אני צריכה את עזרתכן.....

Noa Tsror

New member
אני צריכה את עזרתכן.....

עשיתי היום חצאית, ואני רוצה להוסיף לה כל מיני דברים, רק אני לא יודעת דיוק באיזה סדר.. כאילו היו לי כל מיני רעיונות אבל קשה לי להחליט... הנה תמונה של החצאית... ואני כבר ישים גם תמונה של הדברים שיש לי... ודוגמא... אני יכולה לתפור דברים עליה ואין לי בעיה גם לפרום, אחרי כל הפעמים שפרמתי אותה עד שיצא טוב.., זה כבר קטן עלי.. יש לי עוד מאותו הבד וגם כל מיני אחרים... אוקיי אז הנה החצאית(יצאה קצת מוזר בתמונה...) >>>

Noa Tsror

New member
והנה הדברים שיש לי אפשרות להוסיף...

יש פה כלמיני בדים... מנעול, 2 פאצ'ים, סרט אדום כזה וריצ'רצ.... אם יש לכם רעיון בבקשה תציעו כי אני צכה את זה למחר , לחג.. ותגידו לי גם איפה וזה... תודה מראש

AliceInChains17

New member
ממ לדעתי

רק הבד הסקוטי או הסרט האדום(הוא מבד?) יכולים להיות אפשרות השאר לא כל כך מתאימים לדעתי. אולי תכרחי את הסרט האדום סביב החצאית למעלה ומאחורה תקשרי ככה שיהיה פפיון(בהנחה שזה בד או סאטן) או שתגזרי אותו ותעשי מלא פפיונים קטנים אדומים ותתפרי/תדביקי על החצאית

AliceInChains17

New member
טוב אמ הנה בערך מה שהתכונתי

הפס ההוא באמצע זה הבד הסקוטי
אם את משתמשת בו בכלל.. ואת יכולה לדעתי להוסיף גם הרבה סיכות ביטחון בכל מיני מקומות בחצאית אבל גם החצאית בלי שום תוספת זה די נחמד

AliceInChains17

New member
אה ולא שמתי לב

שיש לך עוד בדים אז את יכולה מהם לעשות רצועות ולעשות פפיונים בכל מיני צבעים על גבי כל החצאית ושהסרט האדום הוא יהיה מסביב לחצאית ומאחורה תעשי קשר גדול חמוד ואת יכולה להוסיף גם את הפאץ' ההוא של הכנפיים בדיוק איפה ש kavey שמה אותו ואולי להשתמש ברצ'רץ בלמעלה של החצאית במאונך לה

AliceInChains17

New member
ככה בערך

(חח משעמם לי
) מקוה שזה מובן חחח הסרטים יכולים להיות בכל מיני צבעים העיגולים בצבע כסף זה סיכות ביטחון ולמעלה זה הריצ'רצ' למטה זה הפאצ' עם הכנפיים..סורי אני לא עד כדי כך כשרונית כדי לצייר אותו

Kavey

New member
אוקי דבר ראשון חצאית ממש יפה

ועכשיו אל תסקלי אותי אבל עבדתי בצייר כי אין לי אופציות אחרות ובניתי על החצאית משו שלדעתי יצא נחמד למדי מקווה שתאהבי או שתקבלי מזה רעיון...

Noa Tsror

New member
תודה, אבל אני לא רואה את התמונה...

אני לא רואה היום תמונה בקובץ bmp את יכולה בבקשה לשמור אותה ב jpg ולהעלות?.....

T z L i L a

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

לדעתי תוסיפי בסיומת למטה חוט סטאן אדום /לבן וכן אני יודעת שאין את זה בתמונה אבל אבל

למעלה