אני צריך עזרה

danielhef

New member
סליחה על הספאמ אבל אני מוסיף:

שנינו בתולים ויכול לעבור מחלות (איזה?) אם שנינו בתולים

resputin

New member
אם אתם בתולים ואין לאף אחד היסטורית

מחלות שעוברות בדם (קרי איידס, או צהבת) - אין סיבה לדאגה. עם זאת(!) תמיד להשתמש בקונדומים, אלא אם תלכו שניכם לבדיקה. מה גם, אתם לא נמצאים בשום מסגרת זוגית מחייבת, אני מזכיר לך, וכמו שהוא עושה דברים איתך, הוא יכול גם לעשות עם אחרים. אם עליו אתה סומך עם הבריאות שלך, שיהיה לך בכיף, אבל על האחרים שהוא אולי שוכב איתם, אתה גם סומך?

danielhef

New member
אני יודע שהוא עם אף אחד אחר...

אני יודע שהוא עם אף אחד אחר אחרת הוא היה מספר לי.. זה לא שהוא סתם אחד שאני מכיר הוא חבר טוב שלי שאנחנו מספרים הכל אחד לשני... ואם הוא היה עם מישו אחר הוא היה מספר לי...

resputin

New member
שמע, חמודי, לקח קטן לחיים-

אל תסמוך על אף אחד כשמדובר בבריאות שלך, אלא אם הוא מאושר רפואית. אם אתה לא תגן על עצמך, צא מנקודת הנחה שלא כולם יגנו עליך ומספיק טעות אחת קטנה בשביל לשלם על זה כל החיים. למען שלוות הנפש, אם אתם באמת רוצים, לכו להיבדק. אם לא, עשה טובה, תשתמשו בקונדומים.

danielhef

New member
סבבה אתה צודק אבל..

עכשיו אחרי הפעם הראשונה (שזה היה חדירה קצרה בלי גמירה ובלי קונדום) יכול להיות לי מחלה כלשהי? אם שנינו בתולים... ואיזה?

resputin

New member
לא.

זאת אומרת, never say never, אבל קלוש ושואף לאפס. עם זאת, שוב, להבא, תזהר :)

אתה באמת מוטרד מזה ?

אתה צעיר ~! תתנסה ! ותהיה עם מי ומה שבא לך וטוב לך איתו/איתה. גם אם תהיה בסוף אתה יודע מה, אז רק תדע שהיום מקבלים הרבה יותר כך שמקסימום ותהיה איתו לעד. תאהבו ותעשו אהבה! בטח רוב הבנים פה מקנאים בכם

danielhef

New member
חחח תודה

תודה את עזרת אבל הבעיה שלי עכשיו זה המחלות...

YugiBoy

New member
מה הבעיה?!

הומו זה אחד נמשך .... אם אתה מרגיש שאתה נמשך אליו, שאתה נמשך לבנים, שזה מגרה אותך, אתה כזה:) אם אתה נמשך גם לבנות, אתה דו מיני.

danielhef

New member
אני שמחחחחחחחח

הלכתי עכשיו למקום כזה לייעוץ של בני נוער וסיפרתי להם הכל ואמרו שיש לי סיכוי של כמעט כפס להידבקק..... :DDDDD

danielhef

New member
אמממ

הזה שהייתי איתו אז הייתה חדירה קצרה אבל לשנינו אין עבר של מחלות או משו כזה ואין לנו עבר מיני אז אני לא דואג וגם הרופאה מהמרכז הרגיעה אותי...

למעלה