אני רוסי ?

מצב
הנושא נעול.

אורי ז.

New member
ברוך הבא - אחי !

מבין שניכם ללא ספק אתה היהודי האמיתי , זאת אם הוא בכלל יהודי . רק מי שנלחם על הזכות להגיע לכאן ועבר את כל הבזיונות שאנשים כמוהו העבירו אותם יודעים להעריך את המדינה. אנשים כמוהו קיימים בכל מקום ואם עברת את הגלות תעבור גם אותו . הוא ושכמותו אינם פונקציה שלטונית כלשהי ואל לך לבתרגש מדבריו . נמצאים כאן יהודים אמיתיים ובעיקר אנשים שיודעים להעריך אנשים וחיי אדם . ושוב, ברוך הבא - אחי , ובהצלחה.

זעם כנגד המכונה

בנאדם,הייתי מת להגיב,אבל קודם כל הייתי רוצה להבין על מי אתה מדבר בתור ``החזיר``.

a-s-inv

New member
מסכים ולא מסכים

לגבי הערבים מי אני הקטן שאחלוק על דבריך כשלנגד עינינו מתאמנים ילדים בני 12 13 ו-14 לגבי הרוסים הגע עצמך אפילו שרנסקי הודה לפני מספר חודשים כי מעל חמישים אחוז יש בעיה ביהדותם וזה,,, שרנסקי תאטר לך מה האמת והאמת כמו שאמרתי לא שיקרתי כשבעים אחוז לוקים בחסר ו,, חבל

המספר המדויק

המספר המדויק של עולי ברה``מ לא יהודים עומד על כ20 אחוז,אז למה סתם לדבר ולהשמיץ?מה אתה,שולמית אלוני?

בלי שטויות, אחי

אבי, אחי, קאט דה בולשיט. אני ואתה שותפים לאידיאולוגיה, אבל אל תעוות את העובדות- חלק לא מבוטל מהעלייה הוא אכן לא יהודי לפי ההלכה, ואני מדגיש, לפי ההלכה, אבל זה בהחלט לא רוב. ואותי, למשל מפחידה יותר האוכלוסיה הערבית שמתרבה ומתרבה, עד שחס וחלילה תהפוך לרוב. אנשי העלייה, גם הלא יהודים שבהם תורמים למדינה ואפילו מקריבים את חייהם בצה``ל, בהגינם עלינו, ואפילו אם הם לא עוברים גיור בסופו של דבר, אז לפחות הם הופכים לישראלים כמוך וכמוני ומהווים חלק חשוב מהחברה הישראלית, חלק גדול מהם אף שותף לדרכנו הפוליטית, אז אני לא בדיוק חושש מהם, אבל הערבים, כידוע לך זה סיפור לגמרי שונה, תסכים איתי.

a-s-inv

New member
אתה בטוח שאתה יהודי?

אם אכן אתה יהודי ואף פעם לא נגעת בחזיר ויש לך ערכים אתה לא מלוכלך ואשתך לא,,, לא מדובר עליך אחינו אבל אל תשכח דבר אחד שגם אתה יודע טוב מאיתנו שהרוב המכריע של עולי חבר העמים משנת 90 הוא ברובו המכריע לא יהודים וזה עצוב כואב ומפחיד מאוד ומי שלא מרגיש כך יש לו בעיה רצינית ביהדותו וחוץ מזה אני לא חושב שמי שמגיע מהעליה הרוסית יכול להטיף על גניבות רמאויות שודים ומאפיות למיניהם כיוון שנכנסת בעובי הקורה יהיה כאן שמח אני מאמין

מצב
הנושא נעול.
למעלה