אני צריכה עזרה...

In the zone

New member
אני צריכה עזרה...

שלום. אני מאוד אוהבת את גניפר ואני בעיקר אוהבת לראות הופעות... האם יש איזשהו אתר שיש בו הורדות של הופעות של גניפר? אם כן אפשר בבקשה את הכתובת? ומי שיש לו הופעות ומוכן לעשות לי בבקשה טובה ולשלוח לי אז האיסיקיו שלי הוא: 168282282 ולמי שאין איסיקיו ורוצה לעזור שישלח לי בבקשה מסר ונמצא פתרון.. תודה.

J To The Lo

New member
i wanna get in the ZoNe

כן כן,גם אני התאהבתי בשיר החדש של בריטני עצוב,מביך,כואב אבל תאשימו את דארק..הוא שלח לי אותו!

../images/Emo15.gifב-ו-ג-ד-ת

*אני מאוד מאוכזבה* איפה דארק? הא? הא? איך אפשר להתאהב בצפרדעה הזאת? הא? הא? אני נוראהרבהמאוד מאוכזבה!!!!! לאן אנשים מתדרדרים........

ראסמייייי צפרדעהההההההההההההההההההה

העיקר שהשיר הזה כבר לא #1 באילנד ו#2 במצעד הבריטי בזכותינוווווווווו חיחיחיחיחי ייאייייייייייייייי

Lopezit

New member
איתי אמרתי לך שהוא לא עובד! וכנסי

לאייסי אני יגיד לך הכל בקשר להופעות

Lopezit

New member
תראווווווווווו ../images/Emo26.gif

קישור למטה!!!!!!!! וואיייייייייייייייייייייייי אני מאוד מקווה שזה נכוןןןןןןןןןןןןן

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיהההההההההההההההההה

הלוואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אז היא כבר לא בהריון אהה?! חחחח

Lopezit

New member
כנראה שלא אבל

אם הם יתחתנו כמו שאומרים עכשיו אז היא תהיה בהריון!!!!!!!! ואוווווווווווווווווווווווווו ואז תהיה משפחת לופז- אפלק
איזה יופי זה יהיהההההההההההההה

../images/Emo15.gifאין מצבבבבבבבבבבב

היא לא תשנה בחיים!!!!!!!! למה היא שינתה כשהיא היא הייתה עם כריס או השני? ג'ניפר ג'אד בעעעעעעעע J.JA ג'ניפר אפלק
J.AF ג'ניפר לופז
J.LO ואוווווווווווווווווווו כפרע עליה....

Lopezit

New member
היא אמרה שהיא לא משנה תשם....

בראיון שהיה לה בדייטליין עם בן

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא נכון...

היא חשבה על זה קצת ואמרה שהיא לא בטוחה עדיין

Lopezit

New member
לא נכון!

היא אמרה ואני מצטטת! :I THINK IM GONNA STAY WITH JENNIFER LOPEZ BUT MY NAME WILL BE JENNIFER AFFLECK!!!!!!!! אה ואני לא כל כך טובה באנגלית חחח

../images/Emo15.gifאני לא מבינה..

"אני חושבת שאני יישאר עם ג'ניפר לופז אבל השם שלי יהיה ג'ניפר אפלק??? לא הבנתי...

Lopezit

New member
תראי...

כשמתחתנים אז האישה "לוקחת" תשם משפחה של הגבררררררר חחחח והכוונה זה שהשם שלה יהפוך לג'ניפר אפלק אבל היא עדיין תהיה ג'ניפר לופז! ועדיין יקראו לה ככה! נו כל המפורסמות ככה! זה לא חדש במיוחד אף פעם לא קראו לה ג'ניפר ג'אד או ג'ניפר נואה תראי למשל את ג'ניפר אניסטון... לא קוראים לה ג'ניפר בראד!.. קאפיש??

למעלה