אני צריך עצה....

• פותח הנושא NeV0
  • פורסם בתאריך

NeV0

New member
אני צריך עצה....

טוב..אז רציתי לבקש את עצתכם בנושא הזה..הכרתי ילדה לפני שלוש חודשים...סתם דיברנו איתה לפעמים באיסיקיו..מה קורה מנשמע ובזה זה תמיד הסתיים..בערך לפני חודשיים ביום שישי אחד..דיברנו איזה 10 שעות באיסיקיו..הכרתי אותה טוב..והתחלתי לחבב אותה..אחר כך נפגשנו כמה פעמים ושוב דיברנו הרבה באיסיקיו וממש התאהבתי בא..אני לא ידעתי אם אני מוצא חן בעיניה..התגברתי אל הפחד ואמרתי לה שאני אוהב אותה..רציתי לנשק אותה בשפתיים אבל היא לא נתנה לי..היא התלבתה,אבל אמרה לי שהיא לא מרגישה אלי את אותן הרגשות ואמרה שנישאר ידידים..אבל המשכנו לדבר איתה..באיסיקיו ובמציאות עוד 3 שבועות בערך..כמה פעמים עוד הצעתי לה שניהיה חברים..אבל היא לא הסכימה שניהיה חברים..היא רצתה רק שנישאר ידידים..אז יום אחד הלכנו לטייל לים..זה היה מאוד רומנטי..דיברנו הרבה..דיברנו ודיברנו..ואז נישקתי אותה בשפתיים..היא לא התנגדה..והיא בעצם הסכימה שניהיה חברים..הכל היה נהדר במשך חודש..אבל היא אף פעם לא אמרה לי שהיא אוהבת אותי..אני אהבתי אותה..טיילנו..התנשקנו..הכל היה נהדר..בערך לפני שבוע הכל התפרק..הלכנו לשחק טניס..ניצחתי אותה..היא התעצבנה ורצתה לשחק עוד משחק..אני הסכמתי אבל רציתי לעשות הפסקה..(לשתייה ולמנוחה..)היא לא רצתה לנוח ואמרה שאני ימשיך לשחק איתה..אמרתי לה לא!ויצאתי מהמגרש..היא יצתה אחרי ואמרה שלא משחקת איתי והולכת הביתה..הופתעתי ושאלתי למה?היא אמרה סתם..לא רוצה..וזהו..בקיצור לא הסבירה כלום..אמרתי טוב גם אני הולך..היא אמרה לא אל תלווה אותי?שאלתי למה?את כועסת?היא אמרה לא..ואמרה שאין סיבה..היא נסעה באוטובוס וגם אני נסעתי איתה..היא התעצבנה עוד יותר..ביקשתי ממנה להסביר לי מה קרה,היא לא רצת להסביר..אחרי זה קצת דיברנו..היא אמרה לי שאני צריך להתחיל להתנהג כמו בן אדם..שאלתי איך את רוצה שאני יתנהג אם לא הסברת לי בכלל מה עשיתי?היא אמרה אני לא אמא שלך אתה צריך להבין לבד...חזרתי הביתה מבואס..שישי לא מצאתי איתה שום קשר..ובשבת היא היתחברה לאיסיקיו..הצעתי לה לצאת ולדבר אל הכל..היא אמרה שאולי..ושהיא תשלך לי הודעה מתי ואיפה...חיכיתי כל היום ושלחתי לה הודעות כמו נו מתי?אבל לא קיבלתי את התשובה..בסוף לא יצאנו..ביום ראשון שוב נפגשנו..בדרך הביתה היא אמרה לי שאנחנו לא חברים,שאלתי למה?היא אמרה תפסיק לשאול אותי למה(אני שאלתי אותה את זה בזמן האחרון די הרבה..)ואז אמרתי אז תסבירי לי למה אנחנו לא חברים?היא לא רצתה...אני מזה כעסתי..והייתי עצוב..אני מאוד אוהב אותה הרי..אחרי יום היא ראתה אותי ולא דיברה איתי למרות שרציתי לדבר איתה..לא כלום..יום אחר כך..דיברנו באיסיקיו ואמרתי לה שאני עדיין אוהב אותה..היא אמרה לי לא נורא זה יעבור..שאלתי מה ככה את תישברי לי תלב?היא אמרה..רמ..אין תשובה..עוד פעם שאלתי אותה למה נפרדה ממני היא אמרה שאני צריך להבין את זה לבד!!!איזה מעצבן זה..אמרתי תגידי כבר והיא לא רוצה להגיד לי..מה היא חושבת שאני צריך לנחש..אני לא מבין כלום..שאלתי אותה את זה עוד כמה פעמים ונתתי תאוריות למה והיא אמרה שכולם לא ובסוף אמרה שאני מעצבן אותה ושהיא לא רוצה לדבר איתי..מאז היא לא עונה לי לכלום באיסיקיו..נראה לי היא שמה אותי באיגנור.. אז עכשו אני ממש עצוב..ובבאסה..חושב כל הימים רק עליה והיא לא רוצה לדבר איתי אפילו..אני מאוד אוהב אותה...מאוד..ורוצה שנחזור ליהיות חברים כמו שהיינו..אני לא יודע מה לעשות.. משהו יכול להסביר לי את התנהגותה או לתת עצה מה לעשות בעתיד?כי אני ממש מבולבל... תודה מראש.

sweetdreams

New member
טוב, אז ככה...

