אני רוצה כרית..........

Testicles

New member
חחחחח... נזכרתי בקטע. אתמול הייתי ב

נו שים כבר ת'תמונות!!!

פIלי

New member
כן כן

היה פשוט טירוף *שיעול שנשמע דומה למשפט "גל היא בכלל ליצן"* ראיתי את כולם לפחות 10 דקות, לפחות אני אומר לכם! ויובל הציץ לשני שהיא מדדה בגד ים, אבל אל תגלו לו שאמרתי. היה חביב מאוד, ואכלתי!

Yuvalenko

New member
ששששש......

רק זה מה שחסר לי, שיחשבו שזה מה שעשיתי באמת... חוץ מזה, שהיא ביקשה.. וחוץ מזה - שייעצתי לה.
וחוץ מזה - שאני רואה כאלה עשרות, אולי... מאות! ביוםםםםםם!!!

יובל,

כל הסרטים המגעילים האלה שאתה מוריד למחשב שלך- לא נחשבים. ככה ש...מזל טוב, פעם ראשונה?

Yuvalenko

New member
נראה לך באמת שאני אסתכל בסרטים

שאני מוריד לך?? אמרת לי אף פעם לא לפתוח אותם!! ישר לשלוח אליך וזהו! חוץ מזה שהשמות של הסרטים היו בגרמנית, אז מאיפה לי מה יש בהם...

חחח..."יובל הרשע" אווווּ, כזה מאיים

1- זה היה חלש ולא מצחיק, אבל לאט לאט...תמשיך לנסות. 2- אני כבר לא אוהבת אותך. מכתבי נאצה בדרך. תגיד, אנטרקס- עדיין באופנה..?

Yuvalenko

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

1. אני יורד לרמה שלך בסך הכל. 2. אנטרקס? כן כן. באופנה כמו לצבוע ת'שיער לורוד...

Yuvalenko

New member
אני רוצה להתנצל באופן רשמי, בפני

רוית קיציס השולטת המלכה והמדהימה, על כך שירדתי על השיער הורוד לעתיד שלה בצורה פומבית, בפורום קיציס ופרידמן. *איי!! די! בסדר!! אני אגיד!!* אני רוצה גם להוסיף, שרוית היא הבחורה החמודה ביותר עלי אדמות.. ו... *אחחחחח!!! טוב טוב!* .. והיא נראית פצצה עם שיער ורוד!! אני חייב לציין שאני בעצמי באפון עצמאי לחלוטין החלטתי לכתוב שורות אלה, מתוך רצון אישי ואהבה אדירה למלכה שלנו רוית.

פIלי

New member
יובל

אתה צריך לדעת לשלוט באישה שלך, או שהיא תשלוט בך. אם האישה שלי הייתה אומרת לי "יער, לך תשטוף כלים" הייתי אומר לה "היי אישה, לכי תכיני לי אוכל! עם הרבה כולסטרול עם אפשר! ואת לא ישנה על הספה היום!". ואם האישה שלי הייתה צובעת ת'שיער לוורוד הייתי אומר לה "אישה, לכי תכיני לי אוכל! ומה זה הצבע הזה? מה את ברבי?! עכשיו לכי תכיני לי כמות כפולה של אוכל!". ככה זה. שלוט באישה שלך.

Yuvalenko

New member
מה "ששש" ?!?אל תשתיקי אותו!!

לכי תשטפי כלים!! אממ.. רגע.. יער, קודם כל, זו הערה שובניסטית. דבר שני.. היא לא גרה אצלי, מה 'כפת לי שהיא שוטפת כלים בבית שלה? אלק, רוית קיציס המלכה שוטפת כלים. זה כמו להגיד - מתן עושה דוקטורט, ומתמודדת במתעמלת על קורה באולימפיאדה.
(אם מתן לא הייתה גרה בטיזינבי, אז כן, הייתי מצפה לקבל מכות.)

kfm

New member
מר צ'יפס היקר, צ'מע לי וצ'מע לי טוב

יש לך מספר טעויות קטנות. לונורא, אל תדאג, מותר לטעות, אני יודעת שתה לא מכיר כלכך את משמעות המילה לעומק, אבל זה פסדר. אז קודם כל אני כן *עושה* דוקטור(ט), דבר שני אני כן מתעמלת על קורה (כמובן שרק על קורות ברוחב מטר וחצי ומעלה, אחרת זה נגמר בשבר),האולימפיאדה קטנה עלי, ואני לא גרה בטיזינבי. נראה לי.

greeneye

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

צחקתי בקול רם... יום יבוא, ובסוף יום סגרירי מחוץ לאולפנים, אני אעמוד, מתכנסת בתוך המעיל של עצמי, מחכה. והמון ילדים יעמדו בחוץ מחזיקים בדפים רטובים ועטים. אני אאחוז במטרייה ואציץ לתוך הלובי. ילד אחד יגיד- "יווווו תראו היא יוצאת!" ואז תצאי מהאולפן. ילדים קטנים יקיפו אותך ויבקשו חתימה ולהצטלם. ואני אעמוד לי בצד, עם חצי חיוך ואומר לילד אחד בצד- "אצה יודע, פעם היינו חברות ממש טובות מתן ואני! באינטרנט, כן! והיינו הולכות לכל מיני צילומים!" והילד יביט בי במבט מזלזל, יגלגל עיניים וילך לספר לחבר שלו על "הגברת המשוגעת שחיה בסרטים". "אני ממהרת!" תגידי לילדים ותפסעי לעבר המונית. אני אעצור אותך ואחייך. את תחייכי בחזרה ותסתכלי לי בעיניים. ותגידי לי..... "איפה לחתום לך?" ואני אביט במבט עצוב, ואסנן-"לא משנה" מתחת למטרייה. ואלך לי.

greeneye

New member
........

שיניתי את הסוף וזה לא נקלט... -ואני אביט במבט עצוב, ואסנן-"לא משנה" מתחת למטרייה, בעודי נזכרת בימים שהצעת לי ללכת איתך לשיח בצד, או לשמוע תקליטים.

kfm

New member
חחחחחחחח!!

די די את מגזימה.... את יודעת שאני לא באמת כזאתי.. אני אתן לכם להיכנס פנימה ללובי!
סתם סתם..אבל את יודעת, שאני..אא..כאילו..לא אני, מדף התקליטים שלי, מזמין אותך אליו בכל עת שתרצי..

למעלה