אני צריכה תמיכה !!

מצטער בכל ליבי

קשה לי לתמוך בנושא כאוב שכזה, תאונות הדרכים הם האויב מספר אחד של מדינת ישראל אי ציות לרמזורים ותמרורים הם הגורם מספר אחד לתאונות. מפליא אותי איך כולכם עוברים לסדר היום על תופעה כה חמורה של מעבר באור אדום וחלקכם אף מתגאים בכך.

אטיוד5

Active member
שום חמורה

יש אדום כהה, יש אדום, יש אדום בהיר ויש כתום. ויש נסיבות. יש לי רושם שיותר תאונות נגרמות מעצירה פתאומית ואובססיבית באדום, כאשר הרכב מאחוריך נתקע לך בתחת, מאשר תאונות של מעבר באדום כהה. ונניח שעברת באדום ב 3 בלילה אחרי שוידאת ב 100 אחוז שלא בא אף אחד משום צד? נכון שזה לקחת את החוק בידיים. אבל לעיתים לקחת את החוק בידיים לא נראה לי חמור בכלל. כי יש גם שכל ישר. יש בארץ איזו מין כפיתיות לא מובנת לי ביחס לאור האדום. נהיגה פרועה, למשל, מסוכנת פי כמה, ואותה לא אוכפים.

viviti

New member
מילים כדורבנות !!

את האדום הזה אני לא זוכרת אבל את האדום הקודם זוכרת מאוד נסעתי בפקק במשך שעה וחצי מעמק חפר עד לצומת גלילות ופתאום הפקק השתחרר וכולם תפסו מהירות (היא לא הייתה גבוהה אובייקטיבית רק יחסית ל 5 קמ"ש של קודם זו הייתה מהירות. אבל ללא ספק האצנו.. ) ואז ראיתי אור אדום בשניה אחת הבנתי שאם אני עוצרת בחריקת בלמים אני יכולה לעצור אבל יש סיכוי טוב שאסתובב במקום כמו סביבון ושהרכב שאחרי יתקע בי.. אז המשכתי לא ביקשתי להשפט וזו אולי הייתה הטעות שלי אז....... אבל, בשום דבר לא צריך להיות קיצוני גם לא בשמירה על חוקים - למרות שבדרך כלל מומלץ לשמור עליהם.

נימוק של מניעת תאונה

הוא עילה ענינית לבקשת ביטול כתב אישום (דו"ח). זה עבד אצל אשתי שחצתה פס הפרדה רצוף כי רכב חונה התחיל לנסוע והתפרץ לנתיב בלי לאותת, מה שחייב אותה למשוך שמאלה ולחצות את פס ההפרדה. הדו"ח בוטל.

viviti

New member
אנחנו פעם קיבלנו דו"ח על ...

הכלבה שהסתובבה חופשי ברחוב (בלי רצועה ומחסום) שש לאחר שביקשנו להשפט קיבלנו תגובה ראשונה

קטן עליך הקורס

אלף ש"ח זה כבר סיפור אחר... כן, היה באמת עדיף להוציא אותם על משהו מהנה יותר! נוותר על כמה סלטים למענך...

על טעויות

משלמים, הקורס הוא בזבוז זמן אולם אין ברירה וצריך לעבור אותו. לגבי הקנס יש לי רעיון, (אני ניסיתי וזה עבד, היו לי דוחות חניה ) כתבי לנשיא המדינה תבקשי חנינה תודיעי כי מצבך הכלכלי קשה ביותר מטופלת בילדים (וכל מה שעולה בראשך ) , בדרך כלל הם נענים לבקשה, לפחות לי ולבעלי ביטלו רפורטים בשווי של כמה אלפי שקלים. והדבר הנוסף במקרה של אי ביטול יש לזכור כי אין חידוש רשיון במידה ולא משלמים קנסות. גלית שמנסה לתמוך ולא כל כך מצליח לה

Amir33

New member
רוצה תמיכה?

קחי קצת תמיכה
ועוד קצת תמיכה
..... ולכי לשלם את הקנס מהר מהר לפני שיעלה לך כפול או ברשיון הנהיגה שלך. דוחות המשטרה הללו אינם משחק ילדים!!

viviti

New member
תודה על ה ../images/Emo24.gif

לשלם זו בהחלט אחת האופציות

galgalit

New member
../images/Emo4.gif צר לי ויויטי

דווקא יש לי קשרים במשטרה, אלא שזה האקס שלי... ככה שאיך שאני פונה אליו, אוטומטית, הקנס שלך מוכפל ל-2000 ש"ח

פלסטיק

New member
הוראות התנהגות (לא מנסיון)

