אני קורא

אני קורא

את "התרוצים" של הלקוחות ונקרע מצחוק אבל........ כאשר אתם מורידים את "בגדי העבודה" והופכים ללקוחות איך אתם מתנהגים??? האם גם עליכם מספרים בדיחות? האם גם אתם מנג'סים? האם גם אתם לוחצים על מבצעים? או שאתם "לארג'ים"? מה דעתכם?

In Limbo

New member
מנסה להיות כמה שיותר נחמדה

ואדיבה לאדם שמדבר איתי בטלפון, קורה הרבה פעמים ששנינו מדברים בצורה 'שירותית' (בסוף השיחה אני מודה לנציג ומאחלת לו יום נעים
). אני לא לקוחה נג'סית ומבצעים לא כ"כ מעניינים אותי, אם סיפרו עלי בדיחות- את זה אני כבר לא יודעת..

אני יכולה להעיד

שכבר כמה פעמים נציגי שירות הודו לי די בכנות על הסבלנות ושאני לא מתעצבנת על פשלות קטנות שעשו שהאריכו את זמן ההמתנה. עם זאת... אני מניחה שבמוקד של קופ"ח קיטרו עלי לא פעם כי שם כמעט תמיד יוצא לי להתעצבן, בעיקר כי אם אני מתקשרת לשם מלכתחילה אני לא במיטבי ולשמוע כל פעם שאפשר לקבוע לי תור לרופא רק אחרי פסח הבא וגם אם יש לי הפניה דחופה הם לא ממש יכולים לעזור מלבד להגיד את משפט הקסם "תפני לרופא המשפחה שלך" (מנסיון, גם כשמתקשרים ממרפאת האם לבקש תור דחוף זה על סמך ביטולים ככה שזה לא עוזר בשיט). גם היו לי כמה קטעים לא נעימים עם נציגי שירות שהתעקשו שההתמחות שהופניתי אליה לא קיימת ואפילו שבסוף כשהעבירו אותי למישהו שמבין (למעט מקרה אחד שהתייאשתי והתקשרתי למרפאה עצמה לקבוע תור כי הנציג ממש התווכח איתי ואמר שאין מצב שההתמחות הזאת קיימת), ונקבע לי תור והתנצלו על הטרטור עדיין אחרי ויכוחים מיותרים שכאלו לא הייתי יותר מדי נחמדה. להגנתי יאמר שזה לא קורה לי תמיד אלא רק במקרים שאני מרגישה ממש רע וזה משתלב עם נציג בעייתי.

מותר לי

New member
מי שיספר עלי בדיחות... ../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

סתם סתם
האמת שבלי שום קשר לעבודה שלי אני חושבת שאני לקוחה חמודה
(אופססס... מישהו החמיא לי כאן! די! תמשיכו!
) מעולם לא ניג'סתי למישהו, לא התעצבנתי (גם כשחיכיתי 5 דקות למענה במשרד החינוך ובסוף ניתקו לי!!), מתקשרת בשביל לקבל תשובה (רק פעם אחת יצא לי לדסקס עם מישהו, אבל זה בגלל שהיינו צריכים להמתין למחשב
), מבצעים לא מעניינים אותי, לפעמים מבקשת לשמוע בערך מה יש בשביל להבין שמה שיש לי זה הכי טוב בשבילי (מי אמר אורנג'!) מתי אני מתווכחת והופכת לאסרטיבית? כשאני בטוחה 100% שאני צודקת (100, לא 99!), למשל כשאמרו לי שהישוב שלי לא קיים
, ואחרי שהשתכנעו שהוא קיים מיקמו אותו משום מה בשטחים (
פעם שניה) או שהרחוב של ההורים לא קיים, או הבית שלי בקיבוץ... רק במקרים כאלו אני מרשה לעצמי להתווכח, ולגרום להם להביא מישהו מעליהם בלי שאני אבקש
חוץ מפעם אחת שהתקשרתי לאגד, שאלתי את הנציגה שם משהו והיה ניכר שהיא היתה אחרונה בתור כשאלוהים חילק שכל... אז היא נתנה לי תשובה (שעד היום אני תוהה איך לכל הרוחות אני אמורה לקשור אותה לשאלה שלי), אמרתי לה תודה רבה, והתקשרתי אליהם שוב בתקווה שנציג אחר יענה לי... אם אני מורידה את בגדי העבודה? אני אפתיע אותך קצת
אם אני עם בגדי העבודה- שואלים אותי אם יש לי נשק אם אני עם בגדים "אזרחיים"- מבקשים תעודת זהות
מבצעים אצלינו? ממממ.... "הבא 10 שקים ענקיים, קבל 6 שעות מנוחה במסוף..." או בקיצור- אין!

M i s s i

New member
אני ../images/Emo9.gif

חחחחח האמת שאין לי כמעט זמן להתקשר לכל המקומות האלה מרוב שאני עובדת אבל כשאני מתקשרת, אז אני נעימה, ושואלת שאלות ואומרת משמרת נעימה וכאלה. סתם נראה לי שפעם צעקתי על סלקום, כי עשיתי עדכון של אמצעי תשלום ועדיין קפצה לי הודעה מלחיצה איזה בוקר שאם אני לא אשלם הם ינתקו לי את הפלאפון. ואז התקשרתי בהיסטריה לאיש בפיננסי חחחחחח אבל חוצמזה נראה לי שאני דיי נחמדה אבל פעם כעסתי על רותי בקופ"ח כי היא הכריחה אותי לשלם על בדיקה שכבר שילמתי עליה והם איבדו ונורא נורא כאב לי לעשות והיא הבטיחה זיכוי והוא עדיין לא הגיע ו.. ו.. סתם :) העלו לנו מערכת חדשה אתמול.. איזה שואה זה, בא לי למות, חזרתי מהמשמרת כמו אחרי 3 משמרות

articulate

New member
אני מאוד משתדלת לא לעשות דברים

שאני יודעת שהיו משגעים אותי לאחרים. בד"כ אני מאוד אדיבה ונחמדה לנותני שירות, בעיקר כי אני יודעת שזה יכול לעשות את היום נעים יותר. אבל לפעמים, דווקא בגלל שאני בשירות לקוחות בעצמי, אני לקוחה קשה יותר: אני יודעת איפה אפשר קצת להתגמש ואיפה סתם עושים לי פרצופים בלי סיבה. אני יודעת מה הזכויות שמגיעות לי ואני יודעת מה תקין ומה לא, כך שאם אני מרגישה שמרמים אותי בצורה גסה, אני בהחלט מסוגלת לפתוח פה.

למעלה