אני צריכה צבעים

אל תמשיכי לעשות דוליז בלי הצללה!!

קודם תלמדי איך עושים הצללה, ואז תכיני עוד דוליז....
ובאתר שנתתי לך (זאת שבלולינה עם עוד לא הבנת), יש את כל ההסברים ה-כ-י ברורים לאיך עושים הצללה, אם רק תקראי ותעשי הכל לפי ההוראות!!

T u t t

New member
אם יורשה לי...

להגיד: זה מ-כ-ו-ע-ר!!!!!!!!! איך את מתגאה בקשקוש שכל ילד בגן יכול לעשות בלי להתאמץ כלל? אם כל מי שעושה פה דוליז תכין את הזוועה הזאת, זה יהפוך לתוהו ובוהו שהיה לפני שאלוהים ברא את העולם! אז תעשי לכולנו טובה ואל תפרסמי זוועות שכאלו בפורום הזה, אוקיי? זה לא פורום לחובבנים, במיוחד לחובבנים שכמוך. אבל קחי את התגובה הזו כ-
בלבד...

r o n i1

New member
את...........(כולם להיכנס)

ממש זונה אם יורשה לי לומר..... תני לה קרדיט אל תהיי מאניקית זה סתם מגעיל מיצדך!!!!!!!!! בגלל זה אני לא מפרסמת פה כלום מפחד שתרדו עליי~!!!!!!!!!

יו איזה מגעילה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה זה צריך להיות שאת תשימי בובה את לא תרצי שיגיבו לך ככה!!!!! מה את המנהלת את מחליטה מי שמה ת´בובה שלה ומי לא ?!?! את צריכה לבקש סליחה !! ועם הבובות לא יפות בענייך פשוט תגידי שלא אהבת או משהו!!!!!! ואל תגידי לה לא לשים בובות יותר יא.... יא מגעילה!!! מה זה "זה לא פורום לחובבנים" שניכנסים לרשימת פורומים יש סימן עם זה פורום מומחה וכאן זה פורום לבנות שרוצות שיגיבו להן על בובות שהן הכינו לבד וכל מי שרוצה יכולה לפרסם פה מילא יגיבו אבל ככה זה ממש מגעיל מצידך! יש תגובות בונות אבל זה כבר מוגזם בכלל יש כאן בנות עם תגובות כאלה מגעילות אבל ממש לא כולן מקווה שהבנת אותי ובפעם הבאה תסתמי ת´פה הגדול שלך כול מי שרוצה יפרסם פה בובה ואף אחת לא רוצה שככה ירדו עליה!!!!!

crazy chicka

New member
איזה מבאסת

דבר ראשון..הסתכלתי על הבובות שלך ותאמיני לי לא כדי לך לדבר על חובבניות!!! כי את אחת! ודבר שני..נכון הבובה שלי לא יפה..אבל היא שלי...ולדעתי היא בסדר..ואני גאה בה..אז שבי בשקט ושימי גרב בפה!!!!!! ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי ולתמוך בי!!!! תודה מאוד!! ביי ביי ג´ני

אהמ.....אנחנו עדיין חובבניות......

או שמישהי מקבלת על זה כסף ואני לא יודעת.......??

למעלה