אני צריכה עזרהההה

niromy

New member
אני צריכה עזרהההה

היי :) יש לחברה שלי יומולדת ואנחנו עושים לה מסיבה סטייל שנות השישים הקטע הוא שאני בת 16 ואין לי מושג איך הלכו בשנות השישים מה לבשו וכל זה אני אשמח אם תתנו לי סגנון לבוש, מה עשו בשיער וכל הדברים שקשורים למראה חיצוני
מראש...

גלי®

New member
רואה שורה כחולה בחלק העליון של הדף?

כתוב שם "קישורים" ... תסתכני ותלחצי , טוב ? מבטיחה לך שיש שם שפע של חומר שיענה לך על השאלה ....

bimbo.

New member
והיום הולכות עם?? ../images/Emo13.gif

הולכות כמעט בלי חולצות...

bimbo.

New member
אגב...

לאחרונה יצא אלבום שירי זמרות שנות הששים. נשמע נפלא

bimbo.

New member
לא הייתי אומרת "מעטה סודיות" ../images/Emo8.gif

חשוף יותר או פחות, אבל לא סודי

איליקו

New member
סתם סקרנות...

זה מאוד מחמיא לנו שאתם מתעניינים בלבוש של שנות השישים, אבל גם אם תדעו, איפה תמצאו היום לבוש כזה? אלא אם כן, כמובן, תתפרו לבד. אבל אז נשאלת השאלה איפה תשיגו היום את הבדים הללו? טוב, לא צריך להגזים, אתן יכולות לאלתר ואני מבטיח לכן שלא תתאכזבו. האווירה תהיה, בלשון שנות האלפיים, ממש פ-י-ג-ו-ז !.

גלי®

New member
איליקו ,אתה ממש לא בעניינים ,

כנראה .... הארון של הבת שלי מלא בדברים שהם העתק של מה שאמא שלי לבשה בצעירותה ... מכנסי פיל , דוגמאות מקושקשות , מחרוזות צבעוניות , פלטפורמות - הכל חזר ...

איליקו

New member
אה, זה ה-RETRO הידוע? אז מה היחוד?

אם זה הרטרו וזו האופנה בהווה אז עושים מסיבה על הקונצפט העכשווי הזה? איפה המיוחדות? לא שאני מתנגד, אני כמובן אוהב את אופנת שנות השישים, אבל זה נשמע לי קצת מוזר, במיוחד שאותה נערה חמודה לא שמעה על האופנה הזאת... אם זה מה שהולך בהווה זה מחמיא מאוד לשנות השישים אבל רעיונאית זה בערך כמו שיעשו היום מסיבת יום הולדת שהקונצפט שלה הוא הבגדים של פוקס או קסטרו...

גלי®

New member
נכון , אבל בכ"ז ... כל בית אופנה

שמכבד את עצמו , כבר הוציא "ליין" של סיקסטיז ... יותר מזה , אפילו ההדפס של סמל השלום וצ'ה גווארה חזרו לחולצות ...

niromy

New member
לא בעיה...

מממ שמע, לפי מה שהבנתי מכל מיני אתרים ותמונות, הלכו הרבה עם צבעי פסטל, צמידים ועגילי פלסטיק, פרחים, פיס לאב וכל הדברים האלו, לא בעיה למצוא איזה שמלה בצבע פסטל לשים פרח בשיער, לצייר על הכתף סמל של פיס או לאב ולעשות תסרוקת כזו שהשיער מגולגל החוצה.... דרך אגב, אם למישהו יש עוד רעיון שפשוט לעשות או זול אז אני אשמח מאוד :) תודה... וגלי, תודה על ההפניה לקישורים, באמת יש שם רעיונות נחמדים...

ליילנד

New member
ולא לשכוח לנפח את השיער

ולשים ספריי כדי שהשער יהיה כמו ברזל, ונכון לגלגל את השיער החוצה "גלגל חיצוני" כמו שקראנו לזה אז והכי חשוב, פטיפון ותקליטים, אבל זו כבר דרישה גדולה מדי נכון. אוי נזכרתי בעוד משהו, אז לא היו את כל אורות הדי.ג'י כמו היום. שמנו על אחת המנורות נייר צלופן אדום ובסלאו היינו מכבים את האורות ורק האור האדום והרומנטי היה דולק
.
נעים להיזכר

bimbo.

New member
המלים "ילדי הפרחים" מעוררות

אסוציאציות קשות. הכוונה לצ'רלס מנסון. אם אינני טועה הטרגדיה שהוא גרם לה אירעה בשנות הששים. אני טועה?

למעלה