אני עשיתי משהו דומה לפני שנתים
וזה הלך ככה : עצר אותי שוטר כי נסעתי מימין לנתיב הנסיעה,, כלומר עקפתי את כולםן מימין, אפחד לא כעס עלי כי הייתי עם אופנוע, רק קינאו ושתקו. בסוף הכביש עמד שוטר (ימח שמו) ועצר את הרכבים המושחתים והחליט לעצור גם אותי. 500 ש´ח דחף לי הבן זו** ואני התעצבנתי נורא. ואז שמעתי שעוד מעט מכניסים חוק שמותר לאופנועים לנסוע בין נתיבי התנועה. כל שנותר לי לעשות הוא לדחות את הכל עד שיכנס לתוקפו החוק החדש. הגשתי בקשה להישפט וכידוע התשובה חוזרת בדואר רשום, אז כמובן שלא אספתי שום דואר רשום שהגיע אלי (???) ולאחר שנה, התקשרו אלי ואמרו לי שהיה משפט ואני חייב לשלם 500 ש´ח. כתבתי מכתב לכבוד השופט (בשביל כבוד צריך לעבוד לא??) ובו הסברתי לו שלא קיבלתי שום התראה על כך שהמשפט עומד להתקיים, הדו´ח בוטל וקיבלתי הזמנה חדשה למשפט שיערך עוד כמה חודשים (מרוויח זמן כמו שצריך) וגם ביקשתי שהשוטר יהיה נוכח. לאחר 7 חודשים התקיים המשפט (החוק החדש נכנס בדיוק שבוע לפני) השוטר כנראה נורא התעצבן שגררתי אותו למשפט (יאמר לזכותי שברגע קבלת הקנס, הודעתי לו חגיגית שאני הולך לעשות לו גהנום) ודיבר ממש לא יפה במהלך המשפט. השופט התעצבן עליו שהוא בכלל עוצר אופנוע על נסיעה בשוליים וזה לא הדבר הבעייתי (כהגדרת השופט). בנוסף לכל, אחרי שהסתיים המשפט, אמרתי לשופט כבדרך אגב, שבכלל יש חוק שלא עוצרים אופנועים על נסיעה בשוליים ואפילו הבאתי לו את החוק כתוב שחור ע´ג לבן (נשמה אמא שלי שהשיגה לי את זה). ואמרתי עוד שכדאי ששוטר במשטרת ישראל יהיה מעורה יותר בחוקי תנועה!!! פחחחחחחחחחחחחחחחח עשיתי אותו אהבל מושלם. אתם חושבים שפה סיימתי??? ח ח ח ח הגשתי נגד השוטר תלונה במשטרה על כל הסיפור הזה שגרם לי לבזבז ימי עבודה. הוא קיבל עיקוב בדרגה לשנתיים!!! (הבטחתי גהנום או לא???) עד כאן חוויות ממשטרת ישראל אז.... שלא יעבדו עלכם!!!