זה נורא נחמד הרעיון שלך...
רק שהוא לא כל כך פשוט כמו שהצגת אותו, ואני אסביר, דבר ראשון, תבין שכדי להקפיא בייציות, דבר ראשון צריך לשאוב אותן, תהליך "לא נעים" בלשון המעטה, שכרוך בהזרקת הורמונים, וכניסה לניתוחון קטן, שכולל הרדמה, כדיי "לקצור" את היבול...
מעבר להכל, מדובר על כניסה לרחם, רחם בתולי, שעדיין לא עבר לידות, מעבר דרך צוואר הרחם (אזור שאמור להיות סגור ונעול, כדיי להגן על היריון עתידי!) , כל זה כרוך בסיכונים....
ודבר שני, אני הבנתי שהטכנולוגיה של הקפאת ביציות אינה מפותחת דייה, לפחות לא כמו הטכנולוגיה של הקפאת זרע, אף אחד לא מבטיח לאף אחת, מה תהיה איכות הביציות לכשיופשרו...
ועוד דבר, בו נניח לרגע, שהכל הצליח, שהביציות הפשירו כמו שצריך, שהצליחו להפרות אותן... והכל בסדר, ואפילו העוברים יצאו בסדר... כאלו שניתן להחזיר לרחם...
היריון שכזה, הוא היריון בסיכון גבוה, מאחר ולא התפתח בגוף האישה, אלא "הושתל" מבחוץ, לא נוצר הגופיף הצהוב, אותו גוף צהוב, שמטרתו להחזיק את צוואר הרחם סגור ונעול.
לכן יש להזריק הורמונים לאורך כל השליש הראשון להיריון כדיי שלא תהיה הפלה... וגם כאן כמו שכבר הספקת להבין אין הבטחות לשום דבר.
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד לך כאן, זה שלא תגיד דברים שאתה לא באמת מבין בהם... נכון, זה קשה להיות אימא לבד... אני בטוחה! אבל יש דבר שהוא אפילו עוד יותר קשה, וזאת האלטרנטיבה של אולי להישאר ללא ילדים בכלל... מבחינתי זאת מחשבה בלתי נסבלת... אולי מישהי אחרת תחשוב אחרת ממני... שיותר בלתי נסבלת היא המחשבה על לבלות את החיים ללא זוגיות ואהבה...
הכל לגיטימי, וכל אחת עושה בסופו של דבר מה שנכון עבורה.