אני צריכה עזרה!

אני צריכה עזרה!

שלום אני מאוהבת במישדהו כבר הרבה זמן והוא לא שם עלי... אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא איזה כשוף מתאים או משהו.. תודה מראש.

את עושה טעות...

אם את באמת אוהבת אותו אסור לך לכפות עליו רגש שאין לו אם את תעשי כישוף זה יהיה רק מתוך אנוכיות וזה יחזור אלייך בדרך אחרת זה לא התפקיד שלך להחלטי בשביל מישהו אחר מה הוא מרגיש אל תנצלי את הכישוף למטרות אנוכיות תנסי למצוא דרך אחרת...

אוקי...

אז אולי יש משהו שיגרום לו להבין בלי שאני אצטרך להשפיל את עצמי שאני אוהבת אותו ואז הוא יוכל להחליט?

קראתי איפשהו...

על כישוף שלא גורם לאותו הבן אדם להתאהב בך אבל שגורם לו להיות מודע לרגשות שלך וזה יוכל להשפיע אין לי את הכישוף הזה כרגע אבל כשאני אמצא אותו אני אכנס לפורום ואכתוב לך חוץ מזה במקום לחפש אהבה דוקא ממנו את יכולה פשוט להטיל כישוף למציאת אהבה וזה גם לא כופה שום רגש על אף אחד כי זה נעשה באופן טבעי וגם אולי זה ישכיח אותך ממנו וכזה כישוף את יכולה למצוא בכל אתר אינטרנט טוב או בספרים פשוט תחפשי ואני בטוחה שתמצאי מה שאת מחפשת...

FireDragon

New member
אמ...

תראי, לא רוצה להעליב או משהו, אבל לפי ההודעה רואים שאין לך ניסיון רב בכישוף, ככה שגם אם ניתן לך כישוף, וניתן לך את ל ההנחיות והכנות, הוא לא יעבוד. אני ממליץ לך להשתמש בדרכים יותר קונוונציונליות, תקשי מחברה שלך לרמוז לו, תעשי לו "עניים" ועוד דברים בסגנון.

FireDragon

New member
הגבתי ל"יסמין המגניבה"...

אם הייתי רוצה להגיב אלייך, ההודעה הייתה נמצאת בתור תגובה אלייך...

מכשפופה

New member
מה דעתך על להגיד לו שאת אוהבת אותו?

לא תמיד חייבים לפנות לכישוף, אבל שאלה לי אליך- מה, להגיד לו שאת אוהבת אותו זה משפיל? הוא יצחק עלייך? הוא יעליב אותך? אם כן, אז הוא לא נשמע בן אדם ששוה לאהוב אותו, או ששווה שיאהב אותך.... ויותר מזה- ששוה שתבזבזי עליו את האנרגיות שלך
כפל משמעות
.

למעלה