אני רוצה עזרה

semos1

New member
אני רוצה עזרה

אני עושה מחקר על הקוראן ממבטם של הלא מוסלמים ואני מבקש בזאת מיו"ר הפורום או מי שיש לו אנגלית טובה שיכתוב לי בבקשה מה הוא יודע על הקוראן ומה זה בשבילו הקוראן . אני מבקש שלא להתייחס למה שאתם חושבים על המוסלמים אבל מה זה הקוראן . בין15-25 שורות תודה לכולם .

אני מניח שאני היו"ר של הפורום ../images/Emo6.gif

וזה דווקא יוצא טוב כי אני מכיר את הקוראן (קראתי אותו בעברית)....
The Koran is the base of the Islam. Aside from being the Islam's "Holy book" which depicts the rise of the Islam, it is also the Islamic "Code of Law". In controversy to the Bible, the Islam supposedly takes part in every aspect of the secular life. The Koran should provide for laws as well as religious guidance. The Koran's preaches for love and, uniquely, for equal rights for all mankind. The Koran is the only Holy book that specifically includes Blacks in its "Code of law" and preaches strongly against racism. Many of the Koran's laws are dervied from the Bible. The Koran recognizes King David, Moses and Jesus as Holy Men and claims to be a direct heir to both Judaism and Christianity. In complete controversy to what we are taught today, the Koran does not depict Jerusalem as a holy city. In fact, Jerusalem is not mentioned in the Koran even once. The Jihad - The Holy War - is - in complete controversy to today's interpeters - a war that means to "defend" the Islam, rather than to bring it to the heathens on the point of a sword. Simply as a book, the Koran is very interesting for the reader. Biblic motives can be found everywhere in it. Today's interpertations of the Koran by muslim preachers are quite opposite to the Koran's true intention, publicaly degrading what should be considered as a true masterpiece.​
זהו, זה כל מה שעולה לי בראש בהצלחה בעבודה

snooPPiT

New member
The Koran* preaches for love ..

אני מניחה שהתכוונת ל- interp*reters ו interp*retation

Vikes כמובן שאת צודקת...

אין מה לעשות... אסור לי לכתוב דברים ארוכים כשאני רק מתעורר.... ביחוד אם ישנתי גרוע

snooPPiT

New member
שטויות...

טעויות מזעריות.. וכמו שציינתי בשרשור העליון don't be hard on yourslef

חחחח ../images/Emo6.gif

מצטער באמת כל הגישה העצבנית אתמול בלילה.... הייתי מצוברח לאללה.... אבל קמתי וגיליתי שמבחינה וירטואלית שרון מחכה לי המיטה שלי כדי לתת לי חיבוק חזק כשאני אתעורר... ופתאום דברים נראו הרבה הרבה פחות גרועים
Rogue
שרון

semos1

New member
אבל

אבל אני יודע שהקוראן דיבר על ירושלים ועל קדושתה . זה היה כאשר סיפר על עליתו של הנביא מוחמד לשמים ממסגד אלאקצא בירושלים . מה דעתך בזה . האם אתה חושב שיש סוג של התקשרות בין הקוראן לבין היהודים . מקווה שתתן את תגובתך על זה . תודה לך

אני חוזר: אין שום אזכור לירושלים

בקוראן. כן. אין שום אזכור. הקטע לו אתה מתייחס (מוחמד עולה לשמיים במרכבת אש כדי לקבל את הסורות (הפרקים) האחרונות היישר מידיו של המלאך ג'יבריל (גבריאל) מציין אכן שמוחמד עלה מן "אל מסג'ד אל אקצא". לעומת זאת, במפורש לא מצויין היכן היה אותו מסגד אל-אקצא. פירוש השם מסג'ד אל אקצא הוא "המסגד הרחוק ביותר". הרבה אחרי שהקוראן נכתב ונחתם, הוחלט שאותו מסגד רחוק ביותר היה המסגד הקרוי מסג'ד אל-דאוד - הוא מסגד דוד בירושלים. בקוראן עצמו מצויין אך ורק שמוחמד עלה מה "המסגד הרחוק ביותר"... כל השאר זו פרשנות... יש הרבה סוגי תקשורת בין הקוראן והיהדות - הקוראן מאשר בפה מלא שהערבים הם בניו של ישמעאל, מחזיק מאנשים כשלמה, דוד ומשה רבינו קדושים ומציין שבדיוק כמו הנוצרים - האיסלאם היא ברית חדשה עם אותו האל, לאחר שהבריתות הקודמות (AKA: יהדות ונצרות) נכשלו ונשברו. מקווה שהבהרתי את הנקודה...

למעלה