אני רוצה ללמוד על ני"ע

אני רוצה ללמוד על ני"ע

אני מקווה שזה המקום לשאול את זה - אבל הייתי רוצה לדעת אם יש איזה קורס שאני אוכל לעשות בנושא ני"ע, קנייה, מכירה וכל הקשור בזה.

../images/Emo62.gif כמה רעיונות

ממליץ לקרוא סקירה קצרה שכתבתי פה: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=71615862 אם תרצה הרחבה נוספת- חזור לכאן.

../images/Emo41.gifאכן הסתכלתי על מה שנכתב שם,

ויש לי שאלה בקשר לספר "בורסה למתחילים", האם הוא עוסק גם בני"ע? ראיתי ביקורות על הספר, אכן ביקורות טובות וכשראיתי הסבר על הספר, לא ראיתי אזכור לני"ע. אז, בשל הידע הדל שלי בדברים אלו אני אשמח לדעת אם הוא נוגע לני"ע. תודה רבה ושבת שלום, אני. נ.ב אני אישה:)

בהחלט כן...

כמעט כל הספר עוסק בניירות ערך. מניות, אגרות חוב, אופציות, כתבי אופציה ועוד- כל אלה הם "ניירות ערך" והספר מסביר אותם ממש מהתחלה ועם המון דוגמאות מוחשיות. עם זאת צריך לזכור שמדובר בספר למתחילים ולכן הוא מאד בסיסי (וזה היתרון שלו לדעתי). אם תרצי להעמיק בנושאים האלה- יהיה צריך לעבור לספרות מתקדמת יותר, יש גם המון חומר באינטרנט.

לא רק ספרים... ועוד פחות קורסים...

ועוד פחות אינטרנט, למרות שאי אפשר בלי - הרי גם אנו כאן... למעשה הסוחרים הטובים ביותר בשוק ההון שהיכרתי, ואולי יש לומר, הטובים שיש, לא למדו את החומר התיאורטי הכלכלי (חתיכת מדע, הכלכלה...) אני... למדתי אותו... וזה לחובתי, אבל זה רק כ 12 שנה לאחר שהתחלתי לעסוק בנושא (וזה כבר לא לחובתי...
). יום נעים...

למעלה