אני צריכה עזרה..

SiMuSh9

New member
אני צריכה עזרה..

יש לי לכתוב פעולה על מעבר דרגה של כיתה ו', משוטטים. אני צריכה גם להסביר לחניכים על כל שאר מעברי הדרגה ואני יודעת רק את השמות. מישהו יודע את כל המעברי דרגה (מעבר חלון.. להיכנס למעגל שכב"ג.. וכל אלה) ואת המשמעות שלהם? זה ממש חשוב ואני ישמח אם תענו לי כמה שיותר מהר. תודה :)

cohen shir

New member
אצלנו זה ככה...

ד' - מתחבאים ביער... הראשג"דים צועקים עופרים עופרים... הם עונים היננו... פריצת מעגל כוח של השכב"ג ואז כל שיר העופרים... ה' - קפיצה מעל בור אש. ו' - מעבר חלון. ז'- הליכת זיקית. ח' - ת"ס. ט' - אין להם מעבר דרגה אבל הם אחראים על תחנות אתגר ביום צופה... על השער ליום צופה ועל עוד כמה דברים...

SiMuSh9

New member
גם אצלנו זה ככה

עכשיו אני רק צריכה את המשמעות של כל העניין הזה.. וחיפשתי בכל מקום ואני לא מוצאת על זה כלום =/

liss 8D

New member
אצלנו

אני לא בטוחה מה עושים הד'ים אבל כל השאר עושים כמו שכתבת והקורס
[ט'] עושים כתובת אש

אלכסהה

New member
וואי הולך להיות לכם כ-ז-ה כיף!! ../images/Emo7.gif

אחחח געגועים לקורס. רוני תנצלו את זה עד הסוף או שאני לא מכניסה אתכם לשכב"ג!@$#$&

liss 8D

New member
אלכסנדר'וש הזקנה

מתפרקת על רגעי נוסטלגיה מתקתקים.
סתם נו. בטטטח שננצלD: אפילו מספיק עד שגם לך יהיה כייפ(;
חחחחח
איך אני רואה את זה - אתם עושים לנו כזההההה מסע ג'יפה בלי להכניס אותנו בסוף! חחח זה כלכך מתאים לנו#

YogevLevi

New member
בתכלב ל-ט' אין מעבר דרגה

ב-ח' מגיעים לדרגה הכי גבוה שיש כשבמטיחים.......הם לא יכולים לעבור לדרגה גבוה יותר

מיכלוסי

New member
אצלנו

ט' עד לפני שנה בערך בנו מסלול מכשולים שבטקס מעבר דרגה הם היו עוברים אותו, ועכשיו הם אחראים על הפעולות ביום מעבר דרגה, ועל המסכת בסוף..

s h a r o n 7

New member
אצלינו... |חבל|../images/Emo126.gif

ד' - קריאת העופרים
ה' - קפיצה מעל אש
ו' - מעבר חלון
ז' - הליכת זיקית
ח' - ת"ס
חמישיוט' - אחראיים על טקס אש (תורן, מסכת, כתובות) ביום שבט

למעלה