אני צריכה תמיכה !!

רננה321

New member
יש לי המון

וותק ונסיון עם קנסות , נקודות, קורסים, ואי תשלום קנסות. ולהלן מסקנותי: קודם כל - אין מצב שהקנס נעלם או נמחק סתם ככה, נהפוכו: הקנס צובר ריבית ומשרד התחבורה לא מחדש את רשיון הנהיגה באם לא שולמו כל הקנסות. כלמור - ביום חידוש רשיון הנהיגה, לא יחודש אם יש לך קנסות או הרשעות.. חבל על הריבית שנצברת - זה המון כסף ובסופו של דבר - צריך לשלם. הרעיון של כן ללכת למשפט ולא רק כדי להקטין את הסכום ךו/או לפרוס לתשלומים - הוא רעיון טוב שעובד בדרך כלל - לפחות לענין התשלומים.. הקורס של הנהיגה מונעת הוא מעצבן מאוד-מאוד מאוד והבחינה - מטופשת. כמו שכבר כתבו לך - בדרך כלל רוצים שכן תעברי את הקורס. אני עשיתי למרצה קצת חנדלאך- והוא עזר לי לפתור את השאלות שהתקשתיתי בהן. מה שכן - מאז הקורס אני באמת משתדלת לא לעבור עבירות תנועה ולו רק כדי לא להיות שוב בקרוס שכזה. וחוצמזה - קיבלת כאן עצות נפלאות. זה מה שנקרא פורום אמיתי ותמיכה נפלאה.
רננה

אז תלמדי לנהוג

אם לא תקבלי קצת מכות " תעשי תאונות הפעם את רק פגעת בכבודו של הרמזור וגם החוק אך מה יקרה אם בפעם הבאה תפגעי באנשים או ילדים או בעצמך אולי את צרכה בכלל בחינה מחודשת ואולי לא כשרה לנהיגה ועדיף שתמצאי לך נהג או מונית או אגד הבקשה שלך לגבי המשטרה ממש הצחיקה אותי תלמדי להיות חזקה ולהודות בטעות ולהדות במעשה ולשלם בכבוד להגיד צודק´ התנהגתי לא יפה ולא מכובד כן זו תמיכה את צרכה לכבד החוק ועוד אנשים שחיים בסביביה שלך

viviti

New member
ואולי לא כשרה לנהיגה ?

ואולי לא כשרה לנהיגה ועדיף שתמצאי לך נהג או מונית או אגד אני ללא ספק לא כשרה
אבל אני מעל ומעבר לכל ספק כשירה
דרלינג יש לי רישיון כבר 20 שנה ואני מאלו שנוהגים הרבה אם אחרי 20 שנות הגה - זו הפעם השניה שיש לי נקודות.. . כנראה שאני לא כזאת עבריינית וכל כך מזיקה לציבור ותודה על התמיכה

פלסטיק

New member
כשרה לאוכלי חלב עכו"ם בלבד

ודין שמיטה לא חל עליה בהשגחת הרבנית פסי ובבנין ציון ננוחם

יאצפן

New member
אני צריכה תמיכה ../images/Emo117.gif

מת על הודעתך, קבלי
ותדעי כי את מסכנת את עצמך, ואת הזולת, אולי תלמדי ששווה לשמור על כללי נהיגה. בעיקרון, זה לא נורא אנחנו מדריכים פעמיים בשבוע, 8 פעמים, חוזרים על חומר של חוקי נהיגה, תמרורים חדשים, כן גם משלמים עבור הלימוד, אבל נקווה שתצליחי, ואני שולח לך,
בהצלחה. החיים שווים אבל את יותר.

פלסטיק

New member
הקורסים מסכנים את הנהגים בישראל

אני הייתי בקורס כזה ואפילו בהתנדבות, ללא נקודות בכלל, חשבתי שזה ישפר את רמת הנהיגה שלי (תקראו לי תמים). קיבלתי קורס תת-רמה. את הילד שלי לא הייתי מסמיך לנהיגה על אופניים של שלושה גלגלים בחצר של הבית שלנו ברמת קורס כזו. אז לוקחים נהגים כהגדרתך "מסוכנים" (לא הגדרתי) מעבירים אותם קורס שוםכלום ש"מכשירים" אותם ומשחררים אותם לכביש, פשוט הפקרות ברשות החוק.

russo1

New member
לא רוצה לתת לך

אני רע? יכול להיות אבל בניגוד לרוב המקרים בהם מקבלום נהגים דוחות לך דוקא מגיע ואם זה הי תלוי בי היית מקבלת גם שלילה. לעבור באדום? השתגעת? תגידי תודה שאת עדיין בחיים ולא פחות חשוב תגידי תודה שלא הרגת אף אחד במדינה הקטנה שלנו מתים יותר מדי אנשים גם בלי שאת תעזרי לכך. לא תמיכה מגיעה לך אלא עונש ולא בגלל שאני נגדך אלא להיפך בגלל שתמיכה במעשים כאלה היא זו שתהרוג אותך. שלמי את הקנס לכי לקורס אבל הכי חשוב תתחילי לחשוב על מה שאת עושה. ואחותו עכשיו תורך הייתי נחרץ ובוטה ואת יכולה לכתוב מקאמה קטנה על כמה שאני טועה רק לפני שתכתבי תרשי לי לאחל לך שלא תהיי אף פעם מן הצד השני של הרמזור כשויויטי מחליטה שוב לעבור באדום

למעלה