אני צריך עצה...

אני צריך עצה...

אני לא יודע אם זאת הקהילה, אבל בכ"ז... יושב לי על הלב כבר הרבה זמן... הכל התחיל פני 10 וחצי חודשים. אני קצין והיא חיילת פז"מניקית על סף שיחרור. לקח לי בערך חודש להתאהב בה קשות. לדעתי גם היא התאהבה בי. היינו ידידים מאוד טובים ואח"כ זה גם נהיה רציני. אחרי 3 חודשים היא השתחררה. היא גרה רחוק מאוד ממני, ואני הרבה בצבא. דיברנו בערך כל יום בטלפון איזה 4-5 שעות. מדי פעם נפגשים והכל סבבה. יום שישי אחד, לפני 3 חודשים קבענו להיפגש בת"א - אני הייתי אמור ללכת לפגישה עם אחד המפקדים שלי והיא ביקרה חברה משותפת. בשיחה ם המפקד שלי קיבלתי בשורות מאוד קשות בשבילי ויצאתי כמעט עם דמעות. ישר התקשרתי אליה, רציתי לדעת מתי ניפגש. היא אמרה לי שייקח לה עוד שעה להגיע לת"א ושאלה אם אני מוכן לחכות. אמרתי לה שבטח. אחרי 2 דקות היא התקשרה שוב ואמרה שלא בטוח שיהיה לה זמן (כי לה ולחברה המשותפת היה איזה פגישה) אז שאני אסע הביתה. אמרתי לה שבסדר. כמובן שמאוד התאכזבתי. היא שמעה בקול שלי שמשהו לא בסדר ושאלה אותי. לי לא היה מצב רוח לדבר ואמרתי לה שלא משנה וביי. נסעתי הביתה ובערב התקשרתי שוב, אבל היא לא ענתה. חשבתי שהיא בטח יצאה אז לא הצקתי לה יותר מידי. במשך השבועיים שאחרי ניסיתי להתקשר אבל היא לא ענתה. כבר חשבתי שקרה לה משהו. בסוף היא ענתה לי ומאוד כעסה על מה שהיה בטענה שאני לא יכול להחליט מתי היא חברה שלי ואני משתף אותה ומתי לא, ושנמאס לה מהמצבי רוח שלי. הייתי קצת בהלם והתחלתי לצעוק עליה, שעבר עלי הרבה מאוד בחודש האחרון, ושהוא היה מאוד קשה בשבילי וחבל שהיא לא היתה שם לתמוך בי. ניתקנו בעצבים. באותו סופ"ש שלחתי לה מכתב עם החברה המשותפת, וניסיתי להסביר כמה שאני אוהב אותה ומצטער על זה שהקשר התנתק ככה. כתבתי לה איך אני מרגיש כלפיה וכמה לא בא לי לשחק משחקי כבוד, אלא פשוט להיות איתה. היא קיבלה את המכתב ביום חמישי. ביום שבת, אחרי שהשתגעתי כל הסופ"ש שלחתי לה הודעה ושאלתי אותה מה קורה. היא לא ענתה. למחרת, פגשתי את החברה המשותפת והיא אמרה לי שהיא מאוד התאכזבה שלא סמכתי עליה(בכך ששלחתי את ההודעה) ולא בא לה לדבר איתי. ביום שלישי התקשרתי אליה והשארתי לה הודעה, שאני מצטער אם היא הבינה אותי לא נכון ובבקשה שתתקשר אלי ונבהיר את ההדורים. היא התקשרה אלי בערב ואמרה שהיא רוצה לדבר. סיכמנו שנדבר כשאני אגיע הביתה. ביום שישי, אחרי שהורדתי מדים והתקלחתי התקשרתי אליה ואחרי בערך דקה של שיחה היא אמרה שנראה לה שהקשר ביננו מיצה את עצמו וכדאי שניפרד וזהו. הייתי קצת בהלם אבל לא התכוונתי להתחנן יותר ונפרדנו. מאז (זה קרה לפני חודשיים) לא דיברנו. לפני יומיים היא התקשרה (אני לא יצרתי איתה שום קשר בחודשיים האחרונים, כי רציתי לכבד את ההחלטה שלה) ואמרה לי שנה טובה. לא ידעתי מה להגיד והשיחה הסתיימה מהר מאוד. מה לעשות? להתקשר? אני ממש מתגעגע אבל כבר עברו חודשיים. הרבה דברים השתנו. וגם מאוד התאכזבתי ממנה ואני לא יודע כמה אני רוצה בקשר איתה. בבקשה תעזרו לי.

resputin

New member
הממ..

