אני קראתי כאן שירשור

אני קראתי כאן שירשור

על ה7.7.7 אני רוצה להבין איך מספרו של השטן לפי הנצרות ( הורידו תמיד 1 כדי לא לציין במפורש ומכאן הטעות של 666) מהווה השראה לאנרגיה חיובית ,לאנשים מסויימים, הרי לא מדובר בסדרה נקיה לא לשכוח שזה 7/7/2007 זה 23 מצמצמים ל5 והמספר המלא מורכב משש ספרות 5חלקי6 זה 0.83333 שזה ברור מספר גרוע עם אנרגיות שליליות . אבל לא על זה רציתי לכתוב. אני לא יודע איך האנשים שאומרים שה7.7.2007 יקרין משהו כזה או אחר, הרי אין להם תיעוד של המאורעות של הפעם האחרונה שהכוכבים עמדו באותה קונסטלציה. ( מי שיגיד מתי הם נראו באותה צורה בדיוק בפעם האחרונה יזכה באנרגיה חיובית) אני חושב בקיצור שזו שרלטנות לשמה. הרי התאריך היהודי הוא לא 7.7 התאריך המוסלמי הוא לא 7.7 וגם לא במזרח, זו רק ספירה סינטטית מיום הולדתו של נביא שקר. אלא אם כן טעיתי והגעתי לפורום יהדות משיחית. אתם צריכים לעזוב את השטות הזו ולהתחבר לדברים שמביאים את החיוב ולא את הרוע. אתם צריכים שווארמה, אתם צריכים לצחוק , צריך ילדים רכים שצוחקים, מה השטויות האלה באמת.

Tal_Ya_Tal

New member
אלמונימי יקר../images/Emo24.gif

א. 666 הדגש|איננו"מספרו של השטן"| אם אנחנו כבר בחיבורי מספרים אזי הצירוף 666=18=חי=9 שהוא מספר 'רוחני' 666 הוא מספר של הרמוניה. ב.התאריך 7.7.2007=14=5 כאסטרולוגית, אני מקפידה לרשום את התאריך המלא כולל השנה ולא רק את ה 07.07.07 שנראה יפה בעין אך לא בהכרח נכון. 5 מבטא שינוי, תפנית, תקשורת ומידע רב. מידע זורם דרך אור. בעקרון הספרה 7 מקושרת עם הפלנטה נפטון שמבטאת (בין היתר) ריפוי רוחני. ג.הספירה היא לא 'מיום הולדתו של נביא השקר' אם כוונתך במילים אלו לישוע, דע לך, שראשית, ישוע לא נולד ב 1.1.00 וגם לא ב 25.12.-7 כפי שנוהגים לחשוב. את זה 'סידר' דווקא יוליוס קיסר על מנת שיהיה לו 'קל' לספור'
המשיח נולד בתאריך ה- 1 במארס שנת 7 לפנה"ס בשעה 1:21 לפי שעון ישראל בבית לחם. (משיח- על שום שהתאחד עם תודעת המשיח כשהגיע להארה רוחנית) ה.לשאלתך איך יודעים מה תאריך מסוים יקרין אם אין תיעוד של המאורעות, אוכל לומר לך שיש תיעוד של "מצב המאורות" כלומר, יש תיעוד מצב השמים מבחינה אסטרולוגית וכל אסטרולוג יכול לראות מה זה אומר כי 'כמו בעליונים-כך בתחתונים' לזה גם אתה בודאי יכול להתחבר הלוא כן? ובתשובתי כאן לענת דיין, פירטתי חלקים ממפת השמיים ומשמעותה ביום הספציפי הלזה. ו.אין דבר כזה "אנרגיות שליליות" או "אנרגיות חיוביות" זוהי שוב דרך הסתכלות דואלית המייצגת פחד ולא משהו אחר. "טוב" ו"רע" נוצרו רק לאחר אכילת האדם מעץ הדעת וחלוקתו את העולם ל'טוב' ו'רע'. כך שאין אנרגיה 'טובה' או 'אנרגיה רעה' יש שיפוטיות, הנובע מאבחנה. אלוהים נח בכל. בכל הדברים, בכל המכלול ואלוהים=א-ה-ב-הכך שאי אפשר שהפחד יכנס במקום שיש אהבה, כפי שחושך לא יכול לשכון במקום שכולו מואר. אז אנו מודים לך על דאגתך לנו. אך אנחנו לא הורגים חיות בשביל שווארמהלא
אנחנו רואים בחיותיצורים אחים ושומרים על הדיבר לא תרצח
L&L TALYA

כל תאריך שהמונים מודטים בו

הופך להיות בעל עוצמה. אתה ממש צודק במה שכתבת מבחינת זה שהמספרים האלה לא אומרים כלו. כמה אנשים שקראו את הספר 'נומרולוגיה לחישוב עצמאי' החליטו שהם יכולים לפתח את התובנה על מספרי המאסטר לכל מספר אחר, בלי ממש להבין את מה שבנוי מעבר להשפעה של המספרים. באשר לתאריך הלועזי, מאחר ומשתמשים בו בקביעות הוא בעל תוקף - גם אם לא מואר כמו השנתון העברי. באתר שבקישור אפשר ותמצא חומר קריאה על מספרים זהים 'מספרי מאסטר' תחת כפתור-אב של נומרולוגיה.

למעלה