אני צריכה תמיכה !!

viviti

New member
אני צריכה תמיכה !!

קיבלתי עכשיו מכתב רשום אהבה ממשטרת ישראל 1000 ש"ח אור אדום.. כאילו אין לי על מה להוציא את הכסף שלי.. שיתפוצצו ויש לי כבר 4 נקודות על עברה דומה... אז 8 נקודות מה זה אומר? קורס? מה זה הקורס הזה? כמה פגישות? יש בחינה? ואם אני לא עוברת? ואם אני אבזבז את זמני בקורס מאיפה יהיה לי זמן לעבוד כדי לכסות את ה 1000 ש"ח בקיצור יש למישהו קשרים במשטרה (או במחשב של המשטרה?) ויויטי עצובה.

ויויטי, לא נעים לא נורא...

הקורס הוא בן 4 פגישות בשעות אחה"צ. יש גם קורסים של שתי פגישות בימי שישי, אותם משום מה לא מפרסמים. בכל מקרה, כדאי לך לבדוק ממתי 4 הנקודות הקודמות. החדשות ינתנו לך ביום תשלום הקנס, אם אם אפשרי, כדאי לחכות עם התשלום, עד שיחלפו שנתיים מיום צבירת הנקודות הקודמות. המבחן קל, ויש אינטרס למכון להעביר את כל המשתתפים בקורס. (הם מקבלים גרושים על תלמידים שנבחנים בשנית) לעניין האלפיה... קיבלתי הודעה על קנס של 1250 ש"ח (מהירות + כפל) הייתי כ"כ המומה, שעד היום לא שילמתי... שואלת אמנם במינוס אבל כבר מנוסה בקורסים...

viviti

New member
אם כבר ללמוד........

הייתי מעדיפה ללמוד דברים מועילים יותר...... הסיפור של 4 הנקודות הקודמות לפני שנתיים בדיוק עברתי באור אדום אבל הרכב היה רשום על שם האקס שלי ולקח שנה וחצי לגלגלי הבירוקרטיה לעבוד עד ש.. העבירו את זה על שמי לכן כנראה שזה רק מלפני חצי שנה

ויויטי מתוקה

איך אתמוך בך? רק אומר לך שהקורס הזה הוא לא כל כך נורא. בעלי עבר אותו אני עשיתי "רק" רענון. אם יש מדריך נורמלי אז זה בסדר וממש לא נורא.... אבל הכסף. אוף איזה עצבים. מאיפה הכסף? אי אפשר אולי תשלומים ? בעצם מה אני מקשקשת. אי אפשר. הילה - שוקלת לבטל את הנופש בגלל המינוס הענק :(

viviti

New member
תודה יקירתי..

למה רק רענון? אולי גם אני אעשה ריענון?

בשביל לעשות רענון

את צריכה להיות נהגת חדשה עם גליון נקי - עייני ערך הילה. בשביל לעשות קורס את צריכה להיות נהגת עם גליון עמוס וגדוש - עייני ערך האיש של הילה. :)) יהיה בסדר מתוקה.... את יכולה לנמנם חופשי בקורס - תתייחסי לזה כאל זמן פנוי שפתאום נחת עלייך למנוחה באמצע היום :)) והכסף? נו מה לעשות..... אין מה לעשות. תנסי את כל מה שכתבו לך כאן. אולי זה יצליח. שווה לנסות.