אני חושב שכדאי שתעשה חושבים. אם אתה רוצה לדבר איתה, אם היית מוכן להיות שוב איתה בקשר -אפלטוני או לא- והאם לעשות "את הצעד". אם ההחלטה תהיה שתתן לזה צ'אנס, תתקשר לשאול לשלומה ותזמין אותה מתישהו לכוס קפה, או דרך הידידה המשותפת תנסה לדלות קצת מידע, לראות איפה היא עומדת וכו'. אני חושב שזה חשוב שתספר לה מה קרה, ואם זו לא הייתה שיחה לטלפון זו לא הייתה שיחה לטלפון, ובין אם זה משפיע על מיצוי הקשר או לא- חשוב שהיא תדע מה שקרה. אתה תיתן את הפרשנות שלך, היא את שלה, תעשו קצת 'מודל פיסק' ותבינו איפה כל אחד טעה. משם, השמיים הם הגבול. תוכלו לחזור לקשר, אפילו קשר קרוב.. פרק שני אני מניח שלא יצא מזה, אבל אולי זו אופציה, אם זה בכלל איפשהו בראש שלך. נקטע לי חוט המחשבה, אז אשאיר אותך עם זה ואולי אוסיף מחר. בהצלחה.

d u c k y

New member
אל תסיק יותר מדי מזה

יש כמה אופציות - או שהיא הבינה שהיא טעתה, או שהיא פשוט התקשרה לאחל שנה טובה כי היית הבא בתור ברשימה שבפלאפון שלה... אני מבינה שאתה פגוע ועדיין אוהב אותה ואני בטוחה שיש לה תפקיד חשוב בחייך. אבל לפי מה שאתה מספר, ומן הסתם זו הדרך היחידה שלי לשפוט את הסיפור, אפילו לא מגיע לה צ'אנס נוסף. אתה יצרת קשר, כתבת מכתב, התקשרת ושלחת הודעות ופעם אחר פעם קיבלת או צעקות או התעלמות טואטלית במסווה של העלבות...הבהרת לה שאתה לא מעוניין במשחקים והיא משום מה החליטה להמשיך לשחק אותם. מהסיפור שלך הסקתי שאו שהיא באמת משחקת אותה קשה להשגה או שהיא לא מעוניינת. תאמין לי שאני מבינה בגעגועים, אבל עצתי לך היא, לקבל את השיחה הזו כ"שנה טובה" ותו לא ולהמשיך לנסות להתגבר ולשכוח...ובינתיים לחכות לבאה בתור שלא משחקת משחקים בהצלחה דאקי

קודם כל - תודה לשניכם

מצד אחד את/ה צודק/ת - לא מגיע לה עוד צ'אנס. מצד שני, אני לא רוצה לפספס אותה בגלל משחקי כבוד. אני די בטוח שאני לא יודע את הסיפור מהצד שלה ולכן אני חושב - אולי אני הייתי לא בסדר איפשהו? אולי זאת אשמתי? אני לא חושב שהיא משחקת אותה קשה להשגה (כבר השגתי אותה פעם אחת) ואם היא לא מעוניינת אבל היא יודעת שהכל טעון בינינו אז למה היא התקשרה??? דייייי! אני לא יודע מה לעשות!

dana2909

New member
נראה לי שהיה איזה קצר בתקשורת

אתה מצד אחד ציפית שהיא תעמוד לצידך בזמן שעבר עליך משהו קשה, והיא מצד שני הרגישה שאתה לא משתף אותה, או משתף אותה בתנאים מאד מסויימים.. אם אתה חושב שזה משהו ששווה להילחם אליו, תיזום פגישה, פנים מול פנים, ותדברו על כל מה שקרה, ומה שלא קרה, תיאום ציפיות, ולמידה מטעויות. אם היא עדיין לא תרצה, אז תדע לפחות שמבחינתך עשית את המקסימום כדי שהקשר יצליח, וזה כנראה לא זה.

jessy19

New member
נראה שבאמת היא איכזבה אותך

כי ציפית לקבל ממנה תמיכה והיא התעצבנה עלייך. נראה לי שהכל סבב סביב משהו אחד ובעצם נהיה סלט גדול. תבקש להיפגש איתה ותסביר לה על הכל ושלא תמיד בא לאנשים לספר מה עובר עליהם. אם היא תתמוך בך, סבבה, תזרום עם הקשר אבל אם היא עדיין כועסת, תעזוב את זה ותמשיך הלאה בחייך.

basket case

New member
עצה רצית?

