פיליפינית זה מאוד פשוט!
NOT שיו נייטי יקרה אני הייתי בכל המחוזות רק בלי עוד גוזלון שצריך אותי בצד השני, זה נראה לי קשה עד בלתי אפשרי. את הגור שלי הינקתי עד גיל מופלג שנה+כמה חודשים (לא זוכרת כמה- הדחקתי
). אם לכם אסור להפליץ אצלנו אסור הייה לנשום במיטה. אני יכולה להגיד לך שמה שעזר אצלנו זה שעברנו להנקה בישיבה בלבד (למדתי לישון בישיבה), לאחר מספר שבועות (כן כן ארוך ולא מעודד), הוא החל מנתק את עצמו מהשד באופן עצמאי ומשם הדרך למיטתו הייתה בריצה קלה. יקיריתי המהממת נסי להקל על עצמך ולו במעט, נסי להמנע בכלל מסיטואציה של הנקה בשכיבה, הקלי על הכתף ואני מקווה שאט אט כוחות הנפש מיטתך ואישך ישובו להשכין שלווה בחדרך (שלך שלך ורק שלך...גם שלו דא) ואם כלום לא יעזור פשוט תיקחי פיליפינית
רוצה להתבשם קצת מהרציצות שלי? 24 שעות קשות ביותר בגזרת השפלה, בעל באיטליה לשבוע, ילד בחרדת נטישה, טלפון מהגננת על ילד שעושה הצגת הפסקתי לנשום הביאו את אמא שלי.... ואוטו אחד חדש שהביאו מחברת הליסינג הבוקר אבל אני לא מוצאת את הפרקינג... כוסשל!@#$%^&* פחחחחח הביאו את יום חמישי בבקשה
NOT שיו נייטי יקרה אני הייתי בכל המחוזות רק בלי עוד גוזלון שצריך אותי בצד השני, זה נראה לי קשה עד בלתי אפשרי. את הגור שלי הינקתי עד גיל מופלג שנה+כמה חודשים (לא זוכרת כמה- הדחקתי