אני צריכה עזרה!!

יערה100

New member
אני צריכה עזרה!!

דבר ראשון היי... דבר שני- אני רוצה לקנות גיטרה חשמלית, (אני מנגנת שנה וקצת על קלאסית ואני ממש לא מבינה בכל הקטע של איזה יצרן, וסוגים ...!) אם מישהו פה מוכר גיטרה חשמלית במצב טוב, ובמחיר סביר, אני מעוניינת. ועוד שאלה...איזה מגבר אני קונה? מה טוב? אני ממש לא מתמצאת... תודה 534248-054 כרמל

offspringer

New member
אני קניתי חשמלית לא מזמן

בעצם לא קניתי אלה הפתיעו אותי לבר-מצווה (בבקשה אל תכלילו אותי ביחד עם עוד בני 13, תודה מראש) קיבלתי גיטרה מקצועית (מיוזיק מן) ומולטי אפקט טוב (קורג) ומגבר ככה... ההורים שלי ידעו מה לקנות מהתייעצות עם המורה שלי אז אולי תדברי גם את עם המורה שלך או אם אין לך מורה אז אם בעל החנות (או בעלת).

offspringer

New member
כמה אלפי שקלים

נראה לי 6 אבל אבא שלי (שוב אני בן 13) הוריד ל4 אני לא בטוח כי לא הייתי שם, הפתיעו אותי

The Exorcist

New member
כמה כסף יש לך?

את יכולה לקנות את החבילה של איבנז. מדובר בגיטרה+מגבר+כל מיני תוספות שלא יזיקו שיהיו. זה בסביבות ה2000 "ח נמה לי.

The Exorcist

New member
חבילות של מתחילים

יש גם לסקוויאר כזאת, נדמה לי גם שלאפיפון (לא יודע אם בארץ) ה אמור להספיק לשלב הראשוני.

Sham 69

New member
יגיף לקנות משהו סביר יש שניה..

מאשר את החבילה הזאת של איבנז.. בואו נראה.. ZOOM 505 .. מי צריך את זה.. איזה מגבר של איבנז.. שכחתי איך קוראים לו, 25W..סאונד גרוע.. ואני מתכוון לזה והגיטרה עצמה זאת IBANEZ GIO.. היא בכלל לא משהו, אבל היא באמת מתאימה למתחילים.. אבל בכל זאת.. עדיף לקנות יד שנייה דברים סבירים ואפילו טובים מאשר הזבל הזה..

cyber2200

New member
עקרונית אתה צודק

אבל במקרה הספציפי היא לא יודעת לבדוק אם גיטרה שווה משהו או לא. אז באמת עדיף לה לקנות את אחת החבילות האלה (מוכרים אותן בכלל בארץ??).

יערה100

New member
בואנה!! קצת הורדת את הערך שלי...

אני יודעת מה זה גיטרה גרועה... אני פשוט לא ממש טובה בכל הקטע של חברות ומגברים ... תודה על העזרה! אממ...אני מחר הולכת למורה שלי, אני ידבר איתו על זה... מישהו מוכר אולי גיטרה? ?

cyber2200

New member
מה הקשר להורדת ערך?

אם נגיד לא ידע להעריך מחיר של קלידים אפילו שאני מנגן קצת קלידים, אותו דבר את עם גיטרות. זה הורדת ערך בנושא הספציפי של קניית גיטרות... -- לא מוריד מערך של אף אחד

adiels

New member
יש לי שתי גיטרות למכירה

PEAVEY רפטור פלוס, גיטרה טובה מאוד להתחלה ב 1000 ש"ח ו SAMIC בצורת טלקסטר, קצת פחות טובה ב 700 ש"ח הפיווי חדשה לגמרי בקרטון עם ניילון על הפיקגארד

transformers

New member
אני מוכר גיטרה ומגבר

הגיטרה היא איבנז g10 שחורה עם צליל מצויין בוודאי יותר טובה מהדגם של החבילה ומגבר מארשל 10 וואט שהוא מגבר עם דיסטורשן טוב ועוצמה מאד חזקה יחסית אל גודלו הגיטרה -1100 מגבר- 350 אם את מעוניינת 7714050 09

למעלה