אני רוצה ללמוד

RasmusGirl2005

New member
אני רוצה ללמוד

לקרוא מחשבות ולראות א העבר.. למישהו יש מידע להביא לי?

Anoya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif

Bartal j

New member
הייי יש לי שיטה עבורך לקריאת מחשבות

נראה לי זה לשיפור הטלפתיה פעם חברה שלי הביאה לי את זה אני לא ממש זוכרת . אבל אני יודעת שאת צריכה דפים לבנים חלקים וטוש שחור עבה , ואת יושבת עם חברה שלך גב אל גב כשבניכם מפריד סנטימטר אחד , ואז את מציירת על הדף צורה בסיסית לא קשה להבנה , למשל: עיגול או מרובע , ואז דמייני שיש קו זוהר לבן כזה שיוצא מראשך אל הראש של חברתך ומקשר בינהם וזה מעין נתיב שבו את שולחת את המסר לחברתך דרך הקו תוך כדי אמירה בראש: "ציירתי עיגול קבלי את זה ציירתי עיגול" , ואת צריכה לחזור על זה בראשך כמה שזה יצריך אפילו 5 דקות עד שחברתך תקבל את המסר. את יכולה גם לשחזר בראש שלך את התהליך של הציור של הצורה תוך כדי התעמקות על ציור הקווים השחורים הבולטים ולשלוח את התמונה הזאת לחברתך או ההפך שחברתך תצייר צורה ותשלח לך את זה במחשבות באותה דרך . אני וחברה שלי עשינו את זה פעם וממש ראיתי איך היא ציירה את זה בראש שלי וגם היא קיבלה את מה ששלחתי לה ,זה ממש מדליק שתדעי לך אבל את צריכה לגלות רצינות. חשוב שתזכרי שזה מצריך תירגול וריכוז רב ואין להקל בזה בראש אחרת כל התרגיל יהרס את וחברתך צריכות ממש לרצות לקבל את המסר ולא לנחש , לרוקן את הראש ממחשבות מבלבלות ולנסות לקבל את המסר. מתחילים מלאט מהשלב הבסיסי של ציור צורות בסיסיות ואז הופכים את הצורות ליותר סבוכות כמו מעויין ואז למילים ואחר כך למשפטים ואחרי שאת לומדת לנתב ולשלוט במחשבותיך אפשר לעבור לשלב הבא. מקווה שעזרתי ולא במעט : שלך:בר

SkaviA Q

New member
אני לא חושב

זה מה שהבנאדם שכתב את ההודעה הראשית רצה זאת אומרת, אני לא חושב שהוא רצה שיטה לשבת 5 דקות ולקרוא מחבר שלך מחשבה על זה שציירת צורה אוניברסלית כמו עיגול o אני חושב שהוא יותר התכוון ללכת ברחוב ולדעת מה הבחורה השווה הזאת חושבת עליי למרות שלדתעתי זה בלתי אפשרי...

Bartal j

New member
לדעתי הכל אפשרי אבל שוב

אם האדם רוצה לדעת לקרוא מחשבות ולפתח יכולת טלפתטית שזה יבוא ויפול עליו סתם ככה מהשמיים. הוא לאיכול ישר לקפוץ למים העמוקים אם הוא לא יודע לשחות. זה כמו שאני ארצה לקבל 100 במבחן בלי ללמוד. חייבים להתחיל מהבסיס ,ומהתחלה ככה זה אם רוצים לראות תוצאות חייבים ללמוד את הבסיס ולתרגל הרבה לתרגל כדי לשלוט ביכולת הזאת. והשיטה הזאת ממש עזרה לי תאמין לי לקח 5 דקות , אבל זה משתנה כי לה יכול לקחת 10 עד 15 דקות ולדעתי אם היא תתמיד ולעשות אותה כל יום ממש יפתח את היכולת הזאת אצלה. כי זה דורש המון סבלנות רצון ושליטה במחשבות שלה תוך כדי ניקוי מחשבות שליליות שעלולות להסיח את דעתה.

Nizzan Cohen

New member
אוקי. הינה אני אתן לך כמה טיפים.

אם הרבה רצון ורצינות... תשמע - ניראה לאן תגיע. לפני שאתה פונה כ"כ מהר למאגיה - צא ולמד. יש המון המון חומר על היתנהגות ושפת גוף. חומר שנלמד כחובה במגמת סוציולוגיה. אני בטוח שזה יכול להוות התחלה טובה. אחר כך עשה קצת ניסויים בעצמיך לראות איך המחשבות שלך משפיעות על ההתנהגות שלך. פרויד אומר - שתת מודע יכול לתקשר עם תת מודע ולפסוח על המודע של שני האנשים. במילים אחרות - המוח שלך מפרש אוטומטית שדרים תת הכרתיים המתבטאים בשפת הגוף של הפרטנר שלך - ומגיב עליהם בשפת הגוף שלך באופן תת הכרתי. מה אתה מקווה להשיג ? להעלות את המידע הזה מהתת מודע. לשם כך אתה צריך לחקור במודע את התגובה של הגוף שלך למחשבות ולרגשות - ואת התגובה של הפרטנר לזה. גם בעיניים. אחרי כל זה - תעבור לנסיון לקלוט שדרים אנרגטיים וכו'. בהצלחה
.

למעלה