אני רמה 20!!!!!!!!!
G Guardian Ang3l New member 8/3/06 #4 חחח תוך שבוע הגעתי לרמה 80 ככה ואז... אסרו עליי לשחק במשחק במחשב הזה אז עכשיו אני משחקת רק אצל חברה שלי (אלפית כוסיתתתתתת רמה 94 405 אנרג'י) חחח
חחח תוך שבוע הגעתי לרמה 80 ככה ואז... אסרו עליי לשחק במשחק במחשב הזה אז עכשיו אני משחקת רק אצל חברה שלי (אלפית כוסיתתתתתת רמה 94 405 אנרג'י) חחח
G Guardian Ang3l New member 8/3/06 #6 עשית את הקוד פריצה שרשמתי לך? מה שרשמתי לך זה הקוד פריצה של המחסן... תנסה אותו ותודיע לי מה נסגר
O ofekgg New member 8/3/06 #8 נניסיתי ולא הצלחתי כתבתי כדי לשחרר את הבנק את הספרה 5 ולא הצלחתי זה כותב שהסיסמה לא נכונה אז בבקשה תשאלי אותו. נ.ב: השגתי סט טוב ויש לי דברים שאני רוצה להעביר ממשתמש של חבר שלי אז בבקשה תודיעי לי מתי להתחבר כי אני מחובר כמעט כל היום תודה,אופק
נניסיתי ולא הצלחתי כתבתי כדי לשחרר את הבנק את הספרה 5 ולא הצלחתי זה כותב שהסיסמה לא נכונה אז בבקשה תשאלי אותו. נ.ב: השגתי סט טוב ויש לי דברים שאני רוצה להעביר ממשתמש של חבר שלי אז בבקשה תודיעי לי מתי להתחבר כי אני מחובר כמעט כל היום תודה,אופק
G Guardian Ang3l New member 8/3/06 #9 מממ... סבבה אני יודיע לך 346102437- זה האייסי שלי תוסיף אותי שאני יוכל להודיע לך מתי אני מתחברת... ואני יתקשר לשאול אותו
מממ... סבבה אני יודיע לך 346102437- זה האייסי שלי תוסיף אותי שאני יוכל להודיע לך מתי אני מתחברת... ואני יתקשר לשאול אותו
G Guardian Ang3l New member 8/3/06 #11 אתה מצלם אותן... מוציא אותן מהתיקייה של אמיו ושולח כמו תמונה רגילה
O ofekgg New member 8/3/06 #14 על כפתור: print screen שנמצא מעל הכפתורים שמעל החיצים {אין לי תמונה} נקווה שהבנת, אופק
O ofekgg New member 8/3/06 #16 יווווווווווווו אתה מעלה את התמונה מהתיקיה של הMU כמה כבר אפשר להסביר??????????????????????????????