אני רוצה לבכות

SimsY

New member
סליחה מהוט ליס

אני כל כך מעוצבן שאני לא רואה נכון.

SimsY

New member
אני רוצה לבכות

בעצם אני כבר בוכה הבעל בית החנטריש שלי אני היום באתי הביתה פתאום ראיתי ממיר של יס על הטלוויזיה שלי - הלכתי לשאול אותו מה זה הוא אמר לי שהוא החליף בכל הבניין מיס להוט - והוא בכלל לא אמר לי !!! מה אני יעשה - באופן חד פעמי אין לי איך לראות את הסדרה ! אני לא מאמין שככה העסק נקטע לי אני כל כך לא יודע מה אני יעשה בדיוק כשהכל נהיה כל כך היסטרי אני ממש לא חשבתי שאי פעם אני אצטרך לחשוב איך לצפות בסדרה ושזה לא יהיה מובן מאליו שאני צופה בה. אוי אנשים

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gifהתכוונת מהוט ליס..חח

ומזתומרת החליף לכל הבניין? הוא לא יכול לעשות דבר כזה! כל דירה קובעת לעצמה מה יהיה לה בבית! לדעתי תברר את זה

SimsY

New member
כן אמרתי

זהו שזה לא בדיוק ככה אני צעקתי בהיסטריה ודרשתי הסברים אבל מסתבר שכל הבניין נמצא כיחידה אחת או של הוט או של יס ואליו מתחברים כולם ובקיצור נדפקתי :( אין לי מושג אם באמת ככה נראה לי ויכול להיות שהם אומרים את האמת אבל בכל אופן אני תקוע

שריוש2

New member
יוו.. אבל אין דבר כזה...

מה זאת אומרת כל הבניין מחובר ליחידה אחת?! אין דבר כזה! כל אחד בוחר בשבילו מה הוא רוצה יס או הוט.. בחיים לא שמעתי על הדבר הזה=// נראה לי הוא סתם משקר.. אולי תתקשר ותברר אם זה באמת ככה..? פשוט זה ממש לא נראה לי הגיוני שיחליטו בשביל אנשים לאיזו חברה להיות מחובר=////

SimsY

New member
זהו שהוא החליט שהוא לא רוצה

שבכל יחידה יהיה איזהשהו שקע אחר הוא רוצה שהכל יהיה אחיד ולכן הוא עשה שקעים אחידים שכולם מחוברים לאותו מקום. זה נדמה לי הגיוני - למרות שגם אם לא הוא לא נותן לי להשאר בהוט ככה שנראה לי שאני לא אשאר כאן עוד הרבה זמן.

שריוש2

New member
יוו.. אבל אין דבר כזה...

מה זאת אומרת כל הבניין מחובר ליחידה אחת?! אין דבר כזה! כל אחד בוחר בשבילו מה הוא רוצה יס או הוט.. בחיים לא שמעתי על הדבר הזה=// נראה לי הוא סתם משקר.. אולי תתקשר ותברר אם זה באמת ככה..? פשוט זה ממש לא נראה לי הגיוני שיחליטו בשביל אנשים לאיזו חברה להיות מחובר=//// חוצפה!

B o N u s

New member
וואי ../images/Emo7.gif

אני בטוח שהכל יהיה בסוף על הצד הטוב ביותר

וואי איזה עצבים../images/Emo10.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

דבר איתם תגיד שאתה לא רוצה שיחליפו ושזה חשוב לך התוכנית אולי הוא יהיה בסדר איתך

SimsY

New member
אני דיברתי אני צעקתי אני התחננתי

הוא החליט שהוא לא רוצה להתחשב - אוקיי אין בעייה אני בסוף החוזה עף מפה איזה חוצפה! אני לא ראיתי היום כי אין לי איפה - איך הוא בכלל העיז לעשות דבר כזה - אנשים אולי גרים פה - אלה לא רובוטים!

Dark chocolate

New member
איזה באסה..../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

לא נורא
שיניתי חתימה, נכון יפה

shirkan21

New member
אוי נו לא נורא../images/Emo9.gif

אם אי פעם תחזור ליס אני מקווה שיהיה את זה בויאודי

gavan

New member
אותה, אם כבר לתקן../images/Emo3.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

יואו משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

איזה ביעוס... לאנורא.. תמשיך להיכנס לכאן ואנחנו כבר נעדכן אותך! D:

yaki123

New member
כנראה יצא לו רווח מיס../images/Emo4.gif..

הוא עשה איתם קומבינה משהו להחליף לכולם.. חרא!! תראה אצל חברים/משפחה/קרובים וכו'..או שתתעקש להחליף להוט!

SimsY

New member
זהו שהתעקשתי מאוד מאוד מאוד

אבל לצערי הוא התעקש עוד יותר ואמר לי שאין סיכוי שאנשים מחליטים לבד למה הם מתחברים - וועד הבניין החליט שמתחברים ליס אז מתחברים ליס ! אז זבל - מה הוא חושב לעצמו ?!

למעלה