אני צריכה דחוף עזרה !!!

dominogrose

New member
אני צריכה דחוף עזרה !!!

אני משרתת באותו בסיס כל השירות שלי, לפני כשבוע הציעו לי לחתום קבע. מיד סירבתי !! ואז הציעו לי לחתום רק לחודשיים, ואז לצאת לאזרחות. הדילמה שלי היא - האם לחתום לחודשיים ? יש לציין כי אין לי תכניות כרגע וזה יהיה נחמד לצאת עם קצת כסף לאזרחות (וגם כל החברות שלי רוצות שאני אחתום לחודשיים....). אבל חיכיתי המון זמן לשחרור הזה ודי נמאס לי מהבסיס, וגם המפקד שלי מתחלף ואין לי כח להתרגל למפקד חדש. אני צריכה עזרה דחוף !!! אני משתחררת בעוד שבועיים !!

יאלללה

עברת שנה ותשע, מה חודשייםפ ישנו? חוצמזה שכמה שאת מתה לעזוב עכשיו, תראי שאחר כך פתאום לא תביני מה את עושה עם עצמך, ואיך בגיל 20 את אמורה להתחיל את החיים שלך פתאום... אז קחי לך עוד חודשיים של להיות ילדה, ושתהיי עצמאית לפחות יהיה ל קצת כסף ביד!! חוצמזה..... :) מה שלא תחליטי זה לא עקרוני. אל תלחצי מזה. אם מממממש לא בא לך - אז לא, אבל אם את יכולה למצוא עוד כוחות אחרונים אז לכי על זה. בהצלחה!!!!!

תקשיבי נשמה!!!!!!!!!

דבר ראשון-שווה לחתום חודשים איש קבע הוא איש קבע, ויש לו יחס אחר משאר החיילים בסדיר שבר שני-כשתצאי לאזרחות-עד שתמצאי עבודה, ועד שתתחילי לעבוד, ועד שתתארגני על עצמך בחוץ-סתם תבזבזי זמן!!!!!!!! ככה תשתחררי חודשיים אחרי עם כמעט 7000 ש"ח שיתנו לך אויר לנשימה חוץ מזה שתשארי עם חברות קטן עליך עוד חודשים בחממה הצה"לית סמ"ר (במיל´) וואחד המתגעגע לחבריו מהשירות.....

dominogrose

New member
תודה לכולם על התגובות,

נראה לי שבסוף אני באמת אחתום כי נוספו לי סיבות לעשות את זה בכל זאת. אני מודה לכולכם , ובעוד שבועיים אני אודיע לכם מה עשיתי בסוף...... חולה על כולכם !!!!!!!! שבת שלום :))

מום

New member
כן תחתמי!

אני ממליצה לך בחום לחתום עוד חודשיים את בכלל לא תרגישי איך הזמן יעבור לך וזה מצויין לאזרחות תשמעי לי אני חתמתי יותר ועכשיו אני באזרחות דרך אגב את הפיקדון שחברים שלך יעבדו חצי שנה בישבילו את תעשי בחודשיים ועדיין תהיי זכאית לו! את האמת אני לא רואה סיבה לא לחתום.

dominogrose

New member
שוב תודה לכולכם, אני חושבת ש.......

אני חותמת !! דיברתי כבר עם המפקד שלי, ואני מחר הולכת לחתום - תאחלו לי בהצלחה !! למרות שזה רק לחודשיים, וזה די מטופש להתרגש מדבר כזה, אני מאוד מתרגשת, ואני מאוד פוחדת..... כבר עכשיו אני כל יום דופקת את הראש בקיר לפחות פעמיים, בגלל שאני אמורה להיות אזרחית בעוד כשבוע, וכל כך חיכיתי ליום הזה!!! אבל קיבינימאט!! זה רק חודשיים. שוב תודה רבה לכולם :)) אני חולה עליכם !! אתם ממש תומכים בצורה נפלאה. תמשיכו כך :))

amir_10

New member
hizdahoot

חיילת יקרה אני משוחרר כשנה וחצי וכמוך חודשיים לפני השחרורבקשו ממני לחתום קבע לחודשים וכשסירבתי ניסו לשכנע אותי לחתום לפחות לחודשיים. בהתחלה חשבתי לחתום לחודשיים אך לאחר שראיתי עד כמה הצבא מסוגל להיות כל כך לא איכפתי ולא יודע להעריך את מה שנתנו לו במשך 3 שנים תמימות החלטתי לא לתת לצבא אפילו יום אחד מעבר למה שאני חייב לתת. נ.ב יש לי חברים (לוחמים) בקבע שטוענים שכלכלית לא שווה להישאר בצבא המון הצלחה אמיר.

למעלה