אני צריכה תמיכה

וואו. פתחת לי פה צוהר לעולמות חדשים

בכלל לא שמתי לב עד עכשיו שיש פונקציה כזו "הודעה מהירה" ועוד כל מיני דברים שכתבת.

אני אנסה ללמוד את כל מה שאת מגלה לי פה. יש אמנם את ה"נושא" של איך להתמצא בפורום (המאמר המתחלף שרץ למעלה). ואני מודה שעדיין לא קראתי אותו. שמרתי אותו ומאד רציתי.

אז עכשיו אני אהיה ילדה טובה וקודם כל אקרא אותו, ואת מה שאת הסברת לי עכשיו. כדי לא לשאול שאלות מפגרות ומיותרות.

אני פשוט עוברת על העבר של הפורום (שהוא נפלא) לאט לאט, וראיתי שם משהו כזה שכאילו מנהלת הפורום "מצמידה" הודעה ישנה. משום מה חשבתי שזה נקרא הקפצה, אבל בכלל לא בטוח...

המון תודה

וכן, סביר להניח שאני אצטרך עוד עזרה בעניינים טכניים. כי אני איך לומר, קצת מאחור...

שמחתי לעזור

אם יש לך שאלות נוספות, בכיף.
אני אוהבת להועיל בדברים טכניים, גורם לי להרגיש שיש בי ובמוח שלי צורך עדיין

טוב, זהו הרמתי ידיים

אשמח לעזרתך. אני ממש מקרטעת בנבכי הצד הטכני של הפורום. לא יודעת אם הוא עושה את זה נגדי במכוון, או שאני אהבלה.

אני מנסה לחפש את "שרשור" בחירת הסלוגן לפורום. זה הופיע פעם אחת בהודעות האלה שרצות למעלה. אבל לא שמרתי אותו ומאז לא מוצאת.

עכשיו נכנסתי שוב למוטיבציה. ואני בחפירות, אבל הוא לא מוצא לי. הכי טוב שאני מוצאת זה הודעה ספציפית אחת על הכרזת התחרות או על סיומה, אבל לא מצליחה בשום צורה למצוא את השרשור המלא, ואני משתוקקת לזה כבר די הרבה זמן.

ובכלל, ה"חיפוש" לא נחמד אלי בכלל. אני מקלידה מילים שאני יודעת בודאות שהן שם, למשל: שרשור סלוגן פורום. והוא אומר לי שאין ואז מעביר אותי כאילו לחיפוש מתקדם אבל אז זה בכל הפורמים של תפוז.

די, הרמתי ידיים. צריכה שיבוא איזה דאוס אקס מכינה, שזה או את, או שפתאום עוד פעם אני "אתפוס" את ההודעות שמתחלפות כל שנייה בלמעלה ואשים עליו את ידי.
תודה מראש, ותודה שבכלל הצעת לי את כישורייך, אפילו כדי להפנות אלייך שאלות מפגרות.

מה אני עושה בכלל ערה בשעה כזאת? זה בניגוד גמור ל"היגיינת השינה". אבל זה קורה. אני ילדה רעה. רק בשתיים לקחתי את הכדורים שאמורים לעזור לי להרדם ולוקח להם איזה שעתיים לפעול.
אוכלת גלידה. למרות שמתה מקור, כי הרדיאטור בחדר שינה (כי הייתי אמורה להכנס לישון כבר מזמן).

ואני בכלל מחר מנודבת לבייבסטר חתולה של חברה. הבטחתי בוקר צהריים. אלוהים יודע מתי ארדם ומתי אקום. אבל יש לי מחויבות.

לילה של חפירות בהיסטוריה של הפורום. מרתק. אז אני "משתוללת" ממש, קורעת את החיים.

יאללא, לילה טוב. ו
ושיגועים.

אם את בעניין של לנסות מריפואנה

אני הכי בעדך. (למרות שאני לא רוצה לנסות)

כי יש חולות שזה מאד עוזר להן. ראי להלן, וגם ---- זה ישמע מטומטם, אבל יש לך "מזל", כי זה שיש לך עוד מחלות ברקע יכול לתת לך את האישור לקבל את זה. כי לפיברו / תת"כ לא נותנים.

אם זה הכיוון שאת רוצה ללכת בו, ממליצה לך להגיע לפרופ' גליה רהב. היא בראש הלובי למתן מריפואנה למחלה שלנו. והיא תוכל לעזור לך למצוא על איזה סעיף כן תוכלי לקבל, ואיזה זנים (לא חושבת שיש זן מיוחד לפיברואיות, מה עוד שהשמות של הזנים הרפואיים הם בעברית, למשל: "משה"
, סתם זה מצחיק אותי השמות האלה).

אבל... יש אנשים שמריפואנה גם יכולה לעשות להם רע, כמו תופעות לוואי של כל תרופה אחרת.

אז אני מציעה לך לשים בצד את ה"דעה הקדומה" של טבעי או לא טבעי. גם תוספי מזון עלולים לגרום לנזקים קשים אם לא לוקחים אותם בצורה מפוקחת. מה שחשוב זה למצוא את מה שמתאים לך, בלי קשר אם קוראים לו תרופה, או תוסף מזון.

אני מבינה לגמרי את זה ש"התעייפת" להיות שפן ניסויים. מי כמוני מכיר. יש שלב שאתה כבר מעדיף את המחלה מאשר להתמודד עם עוד תופעות לוואי

וזה בסדר אם את מרגישה שצריכה "לנוח" מניסונות של תרופות, תנסי בזמן הזה לשים דגש על פעילות גופנית מתונה מאד מאד, שמומלצת לנו. ועל טיפולים אלטרנטיביים שאולי יעשו לך נעים.

אבל תזכרי שברוך השם
יש עוד תרופות שיכולים לעזור לנו. ואין דרך קיצור, צריך לנסות הרבה דברים עד שמוצאים מה עוזר.

לי סימבלטה היתה איומה, וגם מירו. וניסיתי עוד רבות וטובות. אבל אלטרולט, שהיא נחשבת ה"קו הראשון" של התרופות שמציעים לנו דווקא עזרה במידה מסוימת, ואיתה אין לי תופעות לוואי. אבל זה מאד אישי. אין לגזור מניסיון של אחד לאחר.

רק מזכירה לך שיש עוד תרופות.

זו דרך ארוכה ומפרכת, ויש הרבה "נפילות" ומשברים וייאושים בדרך. אבל כדאי להסתכל קדימה בתקווה. והכי חשוב לא לכעוס על עצמנו, לא כשאנחנו מתייאשים, ולא כשאנחנו מלאי מוטיביצית-יתר (אני נוטה. וזה רע מאד לנו).

למעלה