אני רוצה שתכירו מישי

אני רוצה שתכירו מישי

תכירו זאת צ'יקיטה היום קיבלתי אותה.. הגעתי למגדלים שלה דרך הלוחות של הפורום(אז אני מודה לכם) היום שיחררנו אותה קצת בבית אז הנה כמה תמונות ממה שהלך על השחיט בסלון.. חבל שלא צילמתי את הקטעבו היא רדפה אחרי הכלב שלי..חח רק יש לי כמה שאלות שלפני שתמונות.. 1.באיזה גיל אני יכולה כבר לעקר אותה 2אומרים שאחרי העיקור הריח שלהם נחלש זה בטוח? 3. הריח שלה די חזק..יש דרך להעביר אותו? ותודע מראש על התשובות.. ותהנו .. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p10100440ce.jpg "חה חה יש לי אותו ואני נוהגת בו ואתם לא..חחח.." אחרי שעה שהיא יושבת שם..חחח http://img329.imageshack.us/img329/2484/p10100468tt.jpg "מה זה? נעל פרוותית? אני חייבת לבדוק"..ח.חחח http://img329.imageshack.us/img329/377/p10100526tb.jpg היא פשוט מדהימה קצת נשכנית אבל ממש חמודה.. היא הייתה משחוררת איזה שעה בסלון ואמא ואבא שיחקו איתה קצת..חחח היא ממש אוהבת נעלים..היא לוחקת אותם בכל הבית ולהחביא..מתוקה שליי

Sweet Fantasy

New member
תתחדשי

נראה לי שזאת אחות של החמוס של מעיין, צ'ולי.. אם אני לא טועה היא בת חצי שנה וכבר אפשר לעקר אותה (רצוי מאוד למען האמת עכשיו).. בקשר לריח אצל חמוסות זה פחות ניכר אבל יכול מאוד להיות שהוא יפחת + אני מאמינה שהיא לא עברה מקלחת בחיים את יכולה לקנות שמפו מיוחד לחתולים או לחיות קטנות (יש גם לחמוסים אם תחפשי טוב) ולרחוץ אותה.. בנוסף גם אני חושבת שהיא הייתה בכלוב לא הכי נקי בעולם ולכם הריח החזק.. את יודעת הכל ביחד. תרחיקי אותה מנעליים עד שהיא תסיים את החיסונים בנעליים עלול להיות נגיף הכלבלבת.. תהני איתה
היא ממש דומה לג'וזי שלי (אבל אין על ג'וזי שלי
)

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif באמת אין ../images/Emo99.gif

מחכה לראות אותה
וגם צ'יקיטה יפה ביותר ^^ היא בכלל לא מזכירה את זיגי [מעניין למה
חחחח] אני מתה על קינמונים. זיגי מאז שהוא החליף לקולקציית חורף הוא וונאבי-קינמון. אגב זיגי, הוא שמן ממש כולם אומרים שהוא נראה כמו חתול קטן ואז הוא נעלב
אני חייבת כבר לצלם אותו *מחרמחרמחר, אחרי שאני אהיה בחווה, ואלמד לתנ"ך ולאנגלית ולמתמ' ולהיסטוריה. ארר כיעור*
אל

מעייניT

New member
פשוט יפיפיה

היא ממש דומה לצ'ולי אולי הוא אחיה הגדול?
חחחחח ממש מתוקה! תתחדשי!

מעייניT

New member
כן???

היו שם שני קינמונים אחת נקבה ואחד קינמון(צ'ולי שלי) אז יכול להיות שזו היא??? מגניב
ד'א צ'ולי אתמול ליקק אותי ליקוקוים מלווים בבנשיכות קלות זו דרך להביע חיבה?

מעייניT

New member
בסדר...

הוא נושך הרבה אבל התאהבתי מהמבט הראשון.... הוא ממש שובבי ותמיד נושך לי ת'רגל... אבל מסתדרים סך הכל... נ.ב בלוח מודעות זה שקוראים לו אל גורדו זה צ'ולי שלי חחחחח

Sweet Fantasy

New member
כן אני יודעת..

ושימי לב שאחותו זאת צ'יקה..
והקטנה זאת כנראה האמא? כי לצ'יקה לפי התמונות יש פרוות חורף כבר.. אל תשכחי לחנך אותו אם הוא נושך. מה עם הוטרינר? מצאת וטרינר טוב? אל תשכחי שאם את צריכה תפני אליי בפרטים אמרתי לך, יש לי את הוטרינר שלי להמליץ לך הוא מצויין..

מעייניT

New member
הם אמרו לי שהקטנה זאת האמא

אני מנסה לחנך....אבל נראה לי שיקח לו זמן להבין לא עוד לא מצאתי..... לאמא שלי יש רשימה אבל אם היא לא תמצא אני אפנה אליך
תודה לך!

Sweet Fantasy

New member
אני מאמינה

שאני יודעת טיפה יותר טוב איזה וטרינרים מתאימים לטיפול בחמוסים

אני בדיוק

התחלתי לחפש וטרינר טוב בב"ש שיודע לטפל בחמוסים. כי ממה שהבנתי רובם לא ידעים כלום בחמוסים=\

מעייניT

New member
*תיקון*

שני קינמונים גדולים וקינמונית קטנה פיצקית שאפילו איין לה פרוות חורף

מעייניT

New member
תיקון לתיקון*../images/Emo6.gif

חחח קינמונית גדולה כמו צ'ולי צ'ולי בעצמו קינמונית פיצקית בלי פרוות חוף שתי קינמוניות וקינמון (צ'ולי)

=)

תודה על התשובות צ'יקיטה בדיוק בת 5 חודשים אז עוד מעט נלך לעשות לה חיסון ועיקור.. מז לשאמרתי לי על הנעליים כי היא מאד אוהבת את הנעל של אמא שלי.. אז אנ יאדע להרחיק אותה.. ועכשי והיא מתרוצצת לי בחדר מריחה ומנסה אותו.. והכלוב שלה דווקא נקי אני מקנה כל פעם שאני בחדר.. שזה בערך 4-5 פעמים ביום.. והיום עבדתי 5 שעות כל הזמן הזה רק חיכיתי להגיע הבייתה ולחבק את המדהימה שלי.. פשוט תינוקת זה מה שהיא בישבילי

Sweet Fantasy

New member
היא קינמון

מאיפה כולם נדבקו היום לפנדה, אין פנדה בארץ.. כל צבע אחר חוף מקינמון, סייבל ואלבינו נדיר בארץ ורק לאחרונה שמעתי שמישהו מגדל חמוסים לבנים ייבוא מארה"ב והם מסורסים ומעוקרים

למעלה