אני רוצה לבכות

תזמין את הוט מאחורי הגב!!!

אתה גר שם ואין לאף אחד זכות לכפות עלייך לראות דברים שאתה לא אוהב!!! הוא לא יכול לקבוע בשבילך מה לראות!!! בכל בניין יש לקוחות של הוט ולקוחות של יס ואין עם זה בעיה...תזמין את הוט אליך שיתקינו...

כנסי שניה.. רעיון מעולה...

תראי את השיר שלנו 3 ראשון -חמישי 20:20 זה אחלה סדרה באמת.. את אולי חושבת שזה חרא ומשעמם וכל זה.. אבל ממש לא! אני התחלתי לראות את זה אצל אח שלי וזה סדרה משמ יפה! אפילו יותר מהאלופה.. תנסי ....

לא ממש קשור...

כי הוא אוהב את "הוט" ואוהב את "האלופה" וגם אם הוא יכול להתחיל להתאהב ב"שיר שלנו"- הוא רוצה לראות "האלופה", וזה בעצם העניין פה
והתבלבלת - SimsY הוא זה שלקחו לו את הממיר

אמממ

אני רואה גם הדיר שלנו וגם האלופה... והדיר שלנוו?!?! אם אתם שואלים אותי?!?! בעעע אני מצטערת שאני רואה ואני לא יודעת למה אני לא מפסיקהה פשוט אתם יודעים איך זהה.. מתחילים לראות סידרהה.. קשה להפסיקק.. גם אם היא גרועהה!! *התנצלות לכל אלה שרואים ומעריצים ת'שיר שלנוו*

שריוש2

New member
באמת הוא לא יכול! נכון...

גם אצלי בבניין יש כאלו שמחוברים ליס וכאלו שמחוברים להוט ולאף אחד אין בעיה עם זה! מה גם שאתה משלם על ההתחברות וכל חודש, ולא הוועד! כך שאפ'חד לא יכול לבוא אליך ולהגיד לך מעכשיו אתה מחובר ליס וזהו!

שריוש2

New member
מה זה וועד הבניין?! ממתי..

ממתי לוועד הבניין יש את הזכות להחליט בשביל הדיירים שלו לאיזו חברה להיות מחובר?! מי הוא בכלל?! מה זה עניינו לאן כל אחד מתחבר?! בחיים לא ראיתי ולא שמעתי על אף בניין שמחליט בשביל הדיירים שלו לאיזו חברה להתחבר=/////// פשוט חוצפה!

SimsY

New member
זהו גם אני הייתי בשוק

אז הוא אמר לי שכתוב בחוזה שהטלוויזיה בכבלים/לווין נכללת בחוזה ואני משלם עליה במסגרת השכר דירה לכן הוא שולט בזה. דבילי אני יודע - אם הוא לא קשוב לדיירים שהם לא רובוטים אז אני לא אשאר פה בדירה.

SimsY

New member
כן אבל זה החוזה

לא לשלם עכשיו פתאום תהיה הפרה של החוזה - מה אני יגיד המניאק תפס אותי במקום כל כך לא טוב.

שריוש2

New member
בהחלט דבילי=//

לאמא שלי יש דירה בנניין מגורים שהיא מזכירה אותה, ואף פעם הטלוויזיה לא נכנסה בחוזה=// השוכרים דואגים לטלוויזיה ובוחרים יס או הוט ומשלמים את זה=// אבל לא נראה לי שזה הגיוני שזה נכלל כי כל חודש מקבלים חשבון... ובסופו של דבר אתה משלם על הכבלים/הלווין אז מאיםה לו הזכות לומר לך לאיזו חברה להתחבר עם הכסף שלך?!

SimsY

New member
זהו שקראתי את החוזה

(כמובן אני הרי חתמתי עליו אני צריך לדעת מה הוא אומר) וכתוב בפירוש שבעל הדירה מתחייב לספק שירותי טלוויזיה - לצערי לא היה כתוב שם איזה אז עכשיו הוא משחק עם זה. טוב הפסיד דייר וחבל.

oliel3

New member
היא בסדר...

היא אולי לא ממש יפה, אבל היא גם לא ממש רעה כמו שמדברים עליה...

למעלה