אני קונפוציוס...

אני קונפוציוס...

Confucius: מעצבן Alex: מה קרה? Confucius: אמא שלי הומופובית Confucius: זה ממש לא נעים. Confucius: היא רוצה להעיף אותי מהבית. Alex:
אוי ואבוי... Confucius:
Confucius: איך סבא שלי היה אומר, שהטיפש של הכפר מצחיק אותך כל עוד הוא לא הבן שלך... Alex: אז מה אתה מתכנן לעשות..? Confucius: כלום, מה יש לי לעשות? Confucius: זה לא שהיא תקיים את זה, וגם אם כן, יש לי מספיק כסף לשכור דירה אפילו לבד. זה סתם בכלל לא נעים שאמא שלך אומרת לך דברים כאלה. Confucius: בחיים לא שמעתי ממנה משהו כזה
אני מרגיש נורא פגוע

פיציק

New member
../images/Emo24.gif

קשה לי להציע לך יותר מ
מהמקום שבו אני נמצא, אז קבל אפילו שניים
זה באמת נורא כשההורים שלך רוצים להעיף אותך מהבית. אבל אולי זה יהיה לטובה? אתה כבר בנאדם גדול ובוגר, למה שלא תנסה באמת לחיות קצת בעצמאיות? להנות מהחופש, בלי ההורים על הראש...? הרי, אני מניח, שלא תכננת לחיות לעד אצל ההורים בבית...

כן, אבל בכל זאת

לדעתי חשוב שהחחלטה לצאת מהבית תהיה ביוזמתו (של קונפוציוס) ובעידוד הוריו, ולא באופן של גירוש מהבית... אני למשל, גר השנה בעיקר בדירת השירות הלאומי ולא בבית ההורים, אבל חשוב לי לדעת שהדלת שלהם תמיד פתוחה בפני.

פיציק

New member
ברור, זאת בכלל לא שאלה

אבל לפעמים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - גם אם היא מלאה בחצילים...

Sonata Of Tears

New member
חצילים זה טעים

קונפיציוס זה שם מאיים, בכלל אנשים שעירים מלוכסני עניים זה מאיים ):

קבל חיבוק ../images/Emo24.gif

כדי להבין טוב יותר אני חושב שכדאי לך לספר לנו כמה פרטים: למה האמא רוצה להעיף אותך מהבית? בדיוק יצאת מהארון והיא התחרפנה? היא לא מוכנה לקבל הומוסקסואליות בכלל, או שהיא תתפשר בתנאי שלא תזמין הביתה גברים? מה המצב עם שאר המשפחה שלך? מלבד הפורום הזה, יש עוד גופים שעשויים לעזור, כמו תהל"ה, הקו הלבן, השירות הפסיכו-סוציאלי של אגודה או הבית הפתוח, וכו'. חפש בקישורי הפורום

תשובות...

מה האמא רוצה להעיף אותך מהבית? זו הייתה יותר התבטאות מאשר הצהרת כוונות... בדיוק יצאת מהארון והיא התחרפנה? הבאתי את החבר הנוכחי שלי אליי לחדר וסגרנו את הדלת... והיא לא אהבה את זה. היא עשתה לי עוד קטע לא נעים: כשיצאתי לרגע מהחדר, היא שמה לי פתק ביד: "אל תעשה איתו כלום, הוא מכוער פחד"... וזה, מאמא פסיכולוגית במקצועה. (עיין במשל שוטה הכפר שהזכרתי לעיל) היא לא מוכנה לקבל הומוסקסואליות בכלל, או שהיא תתפשר בתנאי שלא תזמין הביתה גברים? היא חולה על הומואים. אבל אצלה, זה לא גברי לא לצאת עם בחורות. זה כאילו קטע כזה שהיא מפחדת שאני מפסיד משהו בעולם הזה. היא חושבת כנראה שהומואים אלו יצורים מוזרים משונים וחביבים, אבל אני לא רוצה אחד כזה בבית שלי, כל שכן שהבן שלי לא יהיה מוזר. מה המצב עם שאר המשפחה שלך? בסדר, אבל לגביהם, אני בארון. (הם דתיים, וזה יסב להם צער)

Sonata Of Tears

New member
אנשים אומרים הרבה דברים

כשהם עצבניים, היא מרגישה שהחלון שלה מתפרק לה בין היידים , בכל מקרה, אם כן יש לך בעיה כלשהיא ביכולת כספית לשכור דירה, יש את בית דרור וכו'

למעלה