הדבר הראשון שהכי בולט לי מכל הסיפור הזה, זה שאתם לא רואים את הקשר שהיה בניכם באותה צורה. אתה אוהב אותה, והקשר בניכם מאוד חשוב לך. היא לעומת זאת לא אוהבת, יכול להיות שהיא נהנתה להיות איתך ולכן זה התאים לה באותה תקופה, אבל זה אף פעם לא היה חשוב לה כמוך. בעצם אתה היית איתה כי אתה אוהב אותה, היא היתה איתך כי היא רצתה חבר, או כי זה ענה לה על איזה צורך חברתי שהיה לה, ולא יותר מזה.. במצב כזה אני חושבת שהדבר הכי טוב שתוכל לעשות הוא לא להשלות את עצמך. היא לא אוהבת אותך. גם אם תחזרו, זה אף פעם לא יהיה הדדי. תמיד אתה תהיה הצד שנותן יותר, והיא תהיה הצד שמקבל. תחשוב טוב טוב אם זה מה שאתה רוצה, אם זה שווה את האהבה שלך אליה.. חוץ מזה, עוד עיצה קטנה.. בדרך כלל כשאנשים מעוצבנים ממשהו לא כדאי לקרצץ להם יותר מדי. לא רק שזה לא מרגיע, זה עוד יותר מעצבן. אתה אומר שהיא התעצבנה בטניס, שלא היה לה מצב רוח לדבר על זה ולהסביר, היא רצתה להיות לבד, ובכל זאת שאלת אותה ובאת אחריה. אני חושבת שהדבר היותר חכם לעשות במקרה כזה הוא פשוט לתת לה ללכת. לתת לה לחשוב ולהירגע, ומקסימום לשאול אותה למחרת.. אותו הדבר לגבי המרדף שלך אחריה לקבל הסברים למה היא נפרדה ממך. כאן אני דווקא מאוד מבינה שלך על הרצון לדעת מה היה לא בסדר. למרות שאני לא חושבת שזה בהכרח משהו שעשית, כמו שהסברתי בהתחלה. אבל עדיין.. לשאול אותה כל פעם במיליון ווריאציות זה לא מה שיגרום לה לענות לך. אתה רואה שהיא מתחמקת, שלא בא לה, אז תניח לזה. גם ככה זה לא יעזור אם תרדוף אחריה, רק יגרום לה לעשות יותר דווקא.. אני חושבת שכמה שכרגע זה נראה קשה, ושאתה לא רוצה להניח או לוותר עליה, זה מה שאתה צריך לעשות. כבר אמרת הכל ועשית הכל. יותר מזה אתה גם ככה לא יכול עוד לעשות. עכשיו זה היא עם עצמה. ואם היא לא רוצה, אז חבל להתעכב עליה. מקווה שתרגיש יותר טוב, ולפחות פחות מבולבל

sh53

New member
אתה כל הזמן מחזר אחריה

ולפעמים זה לא הכי נעים. יכול להיות שהיא ניסתה את הקשר, נתנה הזדמנות, אבל ראתה שזה לא זה מבחינתה או שהיא לא בנויה למערכת יחסים עכשיו (בהתחלה חשבה שהיא בנויה לזה, אבל כשנכנסה לזה הבינה במה זה כרוך).

omni96

New member
תשמע

שניכם לא עברתם הרבה בחיים היא תתבגר ואז אולי היא לא תתעצבן משטויות כמו זה שלא רצית לשחק איתה טניס ישר כשהיא רצתה אתה לא עשית טעות בזה אבל כן עשית טעות בזה שכל הזמן ניסית להיות חבר איתה אם היא אומרת לא אז חבל להמשיך ואתה לא צריך לזרוק ככה סתם את המילה אהבה אתה תלמד שיש הרבה יותר אהבה ממה שהייתה לכם ואל תקח ללב =] יש עוד הרבה דגים בים

NeV0

New member
תודה לכל המגיבים!

אז העצה המרכזית היא לוותר עליה..כן אולי זה הכי הגיוני אבל אני לא יודע אם זה מה שאני רוצה..או זה משאני יעשה.. בכל מקרה תודה אל תגובותכם
,עכשו אני באמת מרגיש פחות קצת מבולבל.

enjoi butterfly

New member
מבין אותך אוחח כמה שאני מבין אותך

תרגיש טוב אני לא יתכיל לכתוב לך כי זה לא ממש יעזור אני מכיר את זה פשוט תעשה מה שנראה לך הכי טוב בשבילך..

liat love nison

New member
איזה ילדותית היא..

בגלל משחק? כאילו אתה האבא שלה שצריך לוותר לה.. אני חושבת שתתן לה שבוע מנוחה...ואז תתקשר אלייה....אל תשאל למה...וכל זה.. פשוט איכשהו תנסה שתחזרו להיות ידידים...בטלפון....ואחרי שתחזרו להיות ידדים די טובים תשאל אותה אם בה לה להיפגש...

למעלה