דיאבלו

New member
ויוויטיייי

קודם כל תירגעי דבר שני, על הספח עצמו יש לך אפשרות לבשר להישפט!!!!!! מנסיון אישי שלי ויש לי ים של נסיון, תבקשי להישפט ובמשפט תגידי לשופט שאת מבינה את חומרת המצב ואת מודעת לכך שהמון מהקטל בדרכים הוא כתוצאה של טעות אנוש, רק שאלף שקל זה מאוד כבד עלייך ובמכה אחת זה בלתי אפשרי. בדרך כלל השופט יקצץ את זה ל 750 או 500 יחד עם חודשיים על תנאי לשנתיים וגם את ה500 האלה הוא יפרוס לך בתשלומים. מנסיון שלי זה עבד כבר כמה פעמים בכל מקרה הוא לא יכול להעלות לך את העונש כך שזה באמת שווה די.

viviti

New member
אני ארשום את זה

יש בנוסף לבקשה להשפט ולתשלום שהוא למעשה הודאה.. גם אפשרות נוספת בקשת ביטול בקשת הביטול מקפיאה את הקנס ואת הבקשה להשפט לא מבינה למה ביטול אבל אולי אחשוב על משהו ולא פחות חשוב... אין לך גישה כלשהי למחשבים של המשטרה (ש........... שאף אחד לא ישמע)

האלי

New member
8 נקודות = קורס

ארבע פגישות של זיון שכל טהור. 126 שח´. בסוף יש מבחן בדרגת קושי של סיום סימסטר ראשון בגן חובה. ויודעי דבר אומרים שכדאי לעשות את הקורס הזה לפני שתקבלי עוד נקודות כי אחרת מתלווה לזה שלילה לאיזה חודש חודשיים. שלך, האלי. שנשארו לו עוד שלוש פגישות.

דיאבלו

New member
האלי יש לך טעות זה 12 נק´

רק אחרי 12 נק´ מקבלים קורס לפני כן לא מקבלים כלום

האלי

New member
די יקירי

הדפסתי את הודעתך, ורצתי איתה לכל המשרדים הנוגעים בדבר. אף אחד מהם לא הסכים לפטור אותי מהקורס, למרות שיש לי רק שמונה נקודות. ועוד הכי מעצבן שאת הארבע האחרונות קיבלתי כי שילמתי קנס על מהירות שבכלל הממוטה עברה. אבל גם זה לא עזר ואני חייב עדיין בשלושת המפגשים כדי להשלים את הקורס. שלך, האלי.

viviti

New member
אין איזושהי קומבינה?

משהו כמו.. עשיתי קורס דומה באוניברסיטה?
לא מספיק 1000 ש"ח עוד 126 ש"ח.. ?

אטיוד5

Active member
לפני שנה וחצי ...

הייתי נורא חכם, נסעתי בשוליים הימניים כדי לפנות בסופו של דבר ימינה. (בעצם זה מקל על עומס התנועה, אבל כולם שונאים אותי וחושבים שאני בא לעקוף מימין את התור.) תפס אותי שוטא, הכניס לי רפורט, חיכיתי ליום האחרון כדי לשלם, ויצא שביום הזה הבנקים סגורים. באתי למחרת לשלם - לא נתנו לי לשלם. אמרו לי לחכות לכפל קנס. עד היום לא קיבלתי הוראת תשלום נוספת. בעניין הקורס - אין לי מושג, לא הייתי אף פעם, אבל תחשבי על זה בצורה חיובית. יהיו שם כל הגברים הנועזים, האנרכיבטים, החושבים בגדול, שיודעים לקחת צומת באדום, לא עוצרים בעליה, בירידה וכו´. ואת תבואי במיטב מחלצותייך וחולצותייך, ויתחילו איתך שם. כף חיים.

איזה שוטא?

תפס אותך. לא ידוע לי על ארגון של שוטים השולח אותם לכבישים. לענייננו, אני מצטער מאוד שאינני תומך באלו העוברים באור אדום היות ואני חושב על אלו העוברים באור ירוק ולפתע נכנס בהם אחד המצפצף על החוק ועובר באור אדום. מה אשם אותו נהג שבמקרה הטוב רק נגרם לו נזק כספי שלא נדבר על הטראומה, הריצות ולפעמים המשפטים שבהם הוא צריך להוכיח שלא הוא הפושע. לדעתי 1000 ש"ח על מעבר באור אדום זה פשע העונש צריך להיות לפחות פי 10 כדי שירתיע.

למעלה