אני צריכה עזרה!

נטלי13

New member
אני צריכה עזרה! ../images/Emo57.gif

יש לי שתי בקשות. קודם כל איפה אני יכולה להשיג קלפי טארה? וקריסטלים? תנו לי את כל הפרטים על החנות.(לא איכפת לי איפה) ומה הטווח מחירים הנורמלי?

נטלי13

New member
משהו כזה ../images/Emo57.gif

אני פשוט ממש צריכה לדעת איפה אפשר. מישהו יכול לברר לי?

Bat Chen84

New member
קודם כל

קלפי טארו או טארות ניתן להשיג בכל חנות סטימצקי. קריסטלים בכל חנות למודעות או מיסטיקה. היכן את גרה שנדע לכוון אותך למקום הכי קרוב אליך? מעבר לזאת, לגבי קלפי טארו, מומלץ לקבל אותם במתנה, זו המסורת, ככה את מתחילה איתם עם אנרגיות חיוביות. למרות שזה לא מחייב בימיינו, חשתי חובה ליידע אותך. ואם אפשר לשאול, מה הלחץ? שלך בת חן

אורי רז

New member
היכן לקנות קלפי טארוט

מצורף קישור לדף עם חנויות מומלצות לקלפי טארוט. ממש לא משנה אם מקבלים את הקלפים במתנה או שקונים אותם באופן אישי - האגדה\המלצה בנושא איננה מסורת, והיא לא חייבה פעם וגם לא מחייבת בימינו. ברוב החנויות המוכרות קלפי טארוט יש גם אבני חן, כשחנות אבני החן הגדולה בארץ היא stone age מול קניון איילון.

אורי רז

New member
תוספת לגבי מחירים

חבילת הריידר הפופולרית עולה כ 130 ש"ח, אם כי אפשר לקנות במחיר נמוך יותר מאמזון או מאריה קלפים. רוב החבילות שמגיעות בקופסה פשוטה בלי ספר מלווה עולות בין מאה למאתיים שקל (לרוב קרוב יותר למאתיים שקל), כשחבילות בקופסאות מהודרות עם ספר עולות בין מאה-וחמישים לחמש-מאות שקל.

למעלה