אני צריכה עזרה

chenby

New member
בהצלחה יקירה

כל עוד יש תקשורת ומטרה משותפת ל2 הצדדים ואהבה, הכל אפשרי. באמת בהצלחה. אגב, אל תפילי את הכל עליו (הוא עדיין לא קלט שזה בגללו) כי גם לך יש אחריות למערכת יחסים הזו, ולא משנה הסיבות, משכת לעצמך את הבעל הזה.. בשביל באמת לעבוד על מערכת יחסים, צריך להוציא את האשמה ולהכניס אחריות. באחריות אין אשמה.. אין אשמים.

את צודקת

טעיתי בניסוח.אבל האמת היא שאני יותר מנסה לעזור לשנינו ולא ממש להאשים...גם לו,לא טוב מהמצב הזה.איזה גבר אוהב לראות את האישה שלו שתמיד הייתה זורמת,צוחקת והיה כיף להיות בחברתה,ועכשיו פתאום היא עצובה כזאת.הרבה פעמים הוא בא אלי עם כאב בעינים ואמר לי נו מה יהיה איתנו בסוף,כואב לי שזה ככה... אז את צודקת,ממש אין כאן מקום להאשמות.(זה גם לא עוזר הרבה)

chenby

New member
אגב

בעיניים שלי, אהבה זה לא רגש אלא יכולת. היא הוויתית, היא הכל היא ,אלוהות, המטרה לשמה אנחנו כאן.. רק שבביטוי שלנו, אהבה היא לא רגש היא יכולת - היכולת שלנו לבטא אותה. ולקבל אותה.. רק צריך להרפות ולאפשר לה.. ובטח שאין בה שמץ של מאמץ.

reko

New member
מה אגיד שיהיה לך בהצלחה אני רק מנסה לעזור לא

לצער אנשים. שאני קורא שמישהו או מישהי בבעיה, וזה מצער אותו, או אותה, אני מייעץ כדי לעזור. זה אני כך נולדתי לעזור לאנשים.

seeyou

New member
המצב לדעתי הוא רציני מאוד

..."אני יותר תקיפה.אבל אז,הוא פשוט מפסיק לדבר איתי.וכשהוא לא מדבר איתי,הוא הכי חוגג-יוצא מתי שבא לו,חוזר מתי שבא לו,שופך דברים ולא מנקה(אני בטוחה שזה בכוונה)שם לי בשעות מאוחרות שירים זורק את הדברים שלו בכל מקום אחרי שניקיתי את הבית.ואני בעצם לא יכולה להעיר לו על כלום כי אנחנו לא מדברים...ואם כבר משהוא כבר ממש מרגיז ואני אומרת לו מילה.." אם באמת הוא כזה את חייבת להיות תחרצת או לקבל את הדמות של אימו ולעשות כול דבר או להכריז-ברצינות-שלמרות האהבה שלך כלפיו אתם עומדים להתגרש. בלי מצמוצים בלי משחקים לפני ההחלטה-שיחה את חייבת לדבר עם ההורים שלך. הוא חייב להבין שזה לא דרך להתנהג בזוגיות שלכם מה שהיה מתאים להורים שלו לא מתאים לך.

chenby

New member
פשוט לבוא אליו בחיוך ולהגיד לו

בעלי, אני מאוהבת בך, אתה האיש של חיי, אתה יודע שלהורים שלך יש דפוסים שאתה בעצמך אמרת שאתה לא אוהב ולא מוכן לחיות ככה. אני בוודאי לא מוכנה לחיות ככה. עכשיו תחליט - אתה רוצה להיות גבר אוהב ותומך ושוויוני? או גבר שולט? אם הוא אומר לך שולט, תקבלי את ההחלטות שלך אם זה מתאים לך או לא.