1. קודם כל כתבי מכתב למשטרת ישראל "בקשה למחילה". לא יועיל לא יזיק (לפעמים זה מועיל). במכתב תכתבי כל דבר מעורר רחמים חוץ מאיזושהי הודאה באשמה. תבקשי עותק של התמונה (אם כבר עולה לך 1000 ש"ח לפחות מגיע לך עותק). יכול להיות שיש סיבה לפסול את התמונה. יש אתר בעברית, שבו מנסים לעזור בתחום הזה, תבדקי מה מעלה חכתך שם. לכולם: אתר כדאי, מופיעות שם כל מכמונות המהירות. 2. פעם זה היה עובד, שמעתי ששינו את החוק אז תבדקי: הנקודות נזקפות לחובתך רק מהרגע בו שילמת את הקנס. תשלום הקנס זו הודאה באשמה. כל עוד לא הודית לא הופעל נוהל "שיפוט אוטומטי" ה"מזכה" אותך בנקודות. מהצד השני נקודות עם הזמן "פג תוקפן", כך שעם הזמן פוחת מספר הנקודות שלך. א. תבדקי אם את יכולה לחכות עד הרגע האחרון בתשלום ואז להגיע למצב שבו כבר פג תוקפן של הנקודות הישנות (או חלקן) ורק אז לשלם את הקנס. ב. תבקשי להשפט. עד המשפט עובר עוד יותר זמן והנקודות הישנות יכולות להתיישן עוד יותר. יש גם צ´אנס שפשוט תלכי לאיבוד במערכת. את גם יכולה להגיע עם התובע המשטרתי לפשרה לפני כניסה לשופט עצמו. קחי בחשבון שיש כאן סיכון שהשופט יתעצבן שאת מבזבזת את זמנו ויחמיר איתך מעבר ל 1000 ש"ח. ובמקרה הכי גרוע, תשמחי שזה נגמר ב 1000 ש"ח וקורס דבילי ולא בזה שמישהו שהיה לו ירוק נכנס בך כשעברת באדום...

viviti

New member
ממש שיעורי בית יש לי פה......

אעבור על האתר ואני מניחה שבימים הקרובים אחליט אם אני מבקשת ביטול משפט או שאשלם.

פלסטיק

New member
תני לנו את הפקת הלקחים שלך

אולי אנחנו גם נזדקק לזה פעם. ובקשת מחילה מהמשטרה: תמיד כדאית (אין מה להפסיד, רק להרוויח).

על עברות ותרגילי "קונטרה".. ../images/Emo13.gif

טוב ויויטי יקירה, חיפשתי קצת ולפי העיקרון של "יגעת ומצאת... " (כדי לך להאמין..) שני אתרים. האחד מתמקד בעברות חניה ומהירות עם טיפים, טריקים ודברים שכדאי לדעת, והשני שיטת שיטת ד"ר מוצלחי לביטול דוחו"ת. מקווה שהאינפורמציה תעזור במשהו, אבל גם אם לא, אז לפחות חיוך על שיפתותייך (גם שווה. לא?) זאב.

דיאבלו

New member
אני עשיתי משהו דומה לפני שנתים

וזה הלך ככה : עצר אותי שוטר כי נסעתי מימין לנתיב הנסיעה,, כלומר עקפתי את כולםן מימין, אפחד לא כעס עלי כי הייתי עם אופנוע, רק קינאו ושתקו. בסוף הכביש עמד שוטר (ימח שמו) ועצר את הרכבים המושחתים והחליט לעצור גם אותי. 500 ש´ח דחף לי הבן זו** ואני התעצבנתי נורא. ואז שמעתי שעוד מעט מכניסים חוק שמותר לאופנועים לנסוע בין נתיבי התנועה. כל שנותר לי לעשות הוא לדחות את הכל עד שיכנס לתוקפו החוק החדש. הגשתי בקשה להישפט וכידוע התשובה חוזרת בדואר רשום, אז כמובן שלא אספתי שום דואר רשום שהגיע אלי (???) ולאחר שנה, התקשרו אלי ואמרו לי שהיה משפט ואני חייב לשלם 500 ש´ח. כתבתי מכתב לכבוד השופט (בשביל כבוד צריך לעבוד לא??) ובו הסברתי לו שלא קיבלתי שום התראה על כך שהמשפט עומד להתקיים, הדו´ח בוטל וקיבלתי הזמנה חדשה למשפט שיערך עוד כמה חודשים (מרוויח זמן כמו שצריך) וגם ביקשתי שהשוטר יהיה נוכח. לאחר 7 חודשים התקיים המשפט (החוק החדש נכנס בדיוק שבוע לפני) השוטר כנראה נורא התעצבן שגררתי אותו למשפט (יאמר לזכותי שברגע קבלת הקנס, הודעתי לו חגיגית שאני הולך לעשות לו גהנום) ודיבר ממש לא יפה במהלך המשפט. השופט התעצבן עליו שהוא בכלל עוצר אופנוע על נסיעה בשוליים וזה לא הדבר הבעייתי (כהגדרת השופט). בנוסף לכל, אחרי שהסתיים המשפט, אמרתי לשופט כבדרך אגב, שבכלל יש חוק שלא עוצרים אופנועים על נסיעה בשוליים ואפילו הבאתי לו את החוק כתוב שחור ע´ג לבן (נשמה אמא שלי שהשיגה לי את זה). ואמרתי עוד שכדאי ששוטר במשטרת ישראל יהיה מעורה יותר בחוקי תנועה!!! פחחחחחחחחחחחחחחחח עשיתי אותו אהבל מושלם. אתם חושבים שפה סיימתי??? ח ח ח ח הגשתי נגד השוטר תלונה במשטרה על כל הסיפור הזה שגרם לי לבזבז ימי עבודה. הוא קיבל עיקוב בדרגה לשנתיים!!! (הבטחתי גהנום או לא???) עד כאן חוויות ממשטרת ישראל אז.... שלא יעבדו עלכם!!!

למעלה