אני ראשון!!!! מזל טוב!!!!!
מ מרי לי New member 11/8/06 #3 מה???????????????????? יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ! ! ! ! !!|
K keren didi1 New member 11/8/06 #4 ../images/Emo49.gif לפתיחת הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif יוווווווווו אני מה זה שמחה הייתי בטוחה שהוא ייפתח שבוע הבא(ככה מריה אמרה לי ) חחח ופתאם אני רואה ב"פורומים חדשים" את פורום מוזיקה צרפתית וקנדית והייתי כ"כ בשוקקקק יאאאא אז שיהיה ב שהפורום יגדל עוד ועוד שבזכות הפורום הרבה אנשים יהיו מודעים למוזיקה הצרפתית והכי חשובבבבב לפורום מאחלת קרן וקומונת לורי
../images/Emo49.gif לפתיחת הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif יוווווווווו אני מה זה שמחה הייתי בטוחה שהוא ייפתח שבוע הבא(ככה מריה אמרה לי ) חחח ופתאם אני רואה ב"פורומים חדשים" את פורום מוזיקה צרפתית וקנדית והייתי כ"כ בשוקקקק יאאאא אז שיהיה ב שהפורום יגדל עוד ועוד שבזכות הפורום הרבה אנשים יהיו מודעים למוזיקה הצרפתית והכי חשובבבבב לפורום מאחלת קרן וקומונת לורי
מ מרי לי New member 11/8/06 #5 אממאלה זה מה שאמרו לי..... אמרו לי שבוע הבאאאאאא אמאאאא ז"א יששששששששששששששששש ז"א אמאאאאאאאאאא ז"א ישששששששששששש ז"א יש אמא
אממאלה זה מה שאמרו לי..... אמרו לי שבוע הבאאאאאא אמאאאא ז"א יששששששששששששששששש ז"א אמאאאאאאאאאא ז"א ישששששששששששש ז"א יש אמא
מ מרי לי New member 11/8/06 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מ מרי לי New member 11/8/06 #8 חבל על הזמן מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וואללה גו תפוז אנשים
ד דניאלה בקר New member 11/8/06 #10 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט מזל טוב על פתיחת הפורום!!!!! =]=]=]=]=]
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט מזל טוב על פתיחת הפורום!!!!! =]=]=]=]=]
F Fairywitch New member 11/8/06 #15 ../images/Emo49.gif../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif יפה לך כחול
../images/Emo49.gif../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif יפה לך כחול
מ מרי לי New member 11/8/06 #20 אכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעוד שנההה ויותר עד 120 יו נימיייייייייייX
מ מרי לי New member 11/8/06 #19 תודההההההההה חנההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעזרילייייייי הם פתחו עכשיו בלי להודיע לי עוד לא קראתי כלום על הניהול.... איי ניד ההההלפפפפפ
תודההההההההה חנההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעזרילייייייי הם פתחו עכשיו בלי להודיע לי עוד לא קראתי כלום על הניהול.... איי ניד ההההלפפפפפ