אני רואה שאבו-ענטר חזר לפורום! האם אלוני הפסיק למחוק?
ל לכבוש את ההר New member 6/8/01 #1 אני רואה שאבו-ענטר חזר לפורום! ../images/Emo13.gif האם אלוני הפסיק למחוק?
P *pank New member 6/8/01 #2 לכבוש את ההר יקר! אלוני לא הפסיק למחוק! ואם אני זוכרת נכון, גם אתה לא אוהב מחיקות. אבו-דני הגמיש את עמדותיו למעני. אני זו שבקשתי ממנו לשוב לפורום. פאנק שעדיין מוקירה ומחבבת אותך.
לכבוש את ההר יקר! אלוני לא הפסיק למחוק! ואם אני זוכרת נכון, גם אתה לא אוהב מחיקות. אבו-דני הגמיש את עמדותיו למעני. אני זו שבקשתי ממנו לשוב לפורום. פאנק שעדיין מוקירה ומחבבת אותך.
ל לכבוש את ההר New member 6/8/01 #3 כל הכבוד לך.......*pank ! אני אכן נגד מחיקות - אך ההשתלחות של האבו הייתה מיותרת! אגב, אני מקווה שאת מצליחה לשרוד בין חבורת הימנים הקיצוניים כאן!
כל הכבוד לך.......*pank ! אני אכן נגד מחיקות - אך ההשתלחות של האבו הייתה מיותרת! אגב, אני מקווה שאת מצליחה לשרוד בין חבורת הימנים הקיצוניים כאן!
P *pank New member 6/8/01 #4 לכבוש את ההר יקר! גם אתה מאוד חסר לי כאן, מקווה שתשוב אלינו ותאזן את המצב. אולי זה יומרני מצידי לבקשך לשוב למעני?
לכבוש את ההר יקר! גם אתה מאוד חסר לי כאן, מקווה שתשוב אלינו ותאזן את המצב. אולי זה יומרני מצידי לבקשך לשוב למעני?
ל לכבוש את ההר New member 6/8/01 #7 חן חן לך... *pank ! הכל תלוי בזמן שיש בידי - בקרוב אוכל להקדיש יותר זמן לפורום!
P *pank New member 6/8/01 #8 ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif השפיות שבה !!!