אני קנאית

מאי 39

New member
יקירה

ישנם כמה סיבות לקינאה ואחת הדרכים לעזור לעצמך היא אמנם בעבודה קשה אבל הכרחית לשפר את הדימוי העצמי שלך ככל שתשפרי אותו כך תאהבי את עצמך יותר הבטחון העצמי יגדל ופחות תקנאי לגרום לו להבין שבמילים ובמעשים יעודד יפרגן להעלאת הבטחון העצמי שלך ואם יש דברים שהוא אומר או עושה לדבר איתו על כך ולבקש מימנו להתחשב ברגשות שלך בהצלחה אני גברתי על קנאות חולנית שהיתה לי כלפי בעלי

הביטחון העצמי כסיבה

הביטחון העצמי, כסיבה לקינאה, אינו חד וברור, זה כמו לאמר כי "העננים הם הסיבה לגשם" זה לא בלתי נכון, אך זה בהחלט לא מסביר. אי אפשר להצביע על "סיבה" לקינאה, שהרי אין לה שום היגיון, אין לה גבולות של מקום, אין לה גבולות של זמן, היא מתהווה בתוכנו, לעיתים בגלל הטעם של המסטיק, לעיתים בגלל שהוא אכל את "הביס" הראשון בלחמניה. שום גורם חיצוני לא יכול להנדיף את הקינאה , כדי לעשות כך הוא יהיה צריך להיות נשלט באופן האבסולוטי ביותר על ידי מי שמקנא, התנדפותה של הקינאה, ובעצם כל רגש, תלויה תלות ישירה באדם החש אותה. כך או כך ברכות על התגברותך על הקינאה, כי זוהי יכולת נהדרת, וזכית בכך לאחת התובנות העצומות שישמשו לך אבן דרך בחייך השלווים, לכשתגיעי לזאת. "רגב אחר רגב" נכבשה האדמה, ואת "התגברות אחר התגברות" תכבשי את שלוות הנפש בעתיד. כה לחי!!

מאי 39

New member
בתחילת האמור

רשמתי שישנם כמה סיבות ובטחון עצמי ירוד הוא אחד הגורמים באם היא תשפר את הבטחון שלה אז זה יקל עליה ולאט לאט היא תוכל להבין מה הגורמים הנוספים ואם היא הצליחה לשפר את התדמית שלה בעיניה אז זה מחזק ונותן את הכח להתמודד עם הגורמים הנוספים נ.ב. תודה על הברכות

אני חושבת

שאת צודקת אבל זו גם עבודה של החבר שלי לחזק לי את הבטחון העצמי ושל הזוגיות שלנו

מאי 39

New member
נכון ואת זה אמרתי

אני לא יודעת איך אצלכם אבל באם הוא כל הזמן מעיר הערות שפוגעות ולעומת זה מצביע מראה על אחרות דברים שהוא רואה בהם אז כן זה יכול מאוד להוריד את הבטחון גם העצמי וגם בזוגיות תחפשי מה עושה לך את הרע ואז תדברי איתו על כך

למעלה