אני צריכה עזרה

BiRd Of PrEy

New member
אני צריכה עזרה

לא ענו לי בפורום מג'יק אני מקווה שאתם תדעו לענות זה נורא חשוב ודחוף.. אני יודעת שאולי זה ישמע קצת הזוי, אבל זה לא.. אז ככה, יש רוח שנראית כמו סבתא שרודפת את חברה שלי מאז שהיא זוכרת את עצמה. ובזמן האחרון החלטנו לברר מי הסבתא ולמה היא רודפת אותה.. (זאת שהסבתא רודפת אותה לא מתעסקת במאגיה) אז חברה אחרת שלי, שיש לה כוח ממש חזק בחלומות צלולים, היא יכולה לבחור מה היא תחלום והיא יכולה גם להיכנס לחלומות של אחרים וכו' אז היא רצתה לחלום על הסבתא ההיא, שרודפת את חברה שלי, ולדבר איתה ולשאול למה. היא חלמה שהסבתא אומרת לה שהיא רודפת אחריה בגלל שהיא(זאת שהרוח רודפת אותה) ואבא שלה אשמים בכל מה שקורה לאמא שלה. ואמא שלה באמת ניסתה להתאבד מלא פעמים, יש לה דיפרסיה והיא כל הזמן רבה עם כולם.. אז הגענו למסקנה שכדי שהיא תתעמת עם הרוח תבדוק מה היא בדיוק רוצה ממנה ואיך היא יכולה לגרום לה להפסיק וכו'. בסיאנס לדעתנו זה יהיה מאוד מסוכן, כי הרוח הרי מנסה להיתנקם. יש לכם רעיון איך אפשר לתקשר איתה?

עומריקי

New member
סיאנס../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

אבל צריך לקרוא לרוח עצמה... אולי שתחפש או שתשאל תהורים שלה אם היתה איזו מישהי שהיא כמו סבתא.. הדבר היחיד הוא להעלות אותה באוב...

עומריקי

New member
סוריי הסתקלתי../images/Emo85.gif

את לא רוצה סיאנס.. לפי דעתי זה הדרך הכי טובה לזמן תרוחות אבל אתן לא רוצות לעשות את זה... ולעשות סיאנס צריך לשאול את הרוח שאלות חכמות ולא להתעמת כי בסוף היא תנקום... נסו שאתן מעלות אותה לא להפריע לה ולא לעצבן אותה יותר מידי

BiRd Of PrEy

New member
מה?

ברור שלשאול אותה שאלות נורמליות כאילו מה ציפית שנשאל אותה? "האם ____ אוהב אותי?" והיא כבר עכשיו בנקמה. קראת בכלל מה כתבתי? על מה אתה מדבר? אני לא מוגבלת.

למעלה