אני רוצה להודות ל...

zaiats4

New member
אני רוצה להודות ל...

אני רוצה להודות לראש הממשלה לשעבר (וכנראה גם הבא) בנימין נתניהו על זה שהוא מופיע כמעט בכל תוכניות הטלויזיה בעולם ומנסה לשכנעה שישראל היא המדינה הטובה והפלסטינים הם אלה שעושים את כל הצרות במזרח התיכון!!! ולכל השמאלנים שלום אבל אני לא רואה את ברק שגרם לכל זה עושה משהוא!!!!!!!!!

שי ז.

New member
כל מי שנרתם למלאכת ההסברה

בתיאום עם הממשלה מועיל מאוד למדינה אבל מי ש"מתנדב" להסביר (כמו ברק לדוגמא) על דעת עצמו וללא כל תיאום גורם נזק אדיר. לידיעתך, אני מה שאתה נוהג לכנות "שמאלני" (ואפילו הצבעתי מרץ) אבל: 1. אני חושב ששרון מתפקד בצורה טובה מול הפלשתינאים אבל לא הייתי מצביע בעדו בגלל דרך טיפולו במצב הכלכלי חברתי בארץ. 2. כניסת צה"ל לשטחים מוצדקת ולשם שינוי עושים כרגע פעולה שתהיה יעילה בניגוד לפעולות הקודמות שהפצצנו בתים ריקים תוך פגיעה בתושבים תמימים (ויש כאלה שם). 3. אני נגד גירוש ערפת אלא בעד העמדתו לדין ואף הוצאתו להורג אחרי משפט כי אם נגרש אותו לא נוכל לרסן אותו וחלאה כזאת אסור לשלוח לחופשי. 4. אני בעד חיסול מנהיגי הארגונים השונים כגון יאסין, ברגותי, רנתיסי וחבריהם אבל לאחר משפט שבו ייגזר עליהם גזר דין מוות (המשפט לא חייב להיערך בנוכחותם). 5. תמיכתי במרץ נמשכת למרות דיעותיהם המדיניות ובגלל שאני יודע שהם אף פעם לא יהיו המפלגה שתרכיב את הממשלא אלא בגלל גישתם החברתית (בעיקר בזכות רן כהן ואילן גילאון ולמרות יוסי שריד) שי

zaiats4

New member
אני לא מבין אותך

כל הטיעונים שכתבת אני תומך בהם גם כן אבל אני לא חושב שהם מוזכרים באידיאולוגיה של מרץ. אם כך אתה בכלל לא יודע את מי אתה בוחר!!!

הרטוב

New member
יוסי שריד ,רן כהן , וזאווה גלאון

כבר מזמן שכחו מה זה סוציאליזם. היחיד שהוא סוציאל דמוקרט אמיתי בין כל חברי המפלגה העלובה הזאת הוא גילאון. גם אני תמכתי במרץ בעבר אבל ברחתי משם כל עוד נפשי בי לפני עשר שנים בתקופת ישיבתה של מר´צ בקואליציה עם שס בממשלתו של רבין. אי אפשר עם כל הכבוד לגילאון לתמוך במר´צ עם הטענה הזאת שהעלית. מר´צ היא מפלגה שכרתה ברית עם אוייב אכזר ורצחני במטרה לקעקע את יסודות מדינת ישראל כמדינה יהודית ריבונית. מר´צ שואפת להפוך את ישראל למדינה דו לאומית. לפי כיוון מחשבתך אין לי צל של ספק שגם אתה תברח משם יום אחד.

ים ושמש

New member
שמאלן בדרך לעידן השפיות!../images/Emo49.gif

עוד קצת,עוד מעט קט ותתעורר לגמרי מתקופת החלום-ואז תצחק על עצמך- ולא תבין איך נתת לחלומות וורודים לעוור את עיניך מול המציאות. אני בעצמי עברתי בזמנו את התהליך

שי ז.

New member
אין פה שאלה של התעוררות

יש פה שאלה של מצב נתון שאיתו מתמודדים כרגע וזמן כזה קודם דואגים לעצמינו. גם בזמן מהומות מנהרת הכותל וגם בזמן ברק מאוד התקוממתי על כך שצה"ל ניהל משא ומתן עם הפלשתינאים על הוצאת חיילים פצועים מקבר יוסף וטענתי שהיה צריך לעשות הכל ולהוציאם משם במהירות האפשרית גם אם צריך להרוג את כל תושבי שכם. אני התחנכתי על המיתוס שנופץ שם שלא משאירים פצועים בשטח. עדיין אני חושב שלאחר שהעימות הנוכחי יסתיים בהכנעת הטרור צריך לצאת מהשטחים ולהקים גדר שמי שינסה לחצות אותה דמו בראשו. לא אנו בחרנו אותם ולא הם בחרו אותנו בתור שכנים אבל זה מה שיש ועלינו להיות מציאותיים ולהבין שלא הם ולא אנו נעלם מכאן. ניסינו לחיות ביחסי שכנות טובים אבל זה לא הולך ולכן לא נשארה לנו ברירה אחרת אלא להיות שכנים שלא מדברים אחד עם השני ולא קופצים לכוס קפה. שי

שי ז.

New member
בחירות אתה מצביע עבור עיסקת חבילה

ואז ברור שנופלת מפלגות העבודה והליכוד שעוד לא החליטו בינם לבין עצמם מה הם רוצים ופועלים לפי סקרים בלבד. עם שאר מפלגות הימין אני פשוט לא יכול להזדהות ועל שינוי אני לא מוכן אפילו לשמוע כי מדובר על אוסף של פאשיסטים שהחליטו לרדוף רק את החרדים (ואחרי שלפיד יגמור לרדוף אותם הוא יתחיל עם כל מי שלא נראה או חושב כמוהו) כך שלא נותרו הרבה ברירות. התלבטתי רבות אם ללכת בכלל להצביע בבחירות האחרונות כי לדעתי באמת אין לנו מועמדים ראויים. לגבי מה שנכתב על נושא הסוציאליזם: הדבר בכלל לא רלוונטי כי ברור שבמדינה שלנו הסוציאליזם מזמן פשט את הרגל ואת זה ראינו בצורה בולטת בזמן מאבק הנכים. הדבר שגרם לי בכל זאת ללכת ולהצביע להם היא שכשפניתי לרן כהן בזמן היותו שר המסחר והתעשייה בנושא שקשור לתפקידו קיבלתי מענה מהיר מאוד (התקשרתי לכנסת, דיברתי עם העוזר שלו ותיארתי בפניו את הבעייה שיש לציין שהיא לא הייתה בהולה ונגעה לענין שחיתות ואפלייה עיסקית באחת המועצות האיזוריות. לאחר כ 10 דקות קיבלתי טלפון מרן כהן ששמע את המקרה והתערב מיידית. התערבותו הביאה לפתרון הבעייה והוא אפילו התקשר שוב לאחר מספר ימים על מנת להתעדכן. לדעתי אדם במערכת פוליטית רקובה כשלנו שפועל בצורה כה מקצועית ומהירה הרויח את קולי ביושר. שי

למעלה