אני קצת עצוב

admor

New member
אני אני אני

מזל בתולה. אולי בגלל זה אני אוהב סטייקים?

גם לי אין שפה משותפת עם סהרורים

תהייה גאה במה שאתה. ההפך אם הייה לך שפה משותפת איתם זה סימן שאתה פלוס מינוס בתת רמה שלהם. במקום לרדת להם ולרמה שלהם פשוט תברך כל בוקר ``שלא עשני דוס כרצונו``.

admor

New member
חיימקה הפער בלתי ניתן לגישור

אנחנו חיים בשתי עולמות שונים לפעמים אנחנו מבקרים בעולם שלהם ולעיתים ההרבה יותר חוקות הם מציצים לעולם שלנו. מה שנשאר זה לתת כבוד לאהוב אותם למרות השוני. <אדמור מתכונן נפשית לחתונה מחר>

זה רע להיות המלצר?

באירועים המשפחתיים שלי, זהו תפקידי - בכיף. "מותר לי" להיות בעזרת נשים - לצלם, "מותר לי" להעביר אוכל מהמטבח (שמלא בנשים) לסלון (שמלא בגברים), וכדומה. החרדים רואים שאני חילוני ומחייכים (מעין גוי של שבת) ואפילו מעריכים את העזרה (והרשעים ביניהם חושבים לעצמם שהנה הכופר נאלץ לעבוד אותנו). המשפחה שלי מאושרת מהסיוע וזה מה שחשוב. מעין דרך ארץ קדמה לתורה. אני מתייחס לזה בתור תרפיה, וצוחק על ה"היתר" שלי להסתובב בין הנשים בעדה החרדית. לאחרונה "מלצרתי" בבר-מצווה של האחיין שלי (בן אחי החרדי) בקריית ספר. כל המכובדים הגיעו לבית שלו (גברים ימינה, נשים שמאלה), ואני עסקתי בהגשת הקיגל. לראות את ההתנפלות של הילדים הקטנים על האוכל היה מדהים. לא מאכילים ילדים שם?

שמלות יותר סקסיות ממכנסיים

אבל צריך שמלה מסוג טוב ובחורה מסוג טוב. נדיר למצוא בעדה החרדית. בחורה חטובה עם מיני - זה מה שהנפש צריכה.

אין מה לראות

אני נהנה מעצם הדביליות שהנשים יתרחקו כמו מאש מגברים חרדים, אבל אם אני מסתובב בתוכן - זה בסדר. זה מצב הומוריסטי.

למעלה