אני צריכה עצות

carmit91

New member
אני צריכה עצות

אוקיי, בשנת הפעילות הבאה אני ראשג"דית ה'. ויוצא שאני מראשגד"ת את אחותי. זה קרה למישהו? איך מתמודדים? אני מפחדת שאחותי תנצל את העובדה שהיא אחותי ותקח את זה או למקומות טובים או למקומות לא משהו. אני מפחדת גם שזה יפגע בה כי היא ממש קשורה לצוות הקודם, ופתאום צוות חדש ועוד אני הראש"גדית.. מה אתם אומרים?

אין בעיה בכלל..

השנה הדרכתי ה' והראשגדית שלי ראשגדה את אח שלה. מה שהיא עשתה זה פשוט לא נתנה לו יחס מועדף ומצד שני לא התייחסה אליו בצורה מגעילה. ובנוסף לפני שהתחילה השנה היא עשתה איתו שיחה והסבירה לו שמסגרת הצופים היא תתייחס אליו כמו אל כל חניך בגדוד והוא יצטרך לקבל את זה. והוא באמת קיבל. זה נשמה בעייתי בהתחלה אבל זה ממש לא. אין בעיה להסתדר עם זה! בהצלחה:]

זייוושש

New member
ככה:

אצלי בגדודזו ואני עדין חניכה .. אני ח' כאילו עולה עכשיו לט' קורס.(קורס איתן שליטה חחיחיחי) אז בקיצור .. הראשג"דית שלנו היתה אחותה של ילדה מהגדוד ומדריכה שלנו היתה אחות של ילד מהגדוד ולא היה יחס שונה או משו הם דיברו אליהם והתנהגו אליהם כמו כל אחד בגדוד ואל תדאגי לזה שהם היו קשורים ממש למדריכים שלהם כי שנה שעברה היום לנו את המדריכם באמת הכי טובים שהיו לנו כל המדריכים היום טובים אבל אני נקשרתי אליהם יותר מכולם וכשהנה הביאו לנו מדריכם חדשים באמת היסתכלתי אליהם ואמרתי הולכת להיום שנה חרא אבל משמ לא הייתה ככה אז אל תדאגי בקשר לתדובה שלה .. מקסימום אם זה לא ימצא חן בעניה אז אחרי הפעולה הראשונה דברי איתה בבית.. :> אולי זה יעזור.. מקווה שעזרתי..:>

cohen shir

New member
מוכר לי כ"כ!!!!! כנסי מותק.... ../images/Emo9.gif

אז ככה, אני השנה [2006-2007] ראשמ"דתי ד'..... בצוות שראשג"דתי היה בנדוד שלי... ובגדוד הייתה בת דודה שלי שהיא אחותו.... אני לא אגיד שהיה קל ופשוט, אבל כשיודעים איך להתמודד עם זה, זה נהיה יותר פשוט. דברי איתי במסנג'ר או באיסיקיו ואני אשמח לעזור לך. 221790970 [email protected]

yaeltyl

New member
ראשגדית ז' של הגדוד שלי,ראשגדה את אחיה

קרו כבר מיליון מקרים כאלה ואני בטוחה שכמו שהם הסתדרו גם את תסתדרי:) פשוט כמו שאמרו כבר לא לתת יחס מועדף וגם לא להתייחס מגעיל, לא לפתוח דברים של המשפחה במסגרת הצופים ולעשות שיחה מראש שתבין איך זה עומד להיות

carmit91

New member
וואוו

תודה לכולם. [= לקחתי הכל לתשומת ליבי. שיהיה לכולכם בהצלחה. D:

אממ..

אחותי ראשג"דה אותי שנה שעברה, זה לא היה כזזה נורא, אבל זה ממש עיצבן שהיא ציפתה ממני ליותר וכל זה, כי אני אחותה , אל תעשי ת'טעות הזו, תייחסי אליה כחניכה רגילה, ותסבירי לה שבצופים את ראשג"דית שלה ובבית אחות, אולי קצת הגזמתי חחחח :p ככה אני חושבת לפחות ממה שהיה לי, מקווה שעזרתי ..

למעלה