אני לא יודעת אם אני אמורה לתת לך
עצות, מאחר ואין לי ניסיון לא בהנקה בגיל כזה בכלל, לא בהנקת לילה מעל גיל 3 חודשים ולא בלינה משפחתית, אבל אולי בתור אחת שנמנעה מזה מראש, מותר לי.... לדעתי, זה צריך להעשות בשלבים ולא בבת אחת לגמול אותה מהנקה. שלב ראשון נראה לי שצריך להיות גמילה מלינה משפחתית, כי כל עוד אתן ישנות יחד, הפיתוי להנקת לילה גדול יותר. קודם כל תעבירי אותה למיטה שלה. נכון, תעברו כמה לילות קשים מאד אבל את חייבת להיות חזקה ועקבית! כל פעם כשהיא תבכה, תגשי אליה, תלטפי אותה ותרגיעי אותה ותסבירי לה שזאת המיטה שלה ושכל אחד ישן בלילה במיטה שלו. אל תוציאי אותה מיד להנקה אבל כמובן שבמשך הלילות הראשונים, תצטרכי להוציא אותה מספר פעמים בכדי להניק אותה. בהמשך תתחילי להפחית את מספר ההוצאות שלה מהמיטה, עד מצב שאת לא מוציאה אותה בכלל, גם אם זה דורש מספר לילות בהם את כמעט כל הזמן ליד המיטה שלה, מרגיעה, מלטפת וכו´... (הכל עניין של כוח רצון, אבל בסוף זה עובד!). חשוב גם שטון הדיבור יהיה שקט (בשונה מטון הדיבור במשך היום) וגם לא להדליק אור בחדר על מנת להדגיש שמדובר בלילה. אחרי שתעמדי בכל זה בגבורה, תוכלי להחליט אם עכשיו את עדיין מרגישה צורך בגמילה מוחלטת או שבכייף שלך להמשיך להניק במשך היום... שיהיה המון המון בהצלחה!