אני צריכה עזרה.....

Jewcifer

New member
טל תרגע גלעד תרגע תפסיקו להתנהג

כמו ילדים קטנים. סתתתםם חחחחחחחחחחחחחחחח תעשו בלאגן חופשי. וטל אני זוכר שזה דווקא אתה שגורם לאנשים להתחרפן באוטובוס כשאתה מדבר עם הנורווגיות באות.

Hamall

New member
מה הקשר גרמני נודניק?

ואין לך מה לדבר על נודניקים...

Meselfoh

New member
מה זה המאפייה הזאת?

אני מעצבן אנשים real time אני לא מתחבא מאחורי פורום. ואני עושה את זה בעזרת שיתוף פעולה מעודד. אתה פשוט מתעקש לעצבן אנשים גלעד. אני עושה את כדרך אגב. ועכשיו עליך עומר. אני לא נשאר פראייר. העיקר שאתה אומר שאתה הקטיגור של גלעד. מה יש אתה רוצה טובות הנאה? אתה חושב שאם תתחנף אחיו הוא יביא לך את המקל תופים? עכשיו תגיבו חכמים בלילה. אני מחכה...

Hamall

New member
מה?!

שתוק ותפסיק לזיין את השכל... מה לי ולמקלות של גלעד? וחוצמזה הגבתי על מה שכתבת בקשר לזה שגלעד גרמני כאילו זה קשור לעניין... ותפסיק לבקר כל דבר! ומי שחושב שאני עושה את אותו הדבר טועה כי אני החלטתי להגיב רק אחרי מיליון הודעות כאלו שלו...

Meselfoh

New member
ראה תלונת המטאל

למה שלא תאמץ את הגישה של גילעד? צחוק. אני יודע שזה שהוא גרמני לא קשור. אין לי שום דבר נגד אף אחד מכם. אני סתם מתוסכל במיוחד ואני משחק אותה בלתי נסבל, כי זה מעודד אותי. אז תפסיק להתייחס ברצינות לכל מה שאני כותב. בצחוק

תודה אנשים :)

תודה לכל התומכים שלי שעוזרים לי כי גלעד מציק.. :( אוהבת אותכם..

הא לא?????......

אז מאיזה כוו נה זאת בדיוק? לא שפגעת בכלל.. סתם עיצבנת.. רררררררררררררררררררררררר.........

Papito

New member
אין לך שומדבר נגדינו

לי יש נגדך אז אני לא כמו גלעד אני לוקח ברצינות ולא בצחוק סתום ת´פה שלך ותחזור לרוק ומטאל כדי שמטאליסטים אמיתיים יצחקו עלייך

Meselfoh

New member
אתה לא נכלל באתם ההוא

אני עדין לא אוהב אותך, כמו רבים אחרים. עכשיו, אני אגיד את זה שוב, עד שתקלוט: כשאני ארצה את דעתך, תהיה בטוח שאתה תהיה הראשון לדעת. אם עיצבנתי אותך, אז אני מאושר. ועומר - אל תתעצבן מכל שטות שלי. גם אם זה בכמויות. אתה אמור להיות רגיל לזה. תיקח את זה בקלות ולא תתעצבן.

Hamall

New member
תראה...

אני לא יכול לומר לך מה לעשות אבל אני ממליץ לך להפחית את כמות השטויות שאתה זורק... אני לא מנסה לפגוע כמובן. רק קח לתשומת ליבך.

איזה בידור!!!!!

ועוד אומרים שהפורום זה משעמם! נקרעתי! תמשיכו לבדר אותי ככה. אתם עשוים עבודה טובה, כולכם.

crovee

New member
יא אללה אתה הבן אדם הכי מעצבן

שנתקלתי בו בחיים שלי. מדהים מה שפורום "רוק ומטאל" עושה לאנשים. באמת, אני הייתי כותבת שם בצורה קבועה עד לא זמן אבל ראיתי איזה תפיסת עולם זה גורם לי לפתח. אז בבבקשה ממך, תרגע כבר עם כל הבולשיט שלך ותפסיק לתפוס מעצמך עודד, כי בסך הכל אתה חתיכת פוזר שמנסה להוציא לעצמו שם טוב. אם יש פה אדם אחד שגורם לפורום הזה להיות מסריח וגורם לכולנו להתעצבן פה כל היום, זה אתה. לתשומת לבך.

Black Rose

New member
אישה- תרגיעי!

סתם ממי, הכל בצחוק
השירשור הזה באמת מבדר...

crovee

New member
נועה...

אל תגידי לי להרגע
אני צריכה לדבר איתך סבבה?

למעלה