אני צריך עצה דחוף!!!

s o w h a t

New member
אני צריך עצה דחוף!!!

אם התאהבתי בבחור סטרייט שהוא החבר הכי טוב שלי, וקשה לי מאוד להיות איתו אם אי אפשר לפתח קשר רציני וזוגיות לכל דבר, אבל הוא נותן לי הרבה חום ואהבה בתור חבר, האם כדאי לנתק את הקשר כי אני חי באשליה? אם אנתק איתו את הקשר אני יודע שיהיה לי קשה מאוד כי פיתחתי רגש עמוק כלפיו ואני נמשך אליו מאוד, אבל ברור שלא יצא מזה כלום.... ומצד שני, הוא החבר הכי קרוב שלי, אני לא רוצה להישאר לבד... מה עושים???

s o w h a t

New member
עוד משהו...

אני חייב לציין שהוא חבר אמיתי ואיתו אני מרגיש שאני יכול להיות אני עצמי ללא שום תנאים, והוא מכיר אותי לגמרי כמו שאף אחד אחר לא מכיר אותי, אבל זה בחיים לא יוביל לשום מקום, ואני מרגיש שאני דורך במקום כשאני איתו כבר הרבה מאוד זמן...

אאאאאאא

לדעתי כדאי מאוד לשמור על החברות הזו ולשים את האהבה כמה שיותר בצד, גם אם זה קשה. יותר יהיה לך קשה אם תתנתק ממנו לגמרי ותפסיד חבר יקר... אני אצטט את מה שאמרת : "אני חייב לציין שהוא חבר אמיתי ואיתו אני מרגיש שאני יכול להיות אני עצמי ללא שום תנאים, והוא מכיר אותי לגמרי כמו שאף אחד אחר לא מכיר אותי" הבנדם הזה הוא יחיד ומיוחד בשבילך, ואין עוד מישהו בעולם שטוב לך בחברתו יותר ממנו, בגלל זה אסור לך לוותר על ידיד נפש שכזה ! אז מקסימום לא תהיו זוג משמיים. העיקר אתה רואה אותו, בחברתו...

James Hammerton

New member
לא, לא לנתק את הקשר

כי ההתאהבות הזאת תחלוף בסופו של דבר, עם הזמן וההתבגרות. שאלה - האם הוא יודע עליך? והאם הוא יודע שאתה מרגיש כלפיו משהו מעבר לחברות?

s o w h a t

New member
אני רוצה להוסיף

לא, הוא לא יודע, אבל הוא בחור חכם ויש לי הרגשה שהוא חושד בי, כי הרבה פעמים רציתי לנתק איתו את הקשר והסברתי לו שאני פשוט לא יכול להיפגש איתו יותר, ללא שום סיבה , ואז הוא אמר לי בצחוק: " מה, התאהבת בי או משהו?" ואני לא עניתי.... חוץ מזה, הוא זה שרוב הזמן מנסה לשמור על הקשר, כי יש לו המון בעיות בחיים והוא תמיד אומר לי שיש לי יכולת תמיכה מושלמת, והוא תמיד שופך בפניי את כל הצרות שלו, ולפעמים אני מרגיש שזה מאוד מכביד עלי ומפריע לי בחיים, אבל הוא אומר שאני הבנאדם הכי קרוב אליו... לא יודע מה לעשות... מה דעתכם?

James Hammerton

New member
וחשבת לספר לו?

את העובדה שאתה נמשך לגברים, לא שאתה מרגיש כלפיו משהו...

מה?

"והוא תמיד שופך בפניי את כל הצרות שלו, ולפעמים אני מרגיש שזה מאוד מכביד עלי ומפריע לי בחיים" חמודילה, אם המצב הוא כזה אז זאת לא נקראת אהבה כמו שאתה חושב, אם הוא מספר לך על הבעיות שלו וזה בעקרון לא כזה מעניין ואיכפת לך.... הייתי מציע לך באמת להתרחק. אלוהים! הוא אומר לך שאתה הבנדם הכי קרוב אליו ! תיקח את זה כמחמה מה יש לא לענות או להיות בשוק או לא יודע מה... אתה לא מסתפק בידידות כזו נראה לי, אתה פשוט רוצה אותו כ"בעל". אבל זה לא יקרה. ואולי במחשבה שניה כדאי שתתרחק ממנו, למרות שזה לא כזה משנה כי בשני המצבים זה חרא...

0Phobia

New member
במקום לנתק את הקשר, תנסה להפסיק את האשליות.

לנתק את הקשר עם החבר הכי טוב שלך? אם אתה *יודע* שקשר זוגי לא יצא מזה, פשוט תמשיך להזכיר לעצמך את זה. כאילו, לנתק את הקשר עם החבר הכי טוב שלך? אני באמת לא מבינה איך אתה מגיע למצב שאתה עושה את זה.

resputin

New member
כי כנראה שמעולם לא היית מאוהבת מעל הראש

בחבר/ה הכי טוב/ה שלך. עם זאת, אני גם תומך בלנסות לצאת מהאשליות שזה יהיה מעבר לקשר ידידותי. במידה וזה לא הולך, לא הייתי מציע לנתק קשר, אבל להכריז על תקופת קירור מסויימת תוך כדי שאתה משנן לעצמך שהוא סטרייט וששום דבר לא יצא מזה. יום אחד יעבור לך. אין שום סיבה שתקריב חבר טוב שאוהב אותך ושאתה מרגיש נוח להיות עצמך בחברתו.

0Phobia

New member
בחבר/ה הכי טוב/ה שלי לא, אבל מעל הראש כן,

ורוב הזמן אמרתי לעצמי "את יודעת שלא יצא מזה כלום, את יודעת שלא יצא מזה כלום". לא רציתי להשלות את עצמי אפילו לשניה. רק צריך להיות מודע. הוא יודע שהחבר הזה סטרייט, הוא רק צריך לזכור את זה. האהבה לא הדדית, אבל החיבה כן. וזה חשוב.

YugiBoy

New member
רק רגע...

אם הוא לא נותן לך חום ואהבה בתור חבר, ובתור בן זוג הוא לא יהיה, וקשה לך עם הקשר הזה, מה הטעם להמשיך? לא יוצא לך ממנו שום דבר טוב. לדעתי לחתוך..

YugiBoy

New member
בעצם

אם אתה מרגיש שהוא חבר אמיתי, קרוב, וכו' וכו', אז תנסה להתגבר על מה שאתה מרגיש... אולי אם תמצא לך בן זוג או יעד אחר, זה יתן לך קצת שקט ממנו....

למעלה