שילה1

New member
לדעתי בעלך לוקח אותך כמובנת מאליו,

וככזו-יודע היטב שכל מה שיעשה-את תשארי,תורידי מכבודך,ותרצי אותו. על כן-מתייחס אליך כאל אובייקט מסמורטט,ויודע כי יכול להמשיך להתייחס בדרך זו. עלכן-שיחה אסרטיבית,בסגנון:"או מערכת שויונית או שתשלם לעוזרת,כי אני לא מתכוננת ללכת אחרי כל צעד שלך בבית לנקות ולסדר.לכלכת.תנקה בבקשה". ובהחלט תולכילקחת לעצמךשבוע חופש מנקיון,סידור הבית,כביסה ובישול,ואז תראי איך יגיב. אגב-הבריחה שלו מהבית אחרי כל ריב-האם זו בריחה או שהוא יוצר ריב כדי לברוח? חשבי על זה. אם הית הבת שלי,בת 20 ותקועה שם-מהר מאוד הייתי מחלצת אותך,מהמצב,ומבעלך. מה עמדתם של הוריך בנושא?

nowonder

New member
לא יודעת

איך הגעת למסקנה שבעלך הוא האושר האמיתי שלך בעולם. האושר שלך לא צריך להיות תלוי בבן זוג. את מדברת ככה כי את צעירה, ובגיל הזה הסרטים האמריקאים עוד משפיעים חזק. אבל רק שתדעי, שבעוד כמה שנים (שנה עד שלוש) תפוג ההתאהבות הזו ומה שיישאר זה מה שתבנו ביחד. תתני לו לבנות לך כלא שבו את המשרתת בבית. זה מה שיהיה לך. תצליחו לבנות זוגיות הדדית. זה מה שיהיה לך. תסלחי לי שאני נחרצת. זה יפה שהוא החליט שהוא לא מרים מזלג בבית. אבל הוא לא יכול להחליט לבד במקום שיש בו זוג. קחי את הרגליים ולכי אל ההורים שלך. ואל תחזרי עד שתהיי בטוחה שיש לך בנזוג בבית ולא עריץ. בגיל הזה אין לך שום דבר להפסיד, חוץ מאשר את העתיד שלך.

tapuznik

New member
וואו ילדה קטנה ומפוחדת

את באמת חושבת שתוכלי ליישם משהו ממה שנכתב כאן? הרי אחרי שקראת את השורות האלה,, בטח קמת ואמרת "צודקים! די אני הולכת ל..." אבל הוא אמר והוא עשה ואת התרככת וכל הרוח יצאה מהמפרשים. קורא את התגובות ומרגיש לי שאת כמו תלמידה מפוחדת מול וועדה פדגוגית ומנוסה המנסה לגרום לך להבין תמונה אשר לנו ברורה ממרום הגיל והנסיון. את לא ממש יכולה, לא באמת. אל תנסי להילחם בו, אין לך סיכוי תחת השפעתו, לכי מיד לייעוץ והכוונה. כזו שכל מהלך ותגובה שלו מול נסיונות השינוי שלך תיתן מענה מקצועי ולא ניחוש היכול להזיק רק יותר. אותו יעוץ והכוונה תגרום לאותה רוח מוטיבציה להמשיך לנשוב במפרשייך. וזיכרי! אל תתני למצב להפוך לשיגרה, לאחר מכן זה לדעתי כמעט אבוד. למה אין חוק שאוסר להתחתן בגיל הזה בלי "מבחני בגרות"

אם הוא נעלם לשבוע הוא כנראה כן יכול לנשום

בלעדייך!!!!!!!!!!! אם עדיין אין ילדים הייתי עושה חושבים טוב טוב לפני שאת נישארת במערכת יחסים עם האיש הזה. מצטער.

תמר36

New member
לךמה חשבת שהוא יהיה שונה? זה מה שהוא מכיר כי

זה מה שהוא ראה בבית. אני הייתי מציעה לך לאמר לו שאם עוד פעם הוא מעיז לברוח מהבית ולהיעלם הו יקבל זימון מהרבנות. זו אלימות נפשית!

למעלה