שרק חצי מהמקומות הראשונים נאלצים לשחק משחק מבחן, השאר עולים אוטומטית במקום מקומות 7-8 בליגות שמעליהם. בנוסף, הדבר תקף רק עד ליגה 5(בליגה 6 יש משחקי מבחן רק על עלייה, ומקומות 7-8 פשוט יורדים אוטומטית).

הילידר

New member
הגעתי למבוי סתום ואני צריך עזרה

אחרי כל הקניות, מכירות, העברות, רכישות וכו'.. עפתי מהגביע שבוע שעבר והמצב בליגה טוב, אבל שוער איטי פצוע +4 וקשר חשוב מאוד (6וחצי כוכבים)בן33 +1 בנוסף, אני תמיד חושב איך לשדרג את הקבוצה הרי יש לי 16 מיליון בבנק ואין לי מה לעשות איתם. השאלה המרכזית שלי אם כן , אייזה קשה לקנות. זקן או צעיר? זקן זה מצוין אבל יש לי כבר 3 זקנים בקבוצה ( 2 חלוצים וקשר אחד) צעיר לעומת זאת ייקח לי משכורת ואני לא רוצה להגיע למיליון . המשכורות שלי כרגע 820 אלף . וזה גם הרבה לטעמי. מה אתם אומרים.? אני ליגה 5 מספר 39

tomash11

New member
אל תקנה קשר היסטרי

תקנה קשר פחות טוב מהקשר שלך וצעיר יותר. זה גם לא יעלה לך הרבה משכורת וגם ישאיר לך אפשרות למכור אותו ולכסות את הקנייה או להשאיר אותו ולשחק איתו בתור ווינגר לאמצע במשחקים בהם אתה רוצה לחזק את הקישור. במקביל, אתה יכול לבדוק מי אצלך מיותר על הפיי-רול ולחתוך אותו.

AASSDDFF2

New member
משחק דרבי...

יש לי שאלה על הקישור במשחק דרבי (שני הקבוצות מאותו מחוז) אם שתי הקבוצות מאותו מחוזר אז שתי הקבוצות מקבלות את התוספת לקישור של משחק בית או שאף אחד לא מקבל או שרק הקבוצה הביתית מקבלת? זה שאלה חשובה כי בשבת יש לי משחק דרבי ואני צריך לדעת את התשובה... תודה...

בעיה בהגנה-צריך התייעצות

בתחילת דרכי הייתי באמת קב' הגנה לא כעה יחסית לליגה 6 שהייתי מוציא פאסאבל-סוליד בערך עם שוער אאוט' ושחקני הגנה אקס'. כיום, אני מוציא אינ'-וויק' עם שחקן הגנה אאוט', ועם שחקן הגנה סוליד אני מוציא את אותו הציון..כל זאת עם שוער בריל'!!!!!! באמת שאני לא יודע מה לעשות.ץ.אני פשוט חייב הגנה ממש טובה לליגה 5, מה העצות שלכם?!

אוח איתך... זונע הסבר בשבילך, יותר לאט!

בשאלה אחת קצרה: למה ההגנה שלי מוציאה רק וויק עם מגן אאוט' ומגן סוליד כאשר יש לי שוער בריל'?! יעני..עם מגן אאוט' אני מגיע לוויק, וגם עם מגן סוליד...ממש לא מובן לי הקטע הזה!!

זונע

New member
אתה בכלל מבין שההסבר שלך דפוק?

עזוב אני אכנס לקבוצה שלך מחר ואנסה להבין מכל הג'יבריש שאתה כותב

אויייייי אתה כזה גרוע באמאשלי!!!!!!!!!

איזה ג'יבריש.. עברית יפה שפה:p הרגת אותי עכשיו..חחחחחחחחח

R o n 2 5 6

New member
זה תלוי בהמון דברים S:

הפורם של השוער,הפורם של המגנים,סוג המאמן. טיפים?להחליף את שחקני ההגנה בשחקנים ברמה קצת יותר גבוהה עם דגש על ניסיון..

הפורם של שחקני ההגנה שלי וזה פאסאבל..

השוער על אינד' אולי אני באמת אלך על שחקנים עם ניסיון.. רמה יותר גבוה?! אין לי כסף.

ArtPhotography

New member
מחפש אתר

פעם מישהו פירסם פה אתר שבו אני מכניס את מספר הליגה שלי ואני רואה את כל הנתונים על הקבוצות.. מישהו מכיר?

nimrodtoav

New member
אני כזה דפוק!!!

בטעות הרכבתי את המאמן למשחק ידידות והוא כמובן נפצע דקה שלישית טוב הוא כבר בן 60.... הוא נפצע +2 מה קורה במצב כזה? מה ההשלכות? אין לי מאממן?

s h a h a r 8

New member
יש לך מאמן..

הוא ימשיך לאמן.. הוא פשוט יהיה פצוע עד שהוא יפוטר.. אל תקנה רופאים!

למעלה