אני צריכה עצות

לא נעים לי להפריע

לשירשור היפה שלכם אבל אני מציעה גם את עזרתי. אני אשמח מאוד לשמוע את מה שמציק לך ואולי גם לנסות לעזור לך. גם אני מכירה ת'בעיה הזאת.אבל אני כבר פתרתי אותה.אני מדברת עם דודה שלי.היא מין פסיכולוגית שלא משלמים לה.חחחחחח......{היא לא פסיכולוגית אמיתית שתדעו.}אני יודעת כמה קשה זה ולא נעים לשמור דברים בבטן אז אם יהיה יותר נוח לך לדבר איתנו,תעשי את זה. בכל אופן אני בטוחה שהמון אנשים כאן בפורום ישמחו לעזור לך. ממני,הדרוש!!!

sh53

New member
את וגם אף אחד - אף פעם לא מפריעים

הפורום נועד כדי שנדבר כולם יחד, הוא לא לגולש אחד או שניים, אחרת מה הטעם לפתוח לגולש או שניים פורום?, כמה שיותר חברים יעזרו ויתמכו אחד בשני - זה יותר טוב וזה מעיד על איכות הפורום

תגובתי:

מבינה אותך. מבינה את הפחד שלך לאבד עוד אנשים שאת אוהבת. את בטח חוששת להיקשר למישהו ואז לאבד אותו לנוכח כל מה שקרה לאנשים שאהבת ואיבדת. את פשוט צריכה לעבוד על זה,הרי כולם נפטרו/מתו מכל מיני סיבות לא? זה לא אומר שכל מי שאת תיקשרי אליו יקרה לו משהו,חס וחלילה,ואל תדאגי בנוגע לזה בכלל,את לא היחידה,נדמה לי ששמעתי כמה מקרים כאלו. את איבדת אנשים שהיו מאוד קרובים אלייך,ואת מפחדת להתקרב לאנשים בגלל שאת לא רוצה שיקרה להם מה שקרה לאחרים,אבל אני מבטיחה לך שכלום לא יקרה להם. את תיפטרי מהבעיה הזו,לאט לאט אומנם אבל את תיפטרי ממנה.את תראי. בנוגע לחבר של אימך,אני בדעה של שושי.את פוחדת להתקרב אליו כי את חוששת שיקרה לו גם משהו.כמו שדודה שלי אומרת,הכנסת לך ג'וק לראש ואת פשוט צריכה להוציא אותו.את הבעיות הללו אפשר לפתור.אין לי עוד מה להגיד לך כי אני ממש אובדת עצות כרגע.אם יהיו לי עוד עצות אני אעדכן אותך. ואם את לא מבינה ממכתבי משהו את מוזמנת להגיד לי,למה לפעמים אני לא מובנת. ממני,הדרוש!!!

La Gamba

New member
מניסיון

(קפצתי לכאן בגלל ההודעה המוומלצת בשער תפוז, אז היי). כל ניסיונות האלה להסתיר דברים מפחד שזה יפגע במישהו פוגע בך, וגם מגדיל את מימדי הסוד, לעיתים קרובות אני מגלה שההר שהפנמתי, ואת הסוד הגדול שלא סיפרתי לאיש כי פחדתי שזה יפגע במישהו, התברר, לאחר שיחה, כמשהו לא כה נורא, והשיחה הייתה מאוד מעודדת. אני ממליץ- לפעמים הלתגבר על הפחד, ולהוציא חלק בעדינות למי שצריך לשמוע זאת, אולי גם לו יש דברים להגיד, וכך תהיה חלופת כנות הדדית. וכנות, תמיד מעודד.

למעלה