אני רוצה שתכירו מישי

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo6.gif נראה לי שהתבלבלת

"פנדה-נקבת קינמון בוגרת" זה השם של האמא שלה

מעייניT

New member
גם לי

אמרו שיש להם פנדה!!! הם אמרו סייבל קנמון ופנדה אז חשבתי לקחת אותה ואז ראיתי שהיא קינמון...

אני לא בחרתי..

אמרתי שיביאו לי את צ'יקיטה וזהו.. כמ ושאמא לא בוחרת תינוק ואוהבת מה שיש ככה גם אני.. אוהבת את מה שקיבלתי..

Sweet Fantasy

New member
לא הבנתי ../images/Emo4.gif

את מן הסתם ראית אותה ובחרת אותה לפני שלקחת.. זה לא שילדת אותה, ובחרת לא לקחת אותה

אני פגשתי את הבעלים שלה

בחוץ.. ואמרתי שאנ ירוצה לראות את החמוסה הזאת.. הייתי סגורה רק עלי הממה ששמעתי עלי הוהיא הכי התאימה מבחינת גיל.. לא רציתי גדולה יותר. אז פגשתי את הבעלים שלה והיא החזיקה רק אתה.. וישר התאהבתי בה ולקחתי אותה.. אם היא לא הייתה מוצאתחן ביעני לא הייתי לוקחת אותה.. כי רציתי רק חמוסונת קטנטנה..

250

ואת? ותגידי... הם לימדו לפחות משו את החמודי שלך? כי הייתי קצת בשוק כשצ'יקי ישר מהרגע הראשון ידע שאת הצרכים עושים בארגז החול..

Sweet Fantasy

New member
החמוסים בדר'כ

לומדים לבד לעשות בארגז
כמו חתולים.. והיא כבר בת חצי שנה ככה שזה הגיוני

אני שמחה שזה ככה

יש לה ארגז קטן בכלוב שאותו אני מנקה בכל פעם שאני רואה שהיא עשתה שם את הצרכים ויש לה עוד ארגז בחדר כשהיא משוחררת היא הולכת אליו.. וככה גם עם המים והאוכל.. הכלוב שלה די קטן(היא נמצאת שם רק 6 שעות -רק בלילה) אז קניתי לה כלים לאכול ומים כמו של הכלוב של החתולים (הכלובי נסיע) והיא די מסתדרת איתם..ככה יש מקום לישון ולאגז חול ולכלי אוכל ושתייה ולמשחקים... היא נראת די מרוצה

מעייניT

New member
הוא

עלה לי 100 ש"ח ובכלל הוא לא יודע לעשות בארגז חול צרכים ולא שום דבר אחר

100

זה ממש ממש זול.. אבל צ'יקי יודעת לעשות את הצרכים בארגז חול אבל היא מאד תוקפנית בזמן האחרון:(

Sweet Fantasy

New member
אוקיי, אבל בכל זאת בחרת אותה

ע"פ תיאור..
ואם זה לפי מה שכתבת, את היית לוקחת אות הלא משנה מה גם אם היא הייתה ענקית בצבע סייבל (לצורך העניין) אין מה לעשות בע"ח במקרה הזה, זה דווקא כן חשוב לבחור לפני הקנייה.. יש הרבה שמגדלים את החיות שהם מוכרים בתנאים מזעזעים (*האממ*) ואם כל הכאב שבעניין אנחנו לא אמורים לתת להם כסף על זה + שאת לא יודעת מה יכול להיות לחיה שאת קונה כשהיא מוחזקת בתנאים לא טובים.. חושב לראות את ההורים ואת התנאים בהם החמוסה הייתה לפני הקניה, יש המון דברים שצריך להתסכל עליהם, מההורים והפרווה והעירנות של החמוסה לעומת אחייה.. אי אפשר לקנות "חתול בשק" וזה מה שאת ומעיין פחות או יותר עשיתן, אני מאמינה שזה בגלל שרציתן כל כך חמוס ולא ממש עניין אתכן המסביב וחשבתן רק על הרגע שבו תחזיקו בחיה המדהימה הזאת, ואני מבינה אתכן.. אבל זה לא תמיד נגמר וטוב ולכן חשוב לשים טוב טוב לב לדברים האלה זה שחמוס נמצא אצל מגדל ולא בחנות לא תמיד אומר שהתנאים יותר טובים.. ולפי מה שמעיין תיארה פה, התנאים היו ממש גרועים ובמקרה הזה היה עדיף לקנות מחנות.

מעייניT

New member
נכון

אולי את צודקת...אבל במילא הם היו למכירה והם עוברים דירה והיה עדיף שהם ישארו אצלם עוד זמן ויסבלו? לא נראה לי... הם היו כל כך מסכנים שפשוט אי אפשר היה לא לקחת.... וגם היו שתי אחיות שדיברתי עם שתיהן ולאחת לא היה אכפת מהכסף ולשניה כן היה אכפת.... עם הראשונה קבעתי ב 100 כי אמרתי לה שאני צריכה לחסן ולסרס והשנייה נדהמה מהמחיר וכל הזמן אמרה כמה לא כדאי לי לקחת אותם... על כל אחד שבחרתי הים אמרה שהוא נשכן ולא כדאי לי לקחת.... אז אני מקווה שהם לא יקנו עוד חמוסים....וזהו..

Sweet Fantasy

New member
100 זה באמת נורא זול

לקנות חמוס, בלי קשר לבצע.. אני לא הייתי מורידה כל כך הרבה במחיר ואם כן זה רק בהסכם סירוס\עיקור, כמו שרציתי לעשות עם ניקיטה.. בכל אופן בלי קשר מעבר לאומללות שלהם במקרה אחר הם יכלו להיות חולים במשהו או לא יודעת מה.. לא חסר דברים ומקרים.. אני מבינה את הרצון שלך לעזור ואני לא באה בטענות, אבל להבא וזה בכללי לכל מי שיקרא את זה, לא קונים מאנשים כאל הולא קונים חמוסים שמוחזקים בתנאים כאלה..

את זה הבנתי עכשיו

צ'יקי קצת תוקפנית.. היא נשכה אותי סרגע הראשון שהיא ראהת אותי אבל היא נרגע אחרי זה והיה בסדר.. ועכשיו היא גם נושכת אותנו צת.. כל פעם שמישו שולח יד לכלוב שלה היא קצת מתעצבנת.. איך אפשר לגרוםלה להפסיק?

למעלה