אני רוצה את...

אני רוצה את...

קארל מרקס בחזרה!!!!!!!!!!!!!! מיד! ;-( טוב חכו חכו אני מהמרת שתוך יום יומיים הוא פה, אני רק מתה כבר לשנות את השם.... (כי אני רוצה להפסיק להתגעגע) אני מתגעגעת!!!!!!!!!! אני מתה מגעגועים!!!!!!!!!! קארל, בוא לפה. מיד. עכשיו. די. אוקיי מיצינו את הענין... התגעגתי... הצלחת! עכשיו בוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב יאללה יאללה אבוד. הוא לא יראה את זה עד יום שני. אז.... נאסטוש כפירית שלי... איזה מזל שבאת כבר כי פחדתי ששני ומורני יאבדו את האשתונות... ואז גם אני... אהה ואני לא מדרדרת את שני! ;-( היא דירדרה אותי! בגללה לא ניגשתי אפילו למועד ב` בספרות ובגלל זה אני עכשיו זזה לעשות מבחן כבוד (בבית) אז אחלו לי בהצלחה!!!! יאללה ביי... שני- תודה ששמת לב לחסרוני... ולכולם... שבוע נפלא! ולקארל מרקס- אני אוהבת אותך.

בבר

New member
גם אני ;-(

געגועים לקארל . מה קרה לו ? -----ב-ה-צ-ל-ח-ה------ במבחן תולעית של אמא. הכל בסדר איתך ? ואם כן אז תעשי טובה ותצאי מהמחילה שלך רק בכדי לתת אות חיים . השבוע הקרוב זה השבוע האחרון ל``חופשת הסמסטר`` -אלקקקקקק חופשה ,כל הזמן היו לי עבודות ומועדי ב` . למען האמת אני אשמח לחזור כבר ללימודים ולסיים עם העבודות המאפנות כבר. שבוע טוב נשמה . תחזיקי מעמד!!!!! עד שובו של אהובך. ----------------------------------------------------------------- שבוע טוב, עינב.

מורני !

New member
קארל אל תאמין לה!!!

בהצלחה קודם כל במבחן חומד... דבר שני.... ערני אל תאמין לה... יש לה גם אותך גם את נאס גם את שניקו וגם את גובאני... אז... אל תאמין לה!!! בגלל זה היא כל הזמן נעלמת מהצאט... אין לה זמן לכולם... :) :) :) (בדויה.. אל תשימי לב.. זה הכל מקנאה.. אני גם רוצה!!!! ) :)

למעלה