אני צריכה עזרה.....

אני צריכה עזרה.....

עד לפני בערך 3 שבועות היה כל יום שישי מסיבות בפורום בחצר לגילאים של 17+. עכשיו ביטלו את המסיבות בימי שישי ועד פורים לא תהיה מסיבה של 17+. ואני ממששש חייבת מסיבה. אז אם מישהו מכיר מקום טוב בבאר שבע שיש בו מסיבות עם מוזיקה שחורה טראנסים וזה.. שיגיד!!!!! תודה:)

חבל

חבל שאתה שונא שאומרים וזה..... אני לא יתחיל לרשום את כל הסוגי מוזיקה שאני רוצה שיהיו במועדון. בעיקרון זה רק זה ואם אפשר אז גם מוזיקה שחורה הבנת??

Hamall

New member
חחח עלק!!!!!!!!!

איך אפשר להתבלבל בים מוזיקה שחורה לבין רוק ישראלי? LOL...

בואנה....

מה יש לך? לא שהתבלבתי בין המוזיקות... פשוט באתי לרשום רוק ישראלי ויצא לי מוזיקה שחורה..... מה הלחץ שלך....... זה לא כזה מצחיק אתה יודע.............

Hamall

New member
צודקת. משעמם לי פשוט..

אל תקחי אישית כמובן.

DEATHRUCTION

New member
אותי זה דווקא הצחיק.......

במיוחד הקטע שאת שומעת רוק ישראלי ומוזיקה שחורה..

היייייי..

רק שתדע שזה ממש לא מצחיק! :) ככה אני אוהבת... אני ילדה מגוונת.. אז מה? אני שומעת גם רוק ישראלי, גם שחורה, וגם טראנס..... ככה אני:)

חבל מאוד...

אבל מאווווווד שזה לא מעניין אותי שזאת דעתך. לא ביקרתי אותך על הסוג מוזיקה שאתה אוהב ושומע כי זה גם לא מעניין אותי. שכל אדם יעשה מה שטוב לו.

DEATHRUCTION

New member
זה טוב ויפה שאתה לא מבקרת אותי

על מה שאני שומע- אבל אני מבקר אותך על המוזיקה שאת שומעת...... אם אפשר בכלל לקרוא לזה מוזיקה

טאלנה

New member
מספיק עם הויכוח הזה...

גלעד... דיי, סיכמנו שכל אחד עושה מה שבא לו.. ומוזיקה מעבירים לפורומים של מוזיקה.. או מסרים אישיים... או אייסיקיו... אז בואו נגמור את זה ככה טוב?

המממממ....

גלעד... אני ממש לא הולכת לרמה שלך ולהתחיל להתווכח איתך על זה..... אני לא יתחיל לרדת על הסגנון מוזיקה שלך כי יש בפורום הזה הרבה אנשים שאוהבים את המוזיקה הזאת ואני לא יבקר אותם ואת הסגנון שלהם. מצידי אתה יכול ללכת ל........... אתה יודע לאן... פשוט זה לא יהיה טוב אם אני יקלל.. לא טוב בשבילך כן??????... וללכת לחפש מה לעשות בחיים המסכנים שלך. לא דיברתי בהודעה הזאת אז ששלחתי אלייך וגם לא התכוונתי שאתה תענה. אז יותר עדיף שתשתוק.

DEATHRUCTION

New member
איפה זה ...............?

את לא יכולה לבקר את הסגנון מוזיקה שאני שומע! ואת שלחת הודעה בפורום- למה שאני לא יגיב? באמת עדיף שלא תקללי כי זה לא ישנה כלום....

אלון!

אני איתך בקטע! אתה באמת חושב שאני לא יכולה לבקר את הסגנון מוזיקה שלך?????...... אם אני יתחיל, זה לא יגמר... קיצר אתה לא מעניין אותי אם לא שמת לב... תגיד מה שאתה רוצה... אני לא יקלל כדי לכבד את האנשים בפורום... אני מנסה להתאפק ולסתום את הפה כי אם אני יתחיל זה לא יגמר טוב אתה לא מכיר אותי וגם לא כדאי לך רוצה מישהו מעצבן להציק לו???. לך תסתכל במראה

למעלה