מסר בדרך אלייך
מ מרי לי New member 11/8/06 #26 תודההההה קרן למדתי לשרשר ברגע זהההההה אני לאט לאט לומדת הכל פה יש לי תקווהההה
ס סטגו New member 11/8/06 #13 ../images/Emo124.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo140.gif איזה יופי שכבר נפתח הפורום הרבה הרבה הרבה מזל טוב אני תמיד פה ברקע לכל דבר שצריך אוהבת סטגו
../images/Emo124.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo140.gif איזה יופי שכבר נפתח הפורום הרבה הרבה הרבה מזל טוב אני תמיד פה ברקע לכל דבר שצריך אוהבת סטגו
נ ניקוליה New member 11/8/06 #18 סטגוווש! עכשיו את המלאך השומר של הפורום! ולא רק של הקומונה נ.ב. תודה על היתוש והדבורה
מ מרי לי New member 11/8/06 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן
מ מרי לי New member 11/8/06 #29 תודה../images/Emo70.gif (אני כוסעת עלייך קצת...את יודעת למה) אבל תודה
X Xboy123 New member 12/8/06 #35 אני ה15 מיליון מזל טובבבב../images/Emo49.gif ובהצלחה למריהה , אהובתי הקטנה, בניהול הפורום , שיגשג ויפרח וכו' כמה זמן לא משעתי מוזיקה צרפתית
אני ה15 מיליון מזל טובבבב../images/Emo49.gif ובהצלחה למריהה , אהובתי הקטנה, בניהול הפורום , שיגשג ויפרח וכו' כמה זמן לא משעתי מוזיקה צרפתית
מ מרי לי New member 12/8/06 #36 תודהההה../images/Emo70.gif חבר הקומונה הראשון בא לברך יהייייייייייייי
X Xboy123 New member 12/8/06 #37 חיחיחיייייייי=]]]] אם הייתי מתמחה במוזיקה צרפתית וקנדית הייתי משתתף פה יותר אבל מדברים פה על הרבה זמרים ולהקות שאני לא מכיר בכלל אז אין יל הרבה מה לעשות פה רק לקפוץ לבקר ולראות איך האישה שלי מנהלת את הפורום ושולטת בו במלוא גאוותה
חיחיחיייייייי=]]]] אם הייתי מתמחה במוזיקה צרפתית וקנדית הייתי משתתף פה יותר אבל מדברים פה על הרבה זמרים ולהקות שאני לא מכיר בכלל אז אין יל הרבה מה לעשות פה רק לקפוץ לבקר ולראות איך האישה שלי מנהלת את הפורום ושולטת בו במלוא גאוותה
P pini sh New member 12/8/06 #39 אני לא... אני לא אוהב שירים צרפתיים, בחיים לא שמעתי מוזיקה קנדית... אבל אני פה כי המנהלת של הפורום הזה ממש מותק =) מריה - אין כמוך D+=
אני לא... אני לא אוהב שירים צרפתיים, בחיים לא שמעתי מוזיקה קנדית... אבל אני פה כי המנהלת של הפורום הזה ממש מותק =) מריה - אין כמוך D+=