קודם כל, התגובה שלה, לדעתי, הייתה מאוד לא חכמה. להתעלם ממישהו בגלל כעס, כשהוא אפילו לא מודע לכך שאתה כועס עליו.. זה משהו שלמדתי מהקשר הנוכחי שלי, כי גם אני הייתי ככה והבנתי כמה שזה מטופש: אם משהו מפריע - צריך לדבר על זה, לא פשוט להתעלם ולתת לצד השני לנחש.. עכשיו, יכול להיות שאתה לא מודע לדברים שגרמו לה להפרד ממך. ייתכן שהצטברו אצלה כעסים כלפיך, שיש בך איזו תכונה שמעצנת אותה וזה הוכיח לה סופית שהיא לא יכולה לסבול איזשהו צד בך.. אבל יכול גם להיות שאם תדברו על זה אתה תוכל לנסות לשנות את זה.. להשתפר.. והנה העצה: לדעתי, יהיה טוב אם תציע לה להיפגש על כוס קפה. דברו, תשאל אותה מה היה.. שתסביר לך. גם אם לא תחזרו, לפחות תהיה מודע לעצמך. בטוח שזה יועיל לך.. בעיני זה מאוד כדאי. ו...עזוב את המחשבות על "למה היא התקשרה להגיד שנה טובה?", זה ממש לא משנה וסתם גונב לך אנרגיות מיותרות.

תודה אנשים יקרים../images/Emo140.gif

החלטתי לא להתקשר. דיברתי עם החברה המשותפת, שביקשה לא להיות באמצע וכיבדתי את בקשתה אז אני לא מציק לה.

לא הבנתי,

החברה המשותפת ביקשה לא להיות באמצע. איך זה בדיוק מתקשר לאי-הרמת הטלפון לאקסית? שוב לא הבנתי נכון? מישהו?

שלום אפי וכולם

אפי, מישהו הציע פה בשרשור לדבר עם החברה המשותפת ולשאול מה נסגר, אז אמרתי שאני מכבד את רצונה של המשותפת ולא מציק לה בנושא
. קראתי את כל ההודעות, וכמו שאמרתי, לא התקשרתי. אז מראש מתנצל על הטחינה המציקה בדיון. רשמתם פה להזמין אותה לכוס קפה. הבעיה היא שהכל בינינו כ"כ לחוץ, שכל טלפון מתפרש ל20 אלף כיוונים שונים. גם היא יודעת את זה, והיא יודעת שאני מתחבט ומתלבט על פרשנות של כל שיחה (בכל זאת היינו יחד 7 חודשים). ולמרות זאת היא התקשרה. כמובן שהיא השיגה את מטרתה, אני לא מפסיק לחשוב עליה כבר שבועיים. מה דעתכם? להתאפק או להתקשר?

טולָה

New member
../images/Emo105.gif

אתה נורא רוצה איתה קשר רואים שאתה נורא אוהב אותה וקשה לך לחשוב על עצמך בלדעדיה. בכל שלב שהוא אתה רצית, אתה עשית, אתה התקשרת, אתה ואתה ואתה והיא לא כ"כ תרמה לקשר.. לפי איך שתיארת לפחות מעבר לזה אני לא הכי יודעת.. אתה התאהבת בבתאדם והיא בטח חלק נורא גדול מזה וקשה לך לעקל שהיא כבר לא שלך-וזה מצב מוכר ומובן הגיוני וטבעי לגמריי אבל היא אמרה שהיא לא רוצה קשר וזה שהיא התקשרה לומר שנה טובה זה אך ורק בקטע ידידותי ובטח שהיא התקשרת הרגשת געגוע ענק אבל זה רק יכאיב לך בהמשך.. תשאיר את זה כמו כזה ותנסה להמשיך.. קל לומר קשה לבצע אבל כמה זמן שזה יקח זה שווה כי זה פשוט לא הולך ביניכם..
המון הצלחה-באמת.. אתה נשמע מותק של בנאדם שפשוט ההיא לא העריכה אותך מספיק-והיא זאת שהפסידה

למעלה