אני צריך עזרה

danielhef

New member
אני צריך עזרה

שלום קוראים לי דניאל ואני חדש פה... פעם ראשונה שהתנשקתי עם מישי היה בפסח שעבר מאז היה פעם אחת שנגעתי למישי בציצי כשההינו בטיול וזה גם היה בתחילת שנה.. מאז לא הייתי עם אף אחת וגם חבר טוב שלי. עכשיו לפני חודש\יים הייתי הולך לחבר הזה כל הזמן. והיו כמה רגעים כאלה אבל אמרנו שאי אפשר להמשיך זה מוזר מדיי.. בסופו של דבר התנשקנו ומאז כל פעם שאני בא אליו זה איכשהו התפתח למשו יותר רחוק עד שהגענו למצב שמצצנו אחד לשני.. ועכשיו אני בבלבלות אם אני הומו או אולי זה היה סתם כי הייתי חרמן... תעזרו ליי בבבקשששהההה

נושקי1

New member
היי....

גם אני די חדשה פה... אז קודם כל ברוכה הבאה, אני נועם... אני אישית לא חושבת שיכול ליהיות שהייתה מוצץ למישהו בגלל שאתה חרמן, רוב הגברים שאני מכירה מאוננים כשהם חרמנים ולא מוצצים אחד לשני אבל יכול ליהיות שאצלך זה שונה... בכל אופן אם אתה מרגיש משיכה לבנות אז יכול ליהיות שאתה לא הומו, וגם יכול ליהיות שאתה דו... אף אחד לא יכול להחליט בשבילך, אתה צריך להחליט על זה בעצמך... המון אהבה ובהצלחה...

resputin

New member
ברוך הבא דניאל,

שמע, אף אחד לא ממש יכול לענות לך על השאלה אם אתה הומו או לא, או אם אתה ביסקסואל (נמשך לגברים ונשים) או לא, זה דבר שרק אתה יכול לדעת. אם תשאל אותי, לא מגיעים למצב שבו מתנשקים עם בחור יותר מפעם אחת, או עושים דברים אחרים, אלא אם יש בסיס של משיכה כלשהי - אתה נמשך לחבר הזה שלך? בכלל, יצא שנמשכת לגברים? אתה יכול לראות את עצמך עושה שוב את מה שעשית עם הבחור הזה? עם בחורים אחרים? אתה יכול לדמיין את עצמך במערכת יחסים עם גבר? אני אישית לרוב לא קונה את הסיפור של "הייתי חרמן", כשאין משיכה, אין משיכה. אם חרמנים עושים ביד. עם זאת, גיל ההתבגרויות הוא גיל של התנסויות ולא כל דבר בהכרח אומר משהו.

danielhef

New member
אוקיי

האמת אני באמת חושב שזה התנסות עם בן כי לא היה לי ממש משיכה לגברים אחרים רק איתו זה היה ככה...

resputin

New member
השאלה היא אחרת,

אתה רואה סיכוי שהדבר הזה יחזור על עצמו? ובמידה וכן - זה יהיה דבר חיובי או שלילי?

moshe butt

New member
../images/Emo199.gif מממ...

ואתה אומר את זה כי אתה באמת מאמין בזה או שאתה מנסה לשכנע את עצמך שאתה לא נמשך לגברים מהסיבה שאתה מפחד מעצם העבודה שאתה כזה? תשמע, זה לא שאני מנסה עכשיו לשכנע אותך שאתה הומו/דו כי יכול להיות שאתה לא כזה... אני רק אומר שאם אתה כזה לא יעזור לך להדחיק את זה או לנסות להמציא מציאות שתצדיק את הרגש שלך כי בסופו של דבר זה יעלה שוב בשלב יותר מאוחר. תנסה לחשוב באמת אם הייתה עושה את אותו הדבר שוב... וכמו שרביב(המנהל) אמר- יכול להיות שזה באמת מתוך קטע של התנסות.

danielhef

New member
אממ

אני יכול לראות אתזה קורה שוב איתו בעתיד הקרוב כי אני יודע שניפגש ונמשיך... אבל עם אחרים אני לא בטוח בגלל שכשאני רואה בנים דוגמניםאו משו כזה לא קורה לי משו כמו שאם אני רואה בת כוסית.... ואני לא חושב שאני הומו מלא כי אני אוהב בנות... ואולי באמת אני "מפחד" להיות הומו אבל לא מהסיבה שאני שונא הומואים זה לא זה אין לי בעיה עם זה זה פשוט מפחיד אותי להיות שונה....

resputin

New member
אין פחד בלהיות שונה, כל עוד זה אתה,

אבל דיה צרה לשעתה, כל עוד אתה נהנה לעשות את מה שאתה עושה עם הבחור הזה, וגם הוא נהנה, אין סיבה שלא תמשיכו (רק לא לשכוח להגן על עצמכם! :)), אם אתה נמשך/תמשך לעוד גברים בעתיד, מי יודע? עם הזמן תדע. וכמו שכתבתי בהתחלה, יכול להיות שאתה סטרייט שמתנסה, יכול להיות שאתה ביסקסואל (נמשך לשני המינים) ויכול להיות שאתה הומו ועדיין לא הגעת למסקנה הזו. :) כך או כך, אתה יותר ממוזמן להשאר פה, להחכים קצת ולשאול איזה שאלות שבא לך :)

danielhef

New member
פאאק לא חשבתי על זה לא נבדקתי וגם הוא לא...

מה לעששווותתתת?!?!

resputin

New member
ממציצות אחוז הסיכון להדבקות הוא נמוך

עד לא קיים, ככה שגם אם לא נבדקתם, זה לא קץ העולם. עם זאת - א'. קיימות מחלות מין אחרות שהן לא איידס וגם מהן יש להזהר, בלי קשר לבחור הזה, אלא באופן כללי. ב'. במידה ותגלשו הלאה לחדירות, כמובן, חומר סיכה על בסיס מים וקונדומים. :)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אם רק ירדתם אחד על לשני

אין ממש לדאוג חוץ מזה,אתם חברים,הוא לא איזה מישהו זר.לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה. ואממ...סטרייט סטייל.. מוזמן אליי

danielhef

New member
ואם הייתה חדירה של כמה שניות בלי גמירה בפנים

אפילו לא קרוב..?

למעלה