אני צריכה מכשפה

Lilach101

New member
אני צריכה מכשפה

שלום לכן. יש לי הרגשה כבר הרבה זמן שיש עליי איזושהיא "קללה" אם תרצו. ואני צריכה מישהי דבר ראשון שתאתר את מקור הבעיה, ושנית תתן לי עצות איך להיפטר מזה. כי אני ממש מרגישה מועקה והכל בחיים נתקע שום דבר לא הולך, הכל מתפרק לי בידיים.

saym0n

New member
יש שיטה לבדוק את זה

לפי הקבלה. אם את רוצה לשמוע תגידי כי אין לי כח סתם לרשום. ד"א שלום! אני חדש פה בפורום מחפש קצת עניין. נעים מאד.

saym0n

New member
טוב אני ארשום בכל זאת

רק כי חזרתי עכשיו הביתה ומשעמם לי :) וגם רציתי לחייך. אז הנה: סגולות לדעת אם נגרם לך כישוף: לשפוך שמן זית בתוך כוס זכוכית בערך עד שני שליש מהכוס, לכסות את כל הכוס מבחוץ עם ניר שחוק, ויסתכל החולה בתוך הכוס, ואם נעשה לו כישוף יראה את פניו בתוך הכוס הפוכות - ואם לא נעשה לו כישוף יראה את פניו ביושר. הציטוט לקוח מספר קבלה שמדבר על אנשים חולים, אבל אפשר להטות בקלות ולהשתמש בו לאותה מטרה כללית. עוד לא ניסיתי את זה, בהצלחה :)

Envenom

New member
אישית

אני חושב שזה בולשיט.. אבל זה רק אני. אני לא מבין איך אפשר להשתמש בעובדות מדעיות וקבועות למטרות כישוף. כישוף זה דבר מופשט בעוד שמדע הוא מאוד מדויק. עד כמה שאני יודע- איך שלא תסתכל על כוס עם שמן תראה את פניך בצורה אחת ויחידה; אם יש עליך כישוף או אין. אותו דבר עם השיטה של לבדוק אם השמן שוקע במים.. שמן לעולם לא ישקע במים, לא משנה איזה כישוף יש עליך. (ולא, אני לא מכיר דרך לדעת אם יש עליך כישוף או לא)

saym0n

New member
אני לא כל כך מכיר את זה

את הטקסון הזה. כמו שאמרתי הוא לקוח מספר קבליסטי של דודה שלי שקראתי לפני כמה שנים. בכל מקרה אני חושב שאם נחקור לעומק אולי נמצא פרטים מסוימים שיעידו שכן אפשרי שהדמות תשתקף הפוך... ואולי כל הסמליות של שמן זית וה"נייר השחוק" נייר זכוכוית אולי? משפיעים על כל זה.

כמה דברים

"איך אפשר להשתמש בעובדות מדעיות וקבועות למטרות כישוף"-כישוף ומדע לא כל כך רחוקים זה מזה. השיטה עם השמן והמים עובדת,מנסיון(לא אישי). חביב הקסם

I am a freak

New member
יש בדיקה יותר פשוטה

גם היא מקבלה. הולכים לחצר, מתיישיבים ליד קן נמלים ושמים את היד בפתח הקן. אם הנמלים עולות לך על היד- תנשוף לרווחה. אם הנמלים מסרבות לעלות על היד- סימן שהוטל עליך כישוף וצריך לפעול במהרה כדי לתקן זאת. בהצלחה, הפריק.

THE gray

New member
אני מניח שאת רוב...

השיטות האלה אם לא את כולן אפשר להניח בקטגוריה של אמונות טפלות..עד שיוכח אחרת... מישהו?

ToryMaster

New member
מה זה אמונות טפלות?

יש לך מושג כמה אנשים יניחו את מה שאנחנו מגדירים כמאגיה בקטגוריה של אמונות טפלות?

אם כך,

למה פיזיקה זה לא אמונות טפלות
אתה פעם ראית קרן אור
(אחת
אל תתחכם
) הפריק.

THE gray

New member
כי אפשר...

להגיד שהוכיחו את קיומם. אבל מה היא ההגדרה של הוכחה? מספרים? תמונות? הכל יכול להיות מוטל בספק!

